Планую переїзд до Львова, тодi як сам працюю через Iнтернет, у зв'язку з чим питання обрання майбутнього Iнтернет-провайдера стоїть делiкатно. Власне, потрiбен Iнтернет-провайдер в Галицькому районi з оптоволоконним кабелем в квартиру, вхiдною/вихiдною швидкiстю приблизно 250 Mbit/s (чи бiльше), швидкою реакцiєю служби пiдтримки (бажано 24/7) на можливi виклики i, найголовнiше, низьким рiвнем вiдключень/збоїв у мережi (потрiбен високий uptime). Кого та що порадите?
@KARABIN, враховуючи мiй досвiд роботи у веб-просторi - ввести запит до Google я i сам можу. Мене цiкавлять виключно користувацькi поради щодо запитаного. P.S. На даний момент найбiльше зацiкавлення маю до "Астра" та їхнього пакету "Елiтний" (250 Mbit/s). Тим паче, що у них наявний оптоволоконний кабель для багатоквартирних будинкiв.
@KARABIN, ви моє перше повiдомлення читали повнiстю? Чи обмежились лише заголовком? Звiдки ж менi знати котрий провайдер най-най, якщо я навiть не з регiону? Та й великi сумнiви у мене є щодо єдиного провайдера в центральному районi.
чому нема ? вам же сказали Астра http://astra.in.ua/taryf-elitnyi. І я гаратную що якщо залізо користувача витягує то там дійсно буде 250 + - 15 Мбіт\сек
Добрий день. Якщо пишу не в ту тему то прошу мене перенаправити. Потрібен інтернет для планшета. Користування по області та за її межами. Пошта, соціальні мережі, перегляд новин та відео. З адекватною ціною. Що порадите?