Не підкажите, чи ж є якийсь адекватний провайдер на початку вулиці личаківської, 18 будинок? Воля та укртелеком зовсім неадекватні .
цікаво почути думку на рахунок 3g. В принципі у всіх трьох сідіемей операторів одинакові тарифи. Тому хотілося б взнати, якій із трьох операторів самий стабільний в плані якості передачі швидкості від станції до користувача. Хтось в Львові користується 3джі? Напишіть ваші враження.
Користувався PEOPLEnet та Укртелекомівським ОГО. З PEOPLEnet було дуже тяжко навіть просто броузати не кажучи вже про те щоб закачати якись файл. Вхід на скажімо gmail відбувався добрих 10 хвилин. З ОГО трохи краще. Звичайно потокове відео на ньому дуже не подивишся але немає такого довгого очікування на відкриття якихось елементарних речей.
А хто надає послуги Інтернета в центрі міста? Раніше я жила в районі вулиці Коновальца і років п'ять користувалася послугами компанії "Діалект": кабельне телебачення плюс Інтернет по цьому ж кабелю. За швидкість до 15 мбіт\сек платила 85 грн. Зрідка в компанії виникали проблеми з швидкістю, бували і форсмажорні обставини, коли і-нет пропадав на день-два, - загалом, неприємності, з якими стикаються користувачі будь-якого провайдера, я думаю. Проте несправності ліквідовувалися досить оперативно, тарифні ціни час від часу знижувалися, а швидкість - збільшувалася, Інтернет був досить стабільний. Коротше, коли я почитала відгуки юзерів на http://2ip.ru про інших провайдерів (зокрема, про уарнет і укртелеком), то зрозуміла, що "Діалект" це золото, а не провайдер. Розумію, написане виглядає як тупа реклама, але саме ця думка не залишає мене відучора, коли я взялася бігати по Мережі у пошуках Інтернету в центрі міста: життєві обставини склалися так, що мені потрібно було перебратися до батьків в центр, а саме на площу Вічеву (це поряд з Ляльковим театром, неподалік від Високого Замку, - вулиці Сніжна і Чорноморська втикаються у Вічеву, в цьому ж районі початок Б. Хмельницького). Так ось, у мене склалося враження, що в моєму районі немає іншої можливості підключитися до Інтернету, окрім як користаючись послугами вищеназваних Укртелекому і Уарнета, - це дійсно так? Хотілося б мати Інтернет, порівнянний з "Діалектом". Гаразд, бог з нею із швидкістю. Хай не 10-15 мбіт\с, хай 2-5, але хай ця швидкість БУДЕ. А то, повторюся, читаю відгуки і бачу, що заявлені до 2 мбіт\сек насправді ледве дотягує до 1. І що Інтернет то є, то немає, і частіше немає, чим є. І техпідтримка нічого не може зробити, і люди мучаться роками, не маючи можливості перейти до іншого провайдера! Мене така перспектива лякає, якщо чесно: невже все настільки погано? Це ж центр міста, його серце, так би мовити. Тут туристи, офіси, готелі, магазини: що вони всi юзають? Невже глючний ADSL від Укртелекому? Невже ніхто не прокладає виділену лінію? Гаразд, нехай не виділену, нехай той же інтернет по телекабелю, - як показує практика "Діалекту", це дуже навіть непогане рішення. Ми в якому віці взагалі живемо? А Євро-2012 - з ним як? Вони ж всі понаїдуть, їм же всім потрібний буде і-нет.. Люди, підкажіть що-небудь, будь ласка.. Хто-небудь з вас напевно користується послугами Уарнет або Укртелекому, - може все не настільки погано, як я собі уявляю, га? Може ті всі страшні відгуки про роботу компаній залишили злі конкуренти, а насправді все прекрасно? Не виключаю, що ситуація з інтернетом в центрі міста давно вже змінилася на краще, а я просто не знаю, де шукати інформацію..
