Відповідь: Львівські інтеренет -провайдери В нашому районі є Лініаком. Я підключена до них вже більше місяця. Інтернет стабільний (лише одного дня було так, що кілька годин швидкість була мала), а так швидкість постійно така, яку взяли (зараз 512/512). Суппорт - дуже хороший!! Швидкі відповіді на листи, підключили за 3 тижні, як і обіцяли, активували того ж дня. Але не знаю чи Ваш будинок потрапляє в зону їх підтримки. Можете глянути на їх сайті - http://www.liniacom.net.
Відповідь: Львівські інтеренет -провайдери Якщо нет потрібен для роботи треба мати в наших умовах дві лінії.(в мене три).Якщо для власних потреб то вистачить і Аірбіту.Думаю за зиму вони сигнал стабілізують
Відповідь: Львівські інтеренет -провайдери А чому Вам однієї не достатньо? А Ви що три лінії одночасно використовуєте? А для чого платити тричі?
Відповідь: Львівські інтеренет -провайдери Ніби попадає. Залишив заявку - чекатиму. Ду-у-уже дякую. Чи Ви не були колись на старнеті? - Ще одна "зірка, що зайшла..." )))))) Додано через 1 хвилину Це ясно... я теж не без нету сиджу... (як бачите)! Просто в мене Договір від липня, а мен ще НЕ ПІЖ"ЄДНАЛИ навіть.
Відповідь: Львівські інтеренет -провайдери А мене потрохи "Воля" дістає...Майже щовечера на годину-дві вирубує і-нет,подзвонити нема кому - вечір...
Відповідь: Львівські інтеренет -провайдери Вирубує на години інтернет і нараховує незаслужений трафік і то конкретний, за місяць приблизно 50грн
Відповідь: Львівські інтеренет -провайдери То є кепсько... В супорт пробували звертатися (хоча як правило то марно)?
Відповідь: Львівські інтеренет -провайдери це точно сказано. А відповідають що завжди "тимчасова проблемка"
Відповідь: Львівські інтеренет -провайдери У мене провайдер - дочірня компанія УАРнету (якщо я правильно розумію) - звуть її "Мегалан" - центральна частина міста. Щодо тимчасових проблем, то у хлопців вони регулярні, були часи, що два тижня у місяць нема інету.. Це продовжувалося довго, поки я не забив платити і міняти провайдера.. Думаю про "Укртелеком". Цікаво було б почути враження про Укртел) Хто поділиться?
АКЦІЯ "Новорічний бум"! АКЦІЯ "Новорічний бум"! З 1 грудня 2007 року до 1 лютого 2008 року Уарнет пропонує для своїх постійних абонентів акційний пакет «Новорічний бум». Акція дає можливість втричі: збільшити швидкість або кількість включених в абонплату мегабайт. Помегабайтний пакет Безлімітний пакет Перереєстрація (плата за перехід на акцію) Сума в розмірі місячної абонплати (станом на перше листопада 2007 року) Переваги Збільшення включених в абонплату мегабайт втричі Збільшення швидкості втричі (при наявності технічної можливості) Абонплата залишається незмінною Обмеження --- Швидкість до переходу на акцію не повинна перевищувати 512 кбіт/с --- Втричі піднімається швидкість тільки та, що була в денний час. Термін дії акційного пакету один рік (12 місяців). Для участі в акції необхідно укласти додаток до угоди не пізніше ніж за 3 дні до початку місяця, обов`язкова наявність паспорта для фізичних осіб або печатки організації для юридичних http://www.uar.net/?action=unlim_akc2 Додано через 31 хвилину Хлопці всі гоп на акцію!!!!!!!!!!!!!!!!!! за 150грн\міс півтора мегабіта в секунду анлім
Відповід Підкажіть будьласка чи є якісь провайдери в районі Привокзального базару. Всі мої пошуки закінчились укртелекомом. Але там обіцяють підключити аж після нового року.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Всім привіт! привіт! Я новенький на цьому форумі))) вот якраз також шукаюсобі провайдера - і як всі )) хочу дешево і багато )_)) чим не українецЬ) аербіт в будинку кабеля протягнув лишаєтьсяпитання підключеняя і чи варто нет використовую в основному для Lineage знач основне стабільний нет жінка лише почту і пісні покачати так вот що у нас чути зі стабільністю звязку? підключення як я бачу довготривале))))
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління І я так хочу ! Адреса - Виговського83. Шо можете порадити? Просто останнім часом навіть на пів місяця 500 мегабайт не вистарчає,а раніше в 256 вписувалась:o
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління вул.Виговського - 39, 35, 41, 45, 65, 67, 69, 71, 72, 73, 77, 79, 81, 83, 85, 87, 89 http://gladiator.in.ua/index.php?mod=page&id=5 Додано через 3 хвилини значить тре брати анлім 128 Кбіт/с 80 грн \міс Додано через 5 хвилин номер будинку і вулиця ?.чи дєдушке на дерєвню нет хочете провести? Додано через 7 хвилин Де то коло військової частини чи ближче до офісу Фарлепу? Додано через 12 хвилин А то на кільці ...Аірбіт однозначно Додано через 12 хвилин Вулиця і номер дому????????????
Відповідь: Шукаю інтернет- провайдера у Львові Ось їх Форум http://phorum.gladiator.in.ua/ спитайтесь