інтернет -провайдери Львова

Тема у розділі 'www', створена користувачем doris, 26 лют 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18,5%
  2. Київстар

26,2%
  3. БІТ-Уарнет

0,6%
  4. Вега (Фарлеп)

4,8%
  5. Укртелеком

11,9%
  6. Одеко (Лініяком)

4,2%
  7. Воля Бродбенд

6,0%
  8. Комітех

5,4%
  9. власний варіант

22,6%
  1. SashaBelov

SashaBelov миється в бані

колись там поруч жив, користувався http://www.dialekt.com.ua/view_rm.php?kid=1&l=u

2. artists

artists New Member

3. randylv

randylv Well-Known Member

Вул. Лазаренка?

Вітання! Хто знає провайдера в кінці вул. Академіка Лазаренка ("Галбудівські" будинки біля гуртожитків політеху). Впевнено пропонує себе тільки Воля, але чув, що там можна обслуговуватись від політехівського провайдера. Може є у когось інформація про нього, або іншого адекватного в цьому районі. Буду вдячний.

4. Vhita

Vhita New Member

Будь ласка, підкажіть як підключити інтернет за адресою Садова 6а (це в районі Кульпарківська-Петлюри). Вже преревірила всіх вище перерахованих провайдерів, жоден немає технічної можливості. В нас є телефонна лінія від Укртелеком, але навіть попри це в них нема портів і тех можливість з явить можливо десь-колись після виборів (таку відповідь мені дали на мою заявку по підключенню). Я вибираю вже не по якості, а просто щоб хоч був цей інтернет. Буду дуже-дуже вдячна за допомогу.

5. bostvl

bostvl Well-Known Member

Не знаю точно як по номеру 6а, але на Садовій 2а є присутній Фарлеп, Воля та Уарнет. Уарнет має там оптику.

6. Vhita

Vhita New Member

дякую. Нажаль, фарлеп і воля чомусь не мають тех.можливості, в уарнет ще спробую

7. Forte

Forte Member

Ви просто зателефонуйте на тех. підтримку Волі, і вони точно зможуть сказати на рахунок Вашої адреси - Садова 6а.
    Просто я так робив.

8. Vhita

Vhita New Member

Та телефонувала, не можуть. І в Уарнет теж сказали, що підключення кабельного або радіо буде коштувати 1000 грн, їм не вигідно, хоч відстань близько 300 м. Може це тому, що будинок старого зразку, в нас там всього 8 квартир : (

9. Forte

Forte Member

Можливо справа і в старості будівлі, але з технічної сторони мабуть таки складно.

10. Flur

Flur New Member

Добрий День,

Недавно переїхав на вул. Антоновича (д. 15), шукаю інтернет провайдера.
    Є варіант діалект, але справа в тому шо вони хочуть 90 грн на місяць (кабельне + інтернет, окремо казали шо не можна), за 5 мб. Може хтось підкаже інші варінати!!

Буду дуже вдячний!!!

11. А чи є можливість щось підключити по вулиці Некрасова (Мечнікова) окрім Волі:suicide: ?

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

є, ОГО :) Але, як на мене, краще Воля

13. Chugajster

Chugajster New Member

Переїхали на Братів Міхновских (привокзальна).. Чи можете підказати які провайдери мають тех. можливості підключити інтернет там...?

14. rakot

rakot New Member

Тоже ищу не первый месяц уже, но кроме Диалекта и ОГО ничего не нашел пока... Если вдруг что найдешь - делись информацией, не стесняйся! :)

15. xdr

xdr New Member

Чи є можливість підключити щось по вул.Франка 111(біля Польського консульства)?
    (крім ого)

16. NarratoR

NarratoR New Member

Чи можна підключити щось по вулиці Лукіяновича 5?
    (Ого не підходить, бо власник не хоче проводити телефон)
    Буду дуже вдячний за допомогу

17. DestI

DestI New Member

Порадьте 3G інтернет для Сихова (в. Кавалерідзе). Бажано з тарифами безліміту або хоча б зорієнтуйте скільки трафіку потрібно студенту, що займається веб-дизайном :scratch_one-s_head:

18. ФОРЦ

ФОРЦ New Member

може хтось підкаже яка реальна швидкість у Діалекта при обіцяних 30мбіт.с і чиє резон купляти дорожчий модем euroDocsis 3.0 і взагалі ці модеми це крок вперед чи назад?

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

20. ФОРЦ

ФОРЦ New Member

мені на Костелівку!

а де твій аватар? :)