Дозволю собі оцінити район обмежений вулицями Лесі Українки, пр. Свободи, пр. Чорновола і аж до Липинського , Промислової і Богдана Хмельницького (умовно "Підзамче")таким, що найгірше надається до надання дротового доступу до Інтернет. Для цього є декілька причин: 1) за незначними винятками малоповерхова забудова(3, максимум 4-ри поверхи)дає потенційно менше абонентів, на один будинок,ніж у "спальних" районах, за аналогічних витрат; 2) стара забудова - відсутність спеціальних конструкцій у будинках для прокладання кабелів, заборона на прокладання їх фасадами; обмежений доступ до переведених у приватну власність горищ , складні конструкції дахів; 3) підземні комунікаційні канали присутні , але вони не завжди задовільної якості і достатнього поширення. Крім того надто дорогі в оренді; 4) практична відсутність бізнес абонентів, до яких фізичних осіб можна було б "прив'язати" плануючи окупність витрат; 5) нестабільна ситуація у законодавстві, крім всього іншого, операторів відлякує бажання ЛМР запровадити сервітутні договори, якими передбачається оплата за кожну квартиру, не зважаючи на те є там абонент чи ні ; 6) абсолютне безправ'я оператора перед свавіллям місцевих мешканцям, голів ОСББ і персоналом ЖЕК-ів ; Ремарка - сподіваюсь ідея ЛМР полягає в тому щоб урівноважити п.п. 5 і 6 7) найголовніше - галопуюче падіння цін на послугу Інтернет чи/і зростання швидкостей за останні 3 роки, при тотальному дорожчанні всіх статей витрат, крім самого Інтернет, вартість якого не є настільки вагомою і коливається на рівні 15-20 %% від загальних витрат. Так що радіо, або таки ОГО. Бажаю успіху. ---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ---------- P.S. Про відгуки забув додати , треба до них відноситись скептичніше , бо вони можуть бути : 1) непоказові 2) замовні 3) застарілі 4) такі що спотворюють загальну картину , якщо умовно на 100 задоволених відгук напише 1-2 , на 10 незадоволених - п'ятеро.
Живучи не у Львові можу описати свої враження. Чотири роки живу поза межами Львова - село Давидів. Дротового телефону від Укртелекому немає, а інтернет потрібен. Маючи свій 3г модем спробував на піплах, утелі та сдма. Щодо Утелу та піплів - доводилось підключати модем і підвішувати його максимально близько до стелі, оскільки сигнал прийому залишав бажати кращого. Коли сигнал був, а не з"єднувалось - дзвонив в техпідтримку - дуже часто закінчувалось фразою зі сторони оператора - може у вас з віндовсом щось негаразд, рекомендуємо перевстановити його. Щодо сдма - користуючь ним наразі, є один великий плюс - вишка знаходиться в селі і не потрібно модем клеїти скотчем до стелі. )) Та при цьому є і один великий мінус - майже щовечора від 20 до 22 години швидкість далеко не 3,1 мбіт/с - в техпідтримці кажуть що все у них гаразд, а я схиляюсь до думки, що тут всі "блатні селяни" користуються таким інтернетом, б в селі не так вже й багато є телефонів від Укртелекому. Хоча в загальному від сдма - найкраще враження серед цих трьох. Інтертелекому ще не пробував - не було наразі потреби. Надіюсь що найближчим часом буду мешкати у Львові і там буде повноцінний безлімітний інтернет.
Доброго дня підскажіть, будь ласка, провайдера на Ю.Липи (район Чорновола, біля Арсену). Тиждень тому, ще до того як переїхали на нову адресу й жили на Сихові біля верхнього Шувару, користувались послугами Комітекс, все задовільняло (як швидкість, так і вартість тарифів; для порівняння - в мене було 10Мбіт/с за 40грн). Переїхавши ж на Чорновола поки що не знаю, які достойні та безпроблемні провайдери працюють в цьому районі... Місцеві, підкажіть, плззз)
http://www.point.lviv.ua/ Ю.Липи 10,12,14,16,18,20,35,37,39,43,45 Користувалася до переїзду на Сихів - дуже задоволена
Доброго дня. Я тут новенький. Тому, якщо пишу не зовсім за адресою - не кричіть за сильно. Порадьте, будь ласка, який провайдер може підключити інтернет на вулиці Хімічній? скільки не обдзвонював, але ніхто не підключає там. Заздалегідь вдячний за допомогу. loza1985@gmail.com
На прохідній лакофарбового заводу, що на Хімічній, особисто налаштовував ADSL від VEGA. Правда вони могли туди дойти телекомівськими кабелями.
Скажіть будь-ласка до якого оператора крім Укртелекому можна підключити приватний будинок у районі вулиць Ніщинського, Казахська (з-д Мікроприлад, Личаківський р-н). Дякую!
не бездродового ---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ---------- Чи хтось користується послугами Телком?
Порадьте провайдера. Підкажіть який можливий інтернет на Єфремова 26. Бажано дротовий. Обдзвонив вже з десяток провайдерів, ніхто там не представлений. Дякую.