виявилось, що мій планшет не підтримує якусь там мудру штуку і просто поставити в нього картку інтертелекому не можна. Треба купувати роутер їхній, але там ціна біля 700 грн... Питання вирішилось набагато простіше: картка лайф з безлімітним інтернетом за 15 грн на місяць. Фільми онлайн тягне без проблем, ігри та соц. мережі теж. Ще треба спробувати як скайп буде працювати.
е планшети з вбудованим модемом, а є без, тоді тре підбирати зовнішній модем, я вже про то писав вище
Гляньте на наклейці, це Rev.A чи Rev.B ? У першому випадку це не роутер, а проста точка доступу, просто кажучи "кіна не буде".
Добрий день я вже давно читав мануал, про данну модель, настроював сам під Bullet. Все працюе на ура. Але коли підключаю кабель INTI в роутер він не пропускае інет. Тут я заплутався шо я неправильно роблю. Зарас схема така. Інет із сосідньго будинку+Bullet+роутер і все працюе. ---------- Додано в 13:29 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ---------- TP-LINK DAP 1155 він білий я підозрюю це В. Він вже роздае інет по WI-FI але чомусь нехоче пропускати INTI
У вас хоть нет е.у мене крім укртелекому ніяких провайдерів немае.появилась копійка чекаю щоб провели вже 3 місяці.може хто ще щось порадить?живу на городоцькій"сільмаш"
to Gverti Шамани на канікулах, а звичайні люди за тією кількістю информації, яку надали Ви, дати пристойну пораду, так виглядає, не можуть. Пишіть у ПП, щоб справа рушила з місця тре скуштувати кави, завареної Господинею Вашого дому.
З того всього я так і не зрозумів, що то за картка така від Лайф за 15 грн. на місяць. Ще й інтернет мобільний і швидкий. Може хтось мені підкаже? Я не проти таку придбати.
Можливо є хтось з В.Великого 5. Хотів підключити нет від КОПІЙКИ але нажаль не хочуть підключати дім. Треба мінімум 5 чол, щоб підключили. Є Нет і від Київстару і від Волі але все-таки ... хочу КОПІЙКУ. Поки що чув тільки хороші відгуки
Можливо ціна і швидкість скачування нормальна і для ВК чи ФБ повністю хватає))) Але пінг просто жахливий! В той час як у інших провайдерів до європейських серверів пінг 40 то у КС вже 80 мінімум. І вони розказують в службі підтримки що для України пінг 50 це СУПЕР!!! а +30 =80 до Європи це взагалі щось неймовірне. Сперечатись з ними неможливо, так як вони запевняють що проблем у них немає а починаються тільки після того як трафік попадає за кордон (так, дійсно тест показав що пінг підскочив різко десь там в Дубліні наприклад). Але в той самий час в іншого провайдера (наприклад УАРНЕТ)пінг по Україні 10 + 30=40 до того самого Дубліна. Отже проблема в тому що їхній трафік після останнього контрольованого ними вузла йде через Ж... КС фігня, але якщо немає іншого варіанту то і таке згодиться на деякий час. Ще на рахунок КС трошки напишу. Колись давно був в мене Білайн який викупив Київстар і я жодного разу його не поповнював і не користувався. Та як виявилось коли подзвонили якісь чудоКОЛЕКТОРИ що я винен київстару якісь гроші бо користувався їхнім інтернетом (інтернет по передоплаті був і ніякого інтернету в борг). Дзвонять до сьогодні, вже 4 рік пішов здяється))) В суд подають, погрожують... СМІШНО АЖ. Зараз вони для підключення ніяких документів не просять, АЛЕ коли треба відмовитись від інтернету то потрібно йти в офіс з паспортом і ідентифікаційним номером щоб написати заяву! І ви ще питаєте що він має проти КС)? Повністю підтримую його! КС для домогосподарок, фотки подивитись, кіно скачати ... Всім Мир!
В кого нет від аірбайтс, часто пропадає інтернет? За тиждень вже другий раз ****** та ще на вихідних ****** в "калл" центрі як завжди мямлять про проблеми з обладненям, техніки займуться бла - бла бла, нічого не знаю моя хата з краю..... Дістало!!!!!
Є варіанти як відшкодувати втрачені дні без інтернету? Для мене один день 350-650 грн. (по роботі) на вихідних
підключити другу лінію від іньшого провайдера відсутність з'єднання одночасно зменшується в рази Tapatalk