Люди добрі, переїхав до ями між Снопківським та Залізною водою парками - Інтертелеком ледь тягне до 160 кбіт вночі, вдень до 40-50 максимум - підкажіть, що краще (гроші є): Інтернет бум (дешевий супутник), Фрештел чи Жираф, або 3G та яке? Знаю UMC, 3Mob або щось місцеве Wi-Fi -Max, радіо? Бажано щоб відео дивитись, WOT вже пофігу ;-)
Инет от кабельного ТВ. Компания Диалект. Единственная фигня, чем не доволен, большой пинг до российских сайтов, игровых в том числе. ---------- Додано в 14:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ---------- Я бы на Вашем месте выбирал 4G/LTE/GPON. Провайдеры четвёрки уже есть в Украине точно! Хотя, надо смотреть на карту охвата.
Дякую, Діалект перевірю, LTE в Україні ще нема. Дротові рішення взагалі сумнівні у парку, але взяв би ;-) Зараз придбав 3Дж Інтертелеком: до 4Мбіт вичавив, для Ютуба достатньо.
Рудно обслуговують провайдери: ZNet.lviv.ua та Rlan. Я перед вибором. Чи хтось може поділитися враженнями?
Провайдер "Копійка" Тарифи: http://www.kopiyka.org/tariff Доброго дня. Шукаю чотирьох людей для підключення до інтернету (за адресою вул. Замарстинівська, 58 - перехрестя Замарстинівська - Хімічна). Хороші тарифи, і відгуки про провайдера. Для підключення потрібно ще 4-х людей. Підключення безкоштовне. Тариф Старт: до 25 мб / 50 грн. Пишіть. ---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ---------- можливо буде цікавий цей провайдер http://www.kopiyka.org/tariff але потрібно зібрати 4-х людей для підключення. я 1-й бажаючий ) живу на Замарстинівській, 58
Доброго дня усім. Живу в районі вулиці Коциловського (Личаківський район). Зараз у мене *воля* 100мб/125грн - загалом, провайдер просто чудовий.. збоїв ніяких немає, стабільне підключення (1 раз на 2-3 місяці може зникнути зв*язок, але про це попереджають), низький пінг. Нещодавно з*явилась можливість підключити інтернет від *jamzo* - 100мб/90грн, та ще й швидкість аплоаду у нього буде вищою (100мб проти 5мб у *волі*). як гадаєте, варто переходити?
проясню ситуацію для всіх . Якщо у вашому будинку меньше 36 квартир і у будинках на відстані 100-200 метрів від вас також меньше 36 квартир - сподіватися на хороший інтернет не варто, хіба по телефоній лінії ( укртелеком чи вега=фарлеп) або щось без дротове . Якщо в будинках меньше 36 умовно квартир встановлювати там обладнання і проводити туди оптичний кабель = не вигідно, окупатися буде років з 5-ть . ---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ---------- якщо поряд з вашим будинком є Величезний БУДИНОК то рахуйте $ 3 за 1 метр по прямій до вашого будинку + 200-300 у.е = доларів США за обладнання, якщо назбираєте таку суму і готові відати її одразу за саме підключення, пишіть мені - я підкажу до кого звернутися = та в принципі до будь-кого з провайдерів тоді звертайтесь і будуть вам тарифи типу $ 5 за 10 Мбіт\сек , $ 7 за 40 Мбіт\сек і т.д.
Доброго дня. Допоможіть вибрати провайдера. Цікавить airbites.net.ua або inti.net.ua. Який з них стабільніший та якісніший .Живу на Сихові. Може ще є 3 варіант (не київстар). Дякую.
В районі Круп'ярська-Личаківська-Рєпіна є щось крім укртелекому? Воля вже "модернізує мережу" півроку, тому наразі про*ираю гроші на 3г від 3мобу(
Доброго дня, підскажіть хто знає якого провайдера можна підключити по вул. Лемика? Це трохи вище польского посольства. Не знаю львівських провайдерів, але в Тернополі мала справу з волею і більше не хочу мати з ними нічого спільного( І чи не знаєте, які шанси на те, щоб заради однієї квартири київстар провів в будинок інтернет? (підозрюю що мізерні)))
Можна спробувати принаймі. Один час Киїівстар активно і наполегливо обдзвонював своїх абонентів, пропонуючи послуги свого домашнього інтернету. Мали б погодитися. Зрештою, можете запитати ось тут, у відповідній темі
там де Уарнет? http://www.uar.net/services/ то до них і йдіть, там будь яка захцянка за Ваші гроші ,хоть виділена оптика в квартиру
Потрібно підключити інтернет на вулицю Головацького 18. Передзвонив більшість провайдерів - ніхто не присутній. Можливо підкажете когось?