Відповідь: Шукаю дешевого інтернет- провайдера Ну то в кого як. В Стрию від початку року, за Львів я сперечатись не буду
Відповідь: Шукаю дешевого інтернет- провайдера Всім привіт! Цікаві пропозиції і акції зараз є у PolyNet !!! Завітайте до нас Вам сподобається!!! http://lp.edu.ua/index.php?id=isp:shy:
Відповідь: Шукаю дешевого інтернет- провайдера А тарифи вже упорядкували ,а то були так запутані ,що розібратись можна було тільки з півлітрою
Відповідь: Львівські інтеренет -провайдери Доброго дня ! Хотіла б повідомити, що недавно інтернет - провайдер PolyNet при НУ "Львівська політехніка" перетворився на оператора . В нас змінилися ціни (стали ще більш низькими, ще більш доступнішими), з'явилися нові цікаві акції та додаткові послуги!!! Ми присутні на таких вулицях: Бой-Желенського, Гвардійська, Лукаша, Лазаренка, Карпінського, Остроградських, Околична, Похила, Сахарова, Степана Бандери, Єфремова тощо, а також там де є телефонні номера 258 - АТС. Всіх хто зацікавився запрошую на нашу веб-сторінку http://lp.edu.ua/index.php?id=35, де Ви детальніше зможете дізнатися про тарифи та послуги PolyNet.
Відповідь: Шукаю дешевого інтернет- провайдера Навряд,на вул.Шевченка є Мартин.Нет.Він лише в мене на районі!Бачите,який в мене рєальна крутий район!)))До речі,Юрик теж до нього підключений
Відповідь: Шукаю дешевого інтернет- провайдера Такі і залишились, особливо сподобався пункт "Видача динамічної ІР адреси - Безкоштовно"
Відповідь: Шукаю дешевого інтернет- провайдера Можливо, для когось на перший погляд НАШІ тарифи і є складними чи запутаними, однак це тільки на перший погляд!!!! Вся складність лише в тому, що в PolyNet користувачі поділені на певні групи. Якщо Ви студент з гуртожитку, то шукаєте розділ для студентів, якщо Ви проживаєте на території студмістечка, то шукаєте розділ фізичні особи, що проживають на території студмістечка, а якщо Ви проживаєте за межами студмістечка , то шукаєте розділ для фізичних осіб, що проживають за межами студмістечка. Ось і вся складність. А якщо ще щось не зрозуміло, то можна зателефонувати і дізнатися про все, що цікавить. (тел. 258 - 23 - 21). З повагою, PolyNet. Дякую.
Відповідь: Львівські інтеренет -провайдери Дідько! Укртел доОГОкався... Другий день глючить, доводицця на Уарнетівський додзвін переходити...:8:
Відповідь: Львівські інтеренет -провайдери оператор телекомунікацій - суб'єкт господарювання, який має право на здійснення діяльності у сфері телекомунікацій із правом на технічне обслуговування та експлуатацію телекомунікаційних мереж; передавання даних - передавання інформації у вигляді даних з використанням телекомунікаційних мереж; провайдер телекомунікацій - суб'єкт господарювання, який має право на здійснення діяльності у сфері телекомунікацій без права на технічне обслуговування та експлуатацію телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв'язку;
Відповідь: Львівські інтеренет -провайдери тоді вже краще зробити перехідник мережева карта-розетка 220 вольт
Відповідь: Львівські інтеренет -провайдери А я би хотів хороший інтернет який би тянули на Дорошенка 51(крім ОГО).Але поки що нічого не знайшов.Не підкажете щонебудь хороше?
Відповідь: Шукаю дешевого інтернет- провайдера Підскажіть до кого можна підключитись у Львові по вул. Щурата? Наразі користуюсь Интеренет Україна , але це жахливо. З 23 і до ранку інтернету взагалі немає , а більшість часу 5 хвилин є і 30 немає. Швидкість жахлива, а служба підтримки тільки переадресовує виклики чи кладе трубку. Більше 60 звінків не дали ніякого результату , а у відповіть просто брешуть що спеціалісті або будуть за годину аобо були вчора і взагалі я не розумію як таким провайдерам можна давати ліцензію. Хочется мати безлімітку з якісним інтернетом в якому немає пропажі звязку бо для мене це критично.
Відповідь: Шукаю дешевого інтернет- провайдера "Ну вот тебе и бабушка юрьев день". То все є насправді?
Відповідь: Шукаю дешевого інтернет- провайдера На жаль так=( Зараз як варіант розглядаю можливість поставити телефон і підключитись до Ого. Може хтось може щось простіще порадити?
Відповідь: Шукаю дешевого інтернет- провайдера Тільки не Фарлеп! Ви бачили їхні ціни? Анлім 128К - 120грн, в той час як ОГО 256К - 100грн.