інтернет -провайдери Львова

Тема у розділі 'www', створена користувачем doris, 26 лют 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18,5%
  2. Київстар

26,2%
  3. БІТ-Уарнет

0,6%
  4. Вега (Фарлеп)

4,8%
  5. Укртелеком

11,9%
  6. Одеко (Лініяком)

4,2%
  7. Воля Бродбенд

6,0%
  8. Комітех

5,4%
  9. власний варіант

22,6%
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

+1, але...
    чайникові простіше повідомити про зміну провайдера, додзвонившись у підтримку.

• Подобається Подобається x 1
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нашо дзвонити як в неті можна знайти інструкцію з прописування МАС- адреси в конкретний рутер а повайдеру ше може не сподобатись шо хтось буде підключати якісь девайси до його дроту і не дай боже ше на тому рубати капусту

3. jassystay

jassystay Member

Дякую!!!

То треба купити локальний шнур, з*єднати ним два компа і налаштувати локальну мережу? Інті не буде проти? :) І ще: 2-й комп буде мати інет тільки тоді, коли 1-й включений?

KARABINе, дякую за поради, але справді хотілося б обійтися малими витратами ;)

Останнє редагування: 4 вер 2011
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не знаю як буде коли з"єднати два компи дротом зато знаю як буде коли роздавати нет з допомогою роутера(здається з роутером простіше)

5. jassystay

jassystay Member

якщо судити з того, що Ви писали раніше, то навряд чи... все одно, дякую!

6. all

all New Member

Обережно воля львів переводить своїх абонентів на цифрове телебачення. Якщо Ви вже є абонентом цієї компанії Вам запропонують здійснити переключення зі звичайного аналового ТБ+інтернет на цифорове+інтернет за одну гривню, але забудуть попередити що сплативши абонплату 100 грн. на початку місяця за поточний місяць (в них передоплата 100%-100грн/міс), за новим тарифним пакетом Ви повинні крім того сплачувати щоденну абонплату за цей же місяць. В результаті Ваша місячна абонплата складає 200грн.
    Якість сигналу ТБ погана, час від часу зникає відео або починає тріщати. Час від часу виникають проблеми з інтернетом. Персонал в цій компанії жахливий та некомпетентний. При замовленні майстра для проведення робіт будьте готові до того що він не прийде і у визначений час ні взагалі протягом дня. Будьте готовідо того що Ви даремно відпросилися з роботи і день пропав.
    Крім того поміняла воля абонентам домен на поштові скриньки (з volia-lviv на voliacable) і пропали повідомлення за тривалий час, а абонентів навіть не подумали попередити що потрібно обовязково створити нову скриньку бо звязку із сервером у старої не буде і повідомлення підуть в нікуди. Можливо і не були у втрачених повідомлення нічого важливого, але така безвідповідальність вражає.
    А ще любить Воля надсилати львівянам квитанції на первинне підключення (нібито для зручності), раптом хтось по неуважності випадково оплатить, бо в квитанції вказана адреса і внизу дрібним шрифтом пояснення, що платити лише у випадку щирого бажання підключитися до інтернету та/або ТБ.

7. Corleone

Corleone розівчився програвати

Так, треба налаштувати локальну мережу, думаю ніхто проти не буде. 1-й компа дійсно буде мати інет, лише коли 1-й включений.

P.S. Налаштувати локальну мережу це наспраді дійсно трохи складніше аніж скористатись роутером.

---------- Додано в 10:56 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

Це якийсь брєд. Навіть за старими правилами проблем при переході не виникало. А з 1 вересня вони взагалі поденну тарифікацію ввели - при підключенні, зміні тарифа чи у всіх інших ситуаціях ніяк передоплат там вже нема.

Наїзди на цифрове ТБ теж не досить зрозумілі. У тарифах пов'язаних з щойно введеним третім доксісом 70 каналів цифри взагалі нічого не коштують, а 110 обійдуться аж у 30 грн.

8. elephant

elephant Active Member

Хотів додати що в Одеко-лону крім 45Mbps "світу" ще 50 UA-IX до кінцє року дают. І то в будь-якому пакеті , крім найдешевшого.
    Друге, мене дійсно цікавить сенс гонитви за тими мега швидкостями 100 мегабіт чи от від Волі 150 , обіцяють. Чи то можна реально все використати ? Такі потужні компи що і писати буде на всі 100метрів і ще щось при тому давати зробити ? Тобто звісно такі компи в природі існують , але це явно не середньостатистичний споживацький комп. Чи ні ? Може маршрутизатори з WiFi чи без нього домашні вже є які 100 ну чи хоча б 50 метрів можуть переварити ? Мега швидкості це придумки маркетологів , яким абонбазу тре наростити. Скоро то все дійде до насичення і ціни підуть уверх. Перший дзвіночок вже був.

9. Kalyan

Kalyan Member

100 мбіт...ахах...суперпотужні компи...рофл
    здається ви взагалі нерозумієте що пишите, 100мбіт це лише 12,5 метра і середньостатистичні компи це легко витримують,

10. Fon

Fon whom how

ви би ше шоп людей не смущяти виділяли рекламу фіолєтовим, чи шо..

а то заходиш шукаєш смисл, а тут тобі - наші сасіскі самі членоподібні сосіскі ву львові.

11. hett

hett New Member

Доброго дня шановні форумчани!
    Підкажіть будь ласка який з провайдерів Львова може провести інтернет на вул. Піша, 2.
    Заздалегідь дякую!

12. elephant

elephant Active Member

Ок, тобто Ви стверджуєте, що середньостатистичний компютер (без конкретики) 12мегабайт в секудуну торрента легко витримає, вірно ?

13. chance

chance New Member

на морозі)) [​IMG]

14. ALM

ALM New Member

Прошу порадити нормального провайдера (не ADSL) по вулиці ак. Єфремова (стара Карла Маркса), потрібний гарний пінг... буду дуже вдячний (пиво/кава при зустрічі по бажанню :) )

15. Cent

Cent New Member

Коли провайдер плює на клієнта, клієнт змушений реєструватись на форумі і розголошувати байдужість провайдера, щоб вони врешті зашевелилися під страхом втрати клієнтів... :)

Я підключений до airbites.
    Не працює IPTV.
    Вперше звернувся в техпідтримку місяць тому.
    Вони все спихають на мій антивірус (Аваст).
    Вчора нарешті шось там в себе виправляли, але сьогодні знову не працює...