фі-і-і )))) А де той KARABIN, що троха жентельмен? ))) Напевно буде обговорюватись тема, про додаткову вартість кабелю. Нє? Завузькі двері, чи в дизайн не вписується? ))) Через таку проблемку майже всі переходять на внутрішні. Думаю, і з іншими буде схожа розмова. Виходи є три: 1. Дозволити акуратно пройти через плінтуси, одвірки... 2. Доплатити за кусень кабелю з під'їзду до вікна 3. Подавити скаргами на те, що то не з вашої вини перетягають кабелі, і нехай розкошеляться на кусень, якщо не хочуть втратити цінного клієнта, оскільки по іншому кабель не вписується по феншую ))) ЗюІю З іншими провайдерами буде те ж саме, тільки без третього варіанту, і не факт що інтернет буде якісним
Я ще не таке бачив. В мене 9-поверховий будинок, 5 різних провайдерів плюс купа супутникових антен на даху. То ціла павутина. Як вітер дує, то кабелі перед вікнами бовтаються, так і хочеться деколи смикнути.
в Київстару є http://www.kyivstar.ua/uz/home-internet/service/wifi/ за 1 грн, так от його або в щитку електричному поставити на сходовій клітці або в спільному коридорчику з сусідами і буде Вам щастя,в квартиру через двері кабель не прийдеться тягнути
Усім привіт, непідскажете до якого провайдера можна підключитись за адресою Симона Петлюри 4. В підїзді наскільки знаю є кабельна "Воля", але чув не зовсім хороші відгуки про них. Дякую за інформацію.
У Вашому будинку має бути Wenet (wenet.lviv.ua). Як на домашній інтернет то зовсім непогана якість і ціна.
Городоцька 97 шо там взагалі є...Телефону нема такшо Укр тел не буде.. Волю не пропонувати тому що я був в колл центрі волі й знаю шо як й по чому
Шановні, в районі вулиць Тарнавського й Архипенка щось є крім Укртелекому? Можливо якась локальна мережа? Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію.
Підкажіть, Будь-ласка, інтернет провайдера, що працює в приватному секторі між вулицями Богдана Хмельницького та Польовою, живемо на вул. Ковельській.
Вибачте на слові, але що це за дивний форум? Тут хтось модерацією займається чи ні? Перечитав останні сторінки, 90% питання "який провайдер порадите на такій-то вулиці" і всі то в носі мали, 1 відповідь на 20 питань. До сраки такий форум, для чого ви взагалі в гуглі на першій сторінці відображаєтесь, з вас толку - нуль. P.S. Ну але на всяк випадок, який провайдер для Широкої найкращий? P.P.S. Щойно перечитав свого меседжа, там спочатку було слово "лайно" замість слова "дивний" у першому реченні. Це я так, уточнюю, раптом хтось буде дотошний і здивується за що ж то таке я вибачаюся. А то, якшо подумати, то дійсно не зовсім логічно. Але добре, що я все розставив на свої місця. Тепер все всім зрозуміло.