Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) Чув від менеджерів, що реальна - 400-600, а від користувачів, що їх слоган "Люди шукають Піплнет" означає: шукають покриття Піплів. Додано через 2 хвилини Різниця в тому, що Вай отримує нет від локальної точки, а Піпли - мобільні. Знайшли халявну точку (в барі, готелі) - користайте. Нє - то нє.
Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) Колись коло нашої квартири була халявна точка, поки чоловік не запаролив
Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) на даний час покриття по Львову непогане, є, звичайно, білі плями, а ще не потягне в центрі в будинках старих (та ж ситуація часто з мобільним зв'язком GSM). Щодо швидкості - перевірена середня 300-500 Кбіт/с по місту. сам активно користуюся А як пощастить в "хорошу" зону потрапити, то покаже 600-750 Кбіт/с. До речі, ціни на обладнання зараз знизилися, та й тариф у мене хороший, кого цікавить - тільки в приваті Що стосується все-ж Wi-Fi - бачив рекламу, що в МІ100 дійсно безкоштовно! решта - під операторів налаштовані мережі (KS, MTS і т.д.)
Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) в Укрателекому Wi-Fi тарифи не високі але вони як відкрили кілька точок вже з 4-5 місяців не відкривають нових. ось тарифи: http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_radiospot/radiospot/tariff/ а ось точки тут: http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_radiospot/radiospot/service_point/ Піплнет тупить страшно. колєга на Левандівці не може деколи підконектитися.
Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) Але так,між нами...на вухо...де у Львові незапаролений Wi-Fi? В котрім місці(можна навіть пальцем показати)?
Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) в мене запаролений... так що невєм але знаю що в Британії малюють знак "Лямбда" чи "Альфа" де шара.
Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) Позитив (біля Сан-Ремо) Площа Ринок ще дивіться тут: http://dima.design.lviv.ua/personalne/wifi-u-lvovi.html http://v.lviv.ua/tag/wi-fi
Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) Не можу говорити про Львів бо не знаю. В НЙ зараз сиджу на Wi-Fi стаціонарний компютер - десь коло 10 зєднань це окрім платних. З лертоп лег(ґ)ше. Недавно моя школа закупила акції в компанії яка купила середні діапазони не тільки в УСА але по світі. Уявіть собі що СД може. Такщо майбутьнє не за Wi-Fi а за нами...
Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) А що СД може? збільшується відстань, але зменшується швидкість - банальне правило
Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) нужно быть полным идиотом, чтобы использовать беспроводный интернет без пароля...:cowboy:
Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) не скажіт паночку. то виходить там по закордонах одні повні ідійоти?
Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) Хто піде завтра зі мною на готелі Опера малювати альфі ато самому страшно ше поламають))))
Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) Їхала з малим до коліжанки, він подорозі заснув. Стала коло її будинку, думаю нехай досипає щоб не будити, а сама і той час клацала іфоном, і виявила нерапаролений Wi-Fi
Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) А в яких кав'ярнях наразi є шаровий вайфай? Або хоча б помегабайтний/почасовий? Так щоб зайти на кофiй i тим часом поглянути ЛФ зi смарта А то в "Ляльцi" є, тiльки треба покупати карточкi якогось провайдера розмiром в дикi гiгабайти -- нащо воно таке надо?
Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) Бачила в Пікасо наліпку "безкоштовний Вай-Фай"
Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) Левандiвко, перекладаю, "наразi" -- це "сєйчас". Нащо менi застарiла iнформацiя з початку теми? зi: чи Ви вже так -- чiпляєтесь аби чiплятися? А де це, "Пiкасо"?
Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) Пояснюю: 2- це дві. На попередній сторінці: Боян - не старіє. Якщо не підводить пам'ять, є і лінки на сайти з найсвіжішою інфою.
Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) Не запаролених віфі по львову навалом досить сісти в машину і проїхатися просто з компом і включеною прогою яка сканує наприклад: (Network Stumbler) і в вас просто комп не встигне навіть визначати всі. Краще всього взяти ше когось з собою шоб фіксував де ловить та чи інша точка шоб потім не шукати довго бо віфі дурнувата штука для неї 1 2 метра дуже роль грають.
Відповідь: Інтернет Wi-Fi у Львові (переспективи і проблеми) В мене дещо інша мета -- піти у кав'ярню, попити кофію і паралельно зайти на форуми А льотати містом на машині (якої, до речі, нема ) -- не зовсім те, що потрібно.