інтернет -провайдери Львова

Тема у розділі 'www', створена користувачем doris, 26 лют 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18,5%
  2. Київстар

26,2%
  3. БІТ-Уарнет

0,6%
  4. Вега (Фарлеп)

4,8%
  5. Укртелеком

11,9%
  6. Одеко (Лініяком)

4,2%
  7. Воля Бродбенд

6,0%
  8. Комітех

5,4%
  9. власний варіант

22,6%
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Розумієте, ЧидоУсер, участь у цьому форумі не зобов'язує відповідати на геть усі питання. Ми тут бавимось, а попри те відповідаємо, якщо знаємо відповідь.

А Ви? (Відповідати не обов'язково). Дякую за інформацію про ранг нашого форуму в ґуґлі. )

• Подобається Подобається x 2
  2. ChydoUser

ChydoUser New Member

Un.Known, я ото теж думав як би ото ваш нікнейм пересрати, але то якась заскладна задача і не вартує мого часу )) А бавитися я би вам радив десь у відповідних флудорозділах, а не у серйозній темі форуму. Адже це відбивається на враженні від форуму загалом.
    Ну але, бачу, не все так погано, я отримав досить оперативну відповідь (дякую, Vedun), тому просто поцікавлюся ще на рахунок "Волі", як там у неї із якістю. Просто переїжджаю на іншу квартиру, там вже проведений інтернет саме від "Волі", але я ним ніколи не користвувався. Мені для роботи дуже важливий якісний інтернет, не стільки швидкісний, скільки безперебійний, будь-яке відключення навіть 30 секунд може досить дорого обійтися. Якщо хтось буде любязний, то радий би почитати відгуки про "Волю" на Широкій.

• Подобається Подобається x 1
  3. Un.Known

4. ChydoUser

ChydoUser New Member

До речі, досі чекаю відгуків про "Волю" на Левандівці (конкретно Широка).

5. Vedun

Vedun Well-Known Member

Ныщо не заважає Вам першому на вулиці Широкій скористатися послугами ВСІХ провайдерів, зробити детальний аналіз і першому викласти це на нашому форумі для полегшення життя іншим його учасникам.

• Подобається Подобається x 6
  6. Forpost

Forpost Стоїк

тоді заводиться на MIKROTIK в хату два (Езернет+ DOCSIS )прова,і третій АДСЛ і буде щастє

7. Un.Known

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ChydoUser, а шо, КОМіТЕХ вам не підходить? Вже купу років працює на Левандівці.

9. vacuumn

vacuumn New Member

Підкажіть будь ласка провайдера для вулиці Замарстинівська, крім Linkcom.

10. Kapilviv

Kapilviv Active Member

Потрібно дізнатися які провайдери можуть надати інтернет на вул. К. Левицького, в районі 100 номеру будинку. Як це зробити? Може хтось порадить.
    Дякую!

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Укртелеком, київстар, воля і можливо хтось з локальних операторів. Гугель вам в поміч.

12. Kapilviv

Kapilviv Active Member

KARABIN, не можу нагуглити, підкажіть будь ласка за яким запитом здійснювати пошук. гуглив за запитом "інтернет на вул Левицького" - нічого толком.

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Вегателеком, телком, дивіться ше за посиланням в гуглі, воно на першій сторінці, починається з list.

14. Forpost

Forpost Стоїк

15. Niko

Niko New Member

Інтернет в Львові

Підскажіть будь ласка який інтернет можна провести по вулиці Зарицьких?Вже більшість провайдерів обзвонив ніхто не підключяє за цією адресою!

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Там ниби тільки укртелеком підключає

17. allwecrazy

allwecrazy New Member

linkcom.lviv.ua

---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ----------

linkcom.lviv.ua

18. Niko

Niko New Member

Укртелеком підключяє якщо немає телефоної лінії?

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ----------

Укртелеком підключяє якщо немає телефоної лінії?

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

для тих шо в танку і не в курсі-укртелеком підключає тільки по телефонній лінії

20. Klementij Roze

Klementij Roze New Member

На Тарнавського є Астра Нет

а де твій аватар? :)