інтернет -провайдери Львова

Тема у розділі 'www', створена користувачем doris, 26 лют 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18,5%
  2. Київстар

26,2%
  3. БІТ-Уарнет

0,6%
  4. Вега (Фарлеп)

4,8%
  5. Укртелеком

11,9%
  6. Одеко (Лініяком)

4,2%
  7. Воля Бродбенд

6,0%
  8. Комітех

5,4%
  9. власний варіант

22,6%
  1. Belovsky

Belovsky New Member

Який інтеренет я можу підключити по вулиці Гіацинтовій?

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

к***а, а гугель нашо?
    тєжко полазити по сайтах операторів?
    шукайте
    київстар
    воля
    одеко
    комітех
    ейрбіт
    вега
    укртелеком
    і ше кілька.......чи тюлька

3. Vasyl Popov

Vasyl Popov New Member

Доброго дня всім.
    Може добра людина підкаже, є ось яка проблема.
    Мешкаю по вул. Шептицьких, і є потреба провести інтернет.
    Але з'ясувалося, що саме тут ані київстар, ані воля та інші, що постом вище перечислені, не підключають.
    В квартирі є кабельне ТБ від одеко, але зараз вони стали волею і не підключають нових абонентів протягом якогось терміну.
    Може хтось може підказати, чи є по цій вулиці хоча б один провайдер, що може підключити.

4. maksym1990

maksym1990 Member

Доброго дня всім.
    Підкажіть будь ласка які є ще провайдери на Рясне 1(вул. Шевченка 364)?
    Крім Волі(Одеко) і Київстару.

5. Nazar Tsyhanyuk

Nazar Tsyhanyuk New Member

допоможіть! хто знає, який провайдер може провести інтернет по вул. Крип'якевича? (крім укртелекому)

6. tormashka

tormashka New Member

Добрий день. Підкажіть, будь-ласка, який провайдер є на вул. Єфремова? вже багатьох обдзвонила і жоден на цій вулиці не працює...

7. Heihachi

Heihachi New Member

Интернет провайдеры г.Львов

Всем добрый день! Извиняюсь, что пишу на русском, так как Украинский пока не знаю :) Какие хорошие интернет провайдеры посоветуете? Чтобы скорость была побольше и пинг в играх нормальный. Спасибо!

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

• Подобається Подобається x 1
  9. Forpost

Forpost Стоїк

Київстар адназначна!

10. Yelik

Yelik Well-Known Member

нетворк львів юа зе бест оф зе бест оф зе бест :) Одним словом, network.lviv.ua мій вибір.

11. SashaBelov

SashaBelov миється в бані

Чи може хтось об’єктивно оцінити якість інтернету «домашній інтернет від Київстар». Мені власне важливі стабільність яка, пінг, чи є якісь обмеження і т.д.
    От переселяюсь на нову квартиру і думаю який то інет ввімкнути. Будинок великий (≈ 500 квартир) і є майже всі відомі у Львові провайдери. Ніби як КС є найоптимальнішим.

12. freshwind

freshwind New Member

Бездротовий інтернет на Білогорщі

Шановні читачі, підскажіть будь-ласка чи є в районі Білогорщі (район новобудов, біля нової церкви) можливість підключитись до бездротового інтернету. Цікавить безліміт, реальна швидкість мін 0,5 Мб. Користувався піпл-нетом, зараз бездротовий ого 3джі (120 грн/міс, реальна швидкість до 10Гб трафіку 100-300 кб, потім падає до 15...). Мій тел 067 608 99 05, дякую

13. levandovskij

levandovskij Member

Моє шанування!
    Підкажіть будь-ласка чи користується/користувався хтось послугами і-нет провайдера "Фрінет" (О3)?
    Поділіться враженнями: яка швидкість, яке обслуговування?

14. bostvl

bostvl Well-Known Member

Якщо інтернет потрібен не для переїздів, а для стаціоного комп'ютера/ноутбука спробуйте дізнатися про підключення в Уарнету. Колись вони подавали інтернет радіоканалом навіть у Стрий :) А такий радіоканал може давати непогану швидкість і буде стабільніше працювати.

15. NonStopmalja

NonStopmalja New Member

Доброго вечора! підскажіть будь ласка чи ще існує такий провайдер як Реалнет? як з ними звязатись? можливо їх хтось перекупив? тому що в неті про них нічого немає. Бажаю підключити нет по вул Коцюбинського 4 , а крім Укртелекому здається там нічого немає. Підскажіть можливо хтось щось порадить?

16. Leeana

Leeana New Member

Шановні читачі форуму, підскажіть будь-ласка, чому Домашній Інтернет від Київстар зараз змінює кабель?
    Мені подзвонили з їх офісу і сказали, що завтра прийдуть змінювати кабель в рамках модернізації. Я їм відповіла, що в мене підключення досить нове, вони все одно наполягали на перепідключенні. Ще й виявилось, що тепер немає можливості протягнути через вікно (в мене так зараз і по-іншому не влаштовує). Сказала, що в такому разі відмовляюся від послуг, дівчина одразу стала запевняти, що, можливо, я зможу домовитися з хлопцями-монтажниками сама про підключення через вікно.
    Що можете сказати з цього приводу, можна з ними домовитися? Якщо ні, то який провайдер тягне через вікно (район Вол. Великого)?

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ви тупиє.....:scratch_one-s_head:

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:haha: змістовна розмова...Ну в мене Домашній Київстар, теж кабель іде через вікно, але виключно через наші сусідські танці з бубном. ніхто не дзвонив, нічого не хотів модернізовувати. Перепрошую, а через двері ніяк?:)))

• Подобається Подобається x 2
  19. Leeana

Leeana New Member

Нажаль, ніяк :sad:

20. Locke

Locke невиправний реаліст

Вони раніше дійсно тягнули кабель через вікно, тобто не Київстар, а фірми які мали договір з Київстаром на підключення клієнтів. І то була чистої води халтура, бо кабелі бовтаються по стіні будинку і псують зовнішній вигляд. Вони так робили, бо так швидше і простіше. Мало того, кабель який вони тягнули по фасаду будинку є для внутрішніх робіт і на повітрі швидко старіє і виходить з ладу. Коли мені 3 роки тому вони проводили, то навпаки наполіг, щоби кабель пустили внутрі будинку. Вони були від того не дуже щасливі, але я допоміг їм протягувати кабель.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)