Розумієте, ЧидоУсер, участь у цьому форумі не зобов'язує відповідати на геть усі питання. Ми тут бавимось, а попри те відповідаємо, якщо знаємо відповідь. А Ви? (Відповідати не обов'язково). Дякую за інформацію про ранг нашого форуму в ґуґлі. )
Un.Known, я ото теж думав як би ото ваш нікнейм пересрати, але то якась заскладна задача і не вартує мого часу )) А бавитися я би вам радив десь у відповідних флудорозділах, а не у серйозній темі форуму. Адже це відбивається на враженні від форуму загалом. Ну але, бачу, не все так погано, я отримав досить оперативну відповідь (дякую, Vedun), тому просто поцікавлюся ще на рахунок "Волі", як там у неї із якістю. Просто переїжджаю на іншу квартиру, там вже проведений інтернет саме від "Волі", але я ним ніколи не користвувався. Мені для роботи дуже важливий якісний інтернет, не стільки швидкісний, скільки безперебійний, будь-яке відключення навіть 30 секунд може досить дорого обійтися. Якщо хтось буде любязний, то радий би почитати відгуки про "Волю" на Широкій.
А що з Вашим ніком? Як Ви написали, так я і прочитала. (Правда, другу половину тягнуло прочитати як "юзер", але оскільки керуюсь я загальними правилами транслітерації, то маємо, що маємо). До речі, туалетний жаргон у Вас в кожному пості присутній? Почитайте правила форуму, аби не дивуватись потім.
Un.Known, хо хо хо, то ви ще й мадемуазель, гаразд )) Поки що смислової нагрузки із вашої присутності у даній темі десь в околі нуля. Зате така у вас досить характерна манера спілкування, поки що у кожному із двох повідомлень спостерігається явно виражене бажання під**ати (ммм, довго думав як правильно пишеться, через "є" чи через "ї", але все одно треба цензурити, то чо довго думати ), при цьому зробити це типу культурно, із звертанням "на Ви" і тому подібні кумедні прийоми. А на рахунок моєї манери спілкування тут не переживайте, не в кожному. Та й такого поняття як "туалетний жаргон" не існує. Ви би могли написати щось на зразок "туалетна лексика", це було би ближче до суті. Але певно ви в момент написання занадто сильно тішилися тим фактом, що вдалося знайти причину аби до чогось прискіпатися (оу, точно, я знайшов вирішення дилеми "є" чи "ї", можна написати "прискіпатися"), то й вигадали щось своє, неіснуюче. Але дякую за попередження. До речі, досі чекаю відгуків про "Волю" на Левандівці (конкретно Широка).
Ныщо не заважає Вам першому на вулиці Широкій скористатися послугами ВСІХ провайдерів, зробити детальний аналіз і першому викласти це на нашому форумі для полегшення життя іншим його учасникам.
Мадам. ) Та її й не має бути, з чого Ви взяли? ) Зате Чидо що мені абсолютно вистачило. А після запевнення я взагалі з теми зникаю. Хоча, не виключаю, що ще заберу Ваш дорогоцінний час, тому що подібне вважається прихованим матом, за котрий тут карають. Приємного спілкування!
Потрібно дізнатися які провайдери можуть надати інтернет на вул. К. Левицького, в районі 100 номеру будинку. Як це зробити? Може хтось порадить. Дякую!
KARABIN, не можу нагуглити, підкажіть будь ласка за яким запитом здійснювати пошук. гуглив за запитом "інтернет на вул Левицького" - нічого толком.
ще би гуглив зазапитом інтернет на дивані у вітальні http://www.kyivstar.ua/kr/home-internet/connection-main/address/?t=414_12290 http://www.vegatele.com/rus/for_home/internet/check http://lviv.volia.com/ukr/subscribe/order/
Інтернет в Львові Підскажіть будь ласка який інтернет можна провести по вулиці Зарицьких?Вже більшість провайдерів обзвонив ніхто не підключяє за цією адресою!
linkcom.lviv.ua ---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ---------- linkcom.lviv.ua
Укртелеком підключяє якщо немає телефоної лінії? ---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ---------- Укртелеком підключяє якщо немає телефоної лінії?