Вул. Лазаренка? Вітання! Хто знає провайдера в кінці вул. Академіка Лазаренка ("Галбудівські" будинки біля гуртожитків політеху). Впевнено пропонує себе тільки Воля, але чув, що там можна обслуговуватись від політехівського провайдера. Може є у когось інформація про нього, або іншого адекватного в цьому районі. Буду вдячний.
Будь ласка, підкажіть як підключити інтернет за адресою Садова 6а (це в районі Кульпарківська-Петлюри). Вже преревірила всіх вище перерахованих провайдерів, жоден немає технічної можливості. В нас є телефонна лінія від Укртелеком, але навіть попри це в них нема портів і тех можливість з явить можливо десь-колись після виборів (таку відповідь мені дали на мою заявку по підключенню). Я вибираю вже не по якості, а просто щоб хоч був цей інтернет. Буду дуже-дуже вдячна за допомогу.
Не знаю точно як по номеру 6а, але на Садовій 2а є присутній Фарлеп, Воля та Уарнет. Уарнет має там оптику.
Ви просто зателефонуйте на тех. підтримку Волі, і вони точно зможуть сказати на рахунок Вашої адреси - Садова 6а. Просто я так робив.
Та телефонувала, не можуть. І в Уарнет теж сказали, що підключення кабельного або радіо буде коштувати 1000 грн, їм не вигідно, хоч відстань близько 300 м. Може це тому, що будинок старого зразку, в нас там всього 8 квартир : (
Добрий День, Недавно переїхав на вул. Антоновича (д. 15), шукаю інтернет провайдера. Є варіант діалект, але справа в тому шо вони хочуть 90 грн на місяць (кабельне + інтернет, окремо казали шо не можна), за 5 мб. Може хтось підкаже інші варінати!! Буду дуже вдячний!!!
Переїхали на Братів Міхновских (привокзальна).. Чи можете підказати які провайдери мають тех. можливості підключити інтернет там...?
Тоже ищу не первый месяц уже, но кроме Диалекта и ОГО ничего не нашел пока... Если вдруг что найдешь - делись информацией, не стесняйся!
Чи можна підключити щось по вулиці Лукіяновича 5? (Ого не підходить, бо власник не хоче проводити телефон) Буду дуже вдячний за допомогу
Порадьте 3G інтернет для Сихова (в. Кавалерідзе). Бажано з тарифами безліміту або хоча б зорієнтуйте скільки трафіку потрібно студенту, що займається веб-дизайном
може хтось підкаже яка реальна швидкість у Діалекта при обіцяних 30мбіт.с і чиє резон купляти дорожчий модем euroDocsis 3.0 і взагалі ці модеми це крок вперед чи назад?