інтернет -провайдери Львова

Тема у розділі 'www', створена користувачем doris, 26 лют 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18,5%
  2. Київстар

26,2%
  3. БІТ-Уарнет

0,6%
  4. Вега (Фарлеп)

4,8%
  5. Укртелеком

11,9%
  6. Одеко (Лініяком)

4,2%
  7. Воля Бродбенд

6,0%
  8. Комітех

5,4%
  9. власний варіант

22,6%
  1. Бодя Смук

Бодя Смук New Member

Хочу підключити інтернет за адресою Тісна 8 напишить шо можна підключити в приват Будласка=)

2. DooM

DooM two steps behind

Не підкажите, чи ж є якийсь адекватний провайдер на початку вулиці личаківської, 18 будинок?
    Воля та укртелеком зовсім неадекватні :sad:.

3. krooogle

krooogle New Member

Не підкажите, провайдера на початку проспекта Чорновола, 1 будинок? перехрестя з Городоцькою

4. tages

tages Member

цікаво почути думку на рахунок 3g.

В принципі у всіх трьох сідіемей операторів одинакові тарифи. Тому хотілося б взнати, якій із трьох операторів самий стабільний в плані якості передачі швидкості від станції до користувача.
    Хтось в Львові користується 3джі? Напишіть ваші враження.

5. ttnetw

ttnetw Well-Known Member

Може хтось знає провайдера (не радіо) на вул.Промисловій?

6. ttnetw

ttnetw Well-Known Member

Користувався PEOPLEnet та Укртелекомівським ОГО. З PEOPLEnet було дуже тяжко навіть просто броузати не кажучи вже про те щоб закачати якись файл. Вхід на скажімо gmail відбувався добрих 10 хвилин. З ОГО трохи краще. Звичайно потокове відео на ньому дуже не подивишся але немає такого довгого очікування на відкриття якихось елементарних речей.

7. Tatlar

Tatlar New Member

А хто надає послуги Інтернета в центрі міста?

Раніше я жила в районі вулиці Коновальца і років п'ять користувалася послугами компанії "Діалект": кабельне телебачення плюс Інтернет по цьому ж кабелю. За швидкість до 15 мбіт\сек платила 85 грн. Зрідка в компанії виникали проблеми з швидкістю, бували і форсмажорні обставини, коли і-нет пропадав на день-два, - загалом, неприємності, з якими стикаються користувачі будь-якого провайдера, я думаю.

Проте несправності ліквідовувалися досить оперативно, тарифні ціни час від часу знижувалися, а швидкість - збільшувалася, Інтернет був досить стабільний. Коротше, коли я почитала відгуки юзерів на http://2ip.ru про інших провайдерів (зокрема, про уарнет і укртелеком), то зрозуміла, що "Діалект" це золото, а не провайдер.

Розумію, написане виглядає як тупа реклама, але саме ця думка не залишає мене відучора, коли я взялася бігати по Мережі у пошуках Інтернету в центрі міста: життєві обставини склалися так, що мені потрібно було перебратися до батьків в центр, а саме на площу Вічеву (це поряд з Ляльковим театром, неподалік від Високого Замку, - вулиці Сніжна і Чорноморська втикаються у Вічеву, в цьому ж районі початок Б. Хмельницького).

Так ось, у мене склалося враження, що в моєму районі немає іншої можливості підключитися до Інтернету, окрім як користаючись послугами вищеназваних Укртелекому і Уарнета, - це дійсно так?

Хотілося б мати Інтернет, порівнянний з "Діалектом". Гаразд, бог з нею із швидкістю. Хай не 10-15 мбіт\с, хай 2-5, але хай ця швидкість БУДЕ. А то, повторюся, читаю відгуки і бачу, що заявлені до 2 мбіт\сек насправді ледве дотягує до 1. І що Інтернет то є, то немає, і частіше немає, чим є. І техпідтримка нічого не може зробити, і люди мучаться роками, не маючи можливості перейти до іншого провайдера!

Мене така перспектива лякає, якщо чесно: невже все настільки погано? Це ж центр міста, його серце, так би мовити. Тут туристи, офіси, готелі, магазини: що вони всi юзають? Невже глючний ADSL від Укртелекому? Невже ніхто не прокладає виділену лінію? Гаразд, нехай не виділену, нехай той же інтернет по телекабелю, - як показує практика "Діалекту", це дуже навіть непогане рішення.

Ми в якому віці взагалі живемо? А Євро-2012 - з ним як? Вони ж всі понаїдуть, їм же всім потрібний буде і-нет.. Люди, підкажіть що-небудь, будь ласка.. Хто-небудь з вас напевно користується послугами Уарнет або Укртелекому, - може все не настільки погано, як я собі уявляю, га? Може ті всі страшні відгуки про роботу компаній залишили злі конкуренти, а насправді все прекрасно?

Не виключаю, що ситуація з інтернетом в центрі міста давно вже змінилася на краще, а я просто не знаю, де шукати інформацію..

Останнє редагування: 15 лют 2012
  8. elephant

elephant Active Member

Дозволю собі оцінити район обмежений вулицями Лесі Українки, пр. Свободи, пр. Чорновола і аж до Липинського , Промислової і Богдана Хмельницького (умовно "Підзамче")таким, що найгірше надається до надання дротового доступу до Інтернет. Для цього є декілька причин:
    1) за незначними винятками малоповерхова забудова(3, максимум 4-ри поверхи)дає потенційно менше абонентів, на один будинок,ніж у "спальних" районах, за аналогічних витрат;
    2) стара забудова - відсутність спеціальних конструкцій у будинках для прокладання кабелів, заборона на прокладання їх фасадами; обмежений доступ до переведених у приватну власність горищ , складні конструкції дахів;
    3) підземні комунікаційні канали присутні , але вони не завжди задовільної якості і достатнього поширення. Крім того надто дорогі в оренді;
    4) практична відсутність бізнес абонентів, до яких фізичних осіб можна було б "прив'язати" плануючи окупність витрат;
    5) нестабільна ситуація у законодавстві, крім всього іншого, операторів відлякує бажання ЛМР запровадити сервітутні договори, якими передбачається оплата за кожну квартиру, не зважаючи на те є там абонент чи ні ;
    6) абсолютне безправ'я оператора перед свавіллям місцевих мешканцям, голів ОСББ і персоналом ЖЕК-ів ;

Ремарка - сподіваюсь ідея ЛМР полягає в тому щоб урівноважити п.п. 5 і 6

7) найголовніше - галопуюче падіння цін на послугу Інтернет чи/і зростання швидкостей за останні 3 роки, при тотальному дорожчанні всіх статей витрат, крім самого Інтернет, вартість якого не є настільки вагомою і коливається на рівні 15-20 %% від загальних витрат.

Так що радіо, або таки ОГО. Бажаю успіху.

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

P.S. Про відгуки забув додати , треба до них відноситись скептичніше , бо вони можуть бути :
    1) непоказові
    2) замовні
    3) застарілі
    4) такі що спотворюють загальну картину , якщо умовно на 100 задоволених відгук напише 1-2 , на 10 незадоволених - п'ятеро.

9. IPK

IPK New Member

Живучи не у Львові можу описати свої враження. Чотири роки живу поза межами Львова - село Давидів. Дротового телефону від Укртелекому немає, а інтернет потрібен. Маючи свій 3г модем спробував на піплах, утелі та сдма.
    Щодо Утелу та піплів - доводилось підключати модем і підвішувати його максимально близько до стелі, оскільки сигнал прийому залишав бажати кращого. Коли сигнал був, а не з"єднувалось - дзвонив в техпідтримку - дуже часто закінчувалось фразою зі сторони оператора - може у вас з віндовсом щось негаразд, рекомендуємо перевстановити його.
    Щодо сдма - користуючь ним наразі, є один великий плюс - вишка знаходиться в селі і не потрібно модем клеїти скотчем до стелі. )) Та при цьому є і один великий мінус - майже щовечора від 20 до 22 години швидкість далеко не 3,1 мбіт/с - в техпідтримці кажуть що все у них гаразд, а я схиляюсь до думки, що тут всі "блатні селяни" користуються таким інтернетом, б в селі не так вже й багато є телефонів від Укртелекому. Хоча в загальному від сдма - найкраще враження серед цих трьох.
    Інтертелекому ще не пробував - не було наразі потреби.

Надіюсь що найближчим часом буду мешкати у Львові і там буде повноцінний безлімітний інтернет.

10. xex

xex Слава Україні!

Доброго дня:) підскажіть, будь ласка, провайдера на Ю.Липи (район Чорновола, біля Арсену). Тиждень тому, ще до того як переїхали на нову адресу й жили на Сихові біля верхнього Шувару, користувались послугами Комітекс, все задовільняло (як швидкість, так і вартість тарифів; для порівняння - в мене було 10Мбіт/с за 40грн). Переїхавши ж на Чорновола поки що не знаю, які достойні та безпроблемні провайдери працюють в цьому районі... Місцеві, підкажіть, плззз:))

11. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

http://www.point.lviv.ua/
    Ю.Липи 10,12,14,16,18,20,35,37,39,43,45

Користувалася до переїзду на Сихів - дуже задоволена

• Подобається Подобається x 2
  12. qwpo

qwpo New Member

Доброго дня.
    Я тут новенький. Тому, якщо пишу не зовсім за адресою - не кричіть за сильно.
    Порадьте, будь ласка, який провайдер може підключити інтернет на вулиці Хімічній? скільки не обдзвонював, але ніхто не підключає там.
    Заздалегідь вдячний за допомогу.
    loza1985@gmail.com

13. elephant

elephant Active Member

На прохідній лакофарбового заводу, що на Хімічній, особисто налаштовував ADSL від VEGA. Правда вони могли туди дойти телекомівськими кабелями.

14. Яна Власюк

Яна Власюк New Member

всім доброго дня, мене цікавить який провайдер по вулиці плужника 5? підскажіть будь ласка

15. elephant

elephant Active Member

спробуйте http://www.vegatele.com/ukr/for_home/internet/form

16. ippodiacon

ippodiacon Active Member

Скажіть будь-ласка до якого оператора крім Укртелекому можна підключити приватний будинок у районі вулиць Ніщинського, Казахська (з-д Мікроприлад, Личаківський р-н). Дякую!

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

київстар там не працює

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

інтертелеком?

19. ippodiacon

ippodiacon Active Member

не бездродового

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

Чи хтось користується послугами Телком?

20. artists

artists New Member

Порадьте провайдера.

Підкажіть який можливий інтернет на Єфремова 26. Бажано дротовий. Обдзвонив вже з десяток провайдерів, ніхто там не представлений. Дякую.

а де твій аватар? :)