Відповідь: Інтуїція Омаре, Омаре, ви не зрозуміли моїх слів..... Гляньте назву теми: Інтуїція. От я її і перевіряю. У мене інтуїція, що зараз мене краща половина людства заклює, а вам що говорить інтуїція?
Відповідь: Інтуїція Так клювати Вас будуть, але це ж не інтуіція, а розуміння людської логіки... Якщо вони Вам нічого не скажуть, то тоді можна прийти до висновку, що вони згідні з Вашою думкою
Відповідь: Інтуїція у жінки є душа. про інтуіцію... вона мене не підводить. але іноді так не хочеться її слухати!!! ой, як же ж не хочеться...
Відповідь: Інтуїція А я знав Нехочется слухати інтуіцію? А можливе це понадінтуіція, підказує, не слухай ти цього?..
Відповідь: Інтуїція я коли починала цю тему, то от що мені цікаво було з"ясувати - де інтуіція, а де Всевишній щось підказує? чи це однакові поняття?.. от не послухаю я ПОНАДінтуіцію, а потім інтуіція підказує, що дарма! таки треба було!:D
Відповідь: Інтуїція Погоджуюсь, з Михом, тут напевне ніхто не скаже... Сама вина (я про ПОНАДінтуіцію), не потрібно було звичайну інтуіцію, вперед запускати
Відповідь: Інтуїція С первым согласна, а все остальное .. кто его знает... У нас тоже семейное. От бабушки к маме (старшей дочери), от мамы ко мне ( я тоже старшая дочь). Развивать не пыталась, скорее наоборот, пыталась избавиться, но без толку. Отвратить то неизбежное, что предчуствовала, не удавалось. предпочла бы обойтись без этого непрошенного дара.
Відповідь: Інтуїція В Біблії ж сказано, щоб не слухати розуму свого, а голосу серця слухатись. Це власне і є інтуїція. Серце є сильним чуттєвим органом, де зароджується інтуїція. Наш мозок - це своєрідний твердий диск в комп"ютері, куди записується і потрібне, і не потрібне. Весь цей потріб і непотріб аналізує серце, хоч іноді мозок мішає цьому аналізу...
Відповідь: Інтуїція Я,наприклад добре відчуваю атмосферу в домі. І,якщо там незгоди.то це відчувається... Те саме стосується і...форумів.... Тут я вдома і не лише тому,що форум львівський.
Відповідь: Інтуїція 100%. і я так само. хоча форум і львівський але ж іноді допомагає? тоді виходить, що жити потрібно, повністю керуючись почуттями?
Відповідь: Інтуїція Несмотря на то, что случалось знать, видеть и пережить немало "чудес", не могу точно определить, что такое интуиция. Больше склоняюсь к версии толкового словаря украинского языка: это способность к неопосредственному знанию без какой-либо связи с чувственным и иным восприятием. Хотя и в этом определении сильно сомневаюсь.... Был в детстве случай, когда мог спасти человека, но не спас. В село, что бывало крайне редко, в каникулы привезли "кино". Детский сеанс устраивали днем. Не понимаю, не знаю до сих пор, почему пошел "захватить" с собой более старшего по возрасту мальчика, с которым и не дружил, и к нему никогда раньше, тем более в хату, не приходил. Он "мялся". Родители (почти старики, отец - безногий инвалид войны; он - их единственное дитя) с удивившей меня серьезной риторикой заявили, что в кино сын не пойдет. Ушел удивленный; непонимание, недоумение все больше становились в тягость. Что - то надо было делать. Решил вернуться, твердо настоять, уговорить отпустить сына в кино. Но родители остались непреклонны; и недовольны мною. После кино узнал, что мальчик повесился. Но это было не самоубийство. К ним пришла в гости знакомая с пятилетним сыном. Мальчики стали шумно играть в соседней комнатушке-закоулке. Когда взрослые их позвали, вышел только пятилетний. Старшего нашли мертвым с захлестнутым на шее детским брючным ремнем: несчастный случай в процессе игры... Интуиция или не интуиция? Но память об этой смерти, как укор...
Відповідь: Інтуїція треба більше слухати відчуття вони не підводять, на відміну від розуму але! свої відчуття треба навчитися правильно інтерпретувати інакше буде лихо
Відповідь: Інтуїція Пане Мих., відносно "дурня" , я нічого не писав. Так само, як і не казав, що розум не потрібний. Розум звичайно потрібен але контролює та аналізує його серце. Те, що я прислухаюсь до голосу серця, а не розуму і почуттів - це факт. До сьогоднішнього дня воно мене не підводило. Для мене красномовне володіння будь-якою релігійною теорією не показник духовності, а лише набір фраз і цитат. Власне за часів наукового комунізму деякі прошарки населення покладались на свій розум, вважаючи його за першооснову...
Відповідь: Інтуїція я не зовсім зрозуміла.можна запитати, як то навчитись робити правильно? потрібен певний час, щоби правильно оцінити власні почуття? але тоді вже підключається розум. коли я вчора збиралась їхати в Ірпінь, то передчувала, що додому повернусь аж ніяк не у цілком можливі реальні 12-30. хоча підстав думати, що я там затримаюсь, не було. а проте інтуіція казала, що буду в Києві значно пізніше. так і сталося. приїхала майже в 15.