Ні, схема нарахування, як і у багатьох провайдерів, авансова. Оплата надходить, абонентська плата списується. У кредит нарахувань не відбувається, відповідно, заборгованостей бути не повинно.
Живемо на Довбуша і ніяк не можемо підключити собі інтернет Варіант Укртелеком - не хочеться... Може хтось знає , які інтернет-провайдери тут можуть підключити?! П.С. планувала підключити linkcom, але тепер вже й не хочеться! Вперше стикнулась з таким сервісом, таке враження , що з нас просто знущаються і насміхаються: вперше зателефонувала їм 1.5 місяці тому , сказали , що підключать протягом 2 тижнів, через 2 тижні сказали знову, що протягом наступних 2 тижнів, далі не підключили і вже пройшло 1.5 місяці, а вони й далі розказують, що з дня на день підключать! З ким не балакаєш - ніхто нічого не вирішує, коли кажеш дайте телефон того хто вирішує - не дають. Жахливе відношення, вперше з таким стикнулась!!! Я все розумію, можна було на тиждень пізніше зробити, на два, але вже 1.5 місяці, і сьогодні черговий раз подзвонила, а мені далі заїжджену пластинку "з понеділка-вівторка вам передзвонять, я нічого не можу сказати!" І так вже 1.5 місяці! До слова, кожен раз коли обітцяли передзвонити ніхто ні разу не передзвонював!
Хочу підключити linkcom, але реально про нього дуже мало інформації, по тих відгуках що знайшов важко судити, чи варто його підключати. Підкажіть, вельмишановне панство.
Нам на селі і два мегабіти то суперкруто ) Я ше памятаю дуалаб коли про відео можна було тільки мріяти ...
Дуже дивна кантора інтернет-провайдер Linkcom. Я намагаюсь підключитись вже від весни. Точніше, я навіть кинув спроби підключитись Отже, коли про них дізнався, вирішив, що треба підключатись, оскільки якість послуг Волі мене не влаштовує. Живу в центрі. Крім Волі в мене є наразі одна альтернатива - ОГО, якість якого мене влаштовувала ще менше. А тут новий провайдер з оптоволокном, звучить заманливо. Знайшов сайт, там є форма подачі заявки на підключення. Відправив, декілька днів жодної реакції. Ок, телефоную. Кажуть так, можем вас підключити. Спитали тільки, чи є ключі від горища і сказали, що наступного тижня прийдуть піключать. Ок. Минув тиждень, два, місяць. Ще раз спробував відправии форму з сайту, нуль реакції. Я знову телефоную. Відбувається приблизно така ж розмова, як і попередній раз, знову обіцяють, що з понеділка прийдуть. Знову ніхто не приходить. Ця історія повторювалась ще раз чи два і більше туди не телефонував і заявку більше не відсилав. І от десь здається в жовтні, коли я забув про існування такого провайдера, дзвінок. - Це компанія Лінкком, коли можна прийти підключити? Кажу, ну приходьте, коли зручно, головне перед тим зателефонуйте. Чувак знову спитав про ключі від горища і сказав шо в понеділок прийдуть підключати. От вже грудень, досі чекаю
Підключав літом, цілий місяць дзвонив їм . Прийшли 2 майстри с такого похмілля... Частенько відвалюється їх свіч потім довго чекати поки відремонтують. Із плюсів(+) є IPTV. Мінуси(-) обслуговування, підключення.
Доброго дня вельмишановне панство! Якщо буде така ласка підкажіть інтернет провайдер на вулиця Майорівка (приватний сектор). Недавно приїхав ще не розібрався, що тут доступно. Варіант запитати у сусідів не підходить - користуються ОГО, і вже всі лінії зайняті
живу у Львові давно ,а яка це вулиця не знаю . Хоча підозрюю вам тільки Інтертелеком або інший оператор мобільного звязку третього покоління може щось запропонувати
Я теж не знав, що є така вулиця поки туди не переїхав. Це майже у кінці вулиці Медова Печера, за рестораном Медова Печера.
Доброго дня. Недавно переiхав на Гайдамацьку (Пiдземче). Е проведений кабель. Якi тут е провайдери? Дякую.
кхм...знаю дуже добре цю вулицю Думаю але не впевнений: 3моб, інтертелеком, укртелеком провiдний, Київстар 3g, ЛАйф 3g
Усім доброго вечора. Допоможіть у вирішенні такого питання. Живу в центрі Львова (вул.Стара,бічна Сянської ,або Площа Різні) .Мав інтернет "укртелеком" - відключив по всім зрозумілим причинам. Потім підключив ЛінкКом(75 мб тарифний план),оскільки вибір невеликий тут,перших пару місяців пройшло на "ура" , пінг 8-10,інет 70мб,не пропадав,все добре. Зараз почались проблеми просто ужасні. Пінг 80-100,інет 10 мб. Вони приходять і просто лазять в настройках роутера,результато "0". Фільми грузить довго,по соц.сетях полазити дуже важко. Отже,хтось може щось порадити ? Що є ще в цих краях ? Які є альтернативи і що можна зробити. Дякую