к***а, а гугель нашо? тєжко полазити по сайтах операторів? шукайте київстар воля одеко комітех ейрбіт вега укртелеком і ше кілька.......чи тюлька
Доброго дня всім. Може добра людина підкаже, є ось яка проблема. Мешкаю по вул. Шептицьких, і є потреба провести інтернет. Але з'ясувалося, що саме тут ані київстар, ані воля та інші, що постом вище перечислені, не підключають. В квартирі є кабельне ТБ від одеко, але зараз вони стали волею і не підключають нових абонентів протягом якогось терміну. Може хтось може підказати, чи є по цій вулиці хоча б один провайдер, що може підключити.
Доброго дня всім. Підкажіть будь ласка які є ще провайдери на Рясне 1(вул. Шевченка 364)? Крім Волі(Одеко) і Київстару.
Добрий день. Підкажіть, будь-ласка, який провайдер є на вул. Єфремова? вже багатьох обдзвонила і жоден на цій вулиці не працює...
Интернет провайдеры г.Львов Всем добрый день! Извиняюсь, что пишу на русском, так как Украинский пока не знаю Какие хорошие интернет провайдеры посоветуете? Чтобы скорость была побольше и пинг в играх нормальный. Спасибо!
Чи може хтось об’єктивно оцінити якість інтернету «домашній інтернет від Київстар». Мені власне важливі стабільність яка, пінг, чи є якісь обмеження і т.д. От переселяюсь на нову квартиру і думаю який то інет ввімкнути. Будинок великий (≈ 500 квартир) і є майже всі відомі у Львові провайдери. Ніби як КС є найоптимальнішим.
Бездротовий інтернет на Білогорщі Шановні читачі, підскажіть будь-ласка чи є в районі Білогорщі (район новобудов, біля нової церкви) можливість підключитись до бездротового інтернету. Цікавить безліміт, реальна швидкість мін 0,5 Мб. Користувався піпл-нетом, зараз бездротовий ого 3джі (120 грн/міс, реальна швидкість до 10Гб трафіку 100-300 кб, потім падає до 15...). Мій тел 067 608 99 05, дякую
Моє шанування! Підкажіть будь-ласка чи користується/користувався хтось послугами і-нет провайдера "Фрінет" (О3)? Поділіться враженнями: яка швидкість, яке обслуговування?
Якщо інтернет потрібен не для переїздів, а для стаціоного комп'ютера/ноутбука спробуйте дізнатися про підключення в Уарнету. Колись вони подавали інтернет радіоканалом навіть у Стрий А такий радіоканал може давати непогану швидкість і буде стабільніше працювати.
Доброго вечора! підскажіть будь ласка чи ще існує такий провайдер як Реалнет? як з ними звязатись? можливо їх хтось перекупив? тому що в неті про них нічого немає. Бажаю підключити нет по вул Коцюбинського 4 , а крім Укртелекому здається там нічого немає. Підскажіть можливо хтось щось порадить?
Шановні читачі форуму, підскажіть будь-ласка, чому Домашній Інтернет від Київстар зараз змінює кабель? Мені подзвонили з їх офісу і сказали, що завтра прийдуть змінювати кабель в рамках модернізації. Я їм відповіла, що в мене підключення досить нове, вони все одно наполягали на перепідключенні. Ще й виявилось, що тепер немає можливості протягнути через вікно (в мене так зараз і по-іншому не влаштовує). Сказала, що в такому разі відмовляюся від послуг, дівчина одразу стала запевняти, що, можливо, я зможу домовитися з хлопцями-монтажниками сама про підключення через вікно. Що можете сказати з цього приводу, можна з ними домовитися? Якщо ні, то який провайдер тягне через вікно (район Вол. Великого)?
змістовна розмова...Ну в мене Домашній Київстар, теж кабель іде через вікно, але виключно через наші сусідські танці з бубном. ніхто не дзвонив, нічого не хотів модернізовувати. Перепрошую, а через двері ніяк?
Вони раніше дійсно тягнули кабель через вікно, тобто не Київстар, а фірми які мали договір з Київстаром на підключення клієнтів. І то була чистої води халтура, бо кабелі бовтаються по стіні будинку і псують зовнішній вигляд. Вони так робили, бо так швидше і простіше. Мало того, кабель який вони тягнули по фасаду будинку є для внутрішніх робіт і на повітрі швидко старіє і виходить з ладу. Коли мені 3 роки тому вони проводили, то навпаки наполіг, щоби кабель пустили внутрі будинку. Вони були від того не дуже щасливі, але я допоміг їм протягувати кабель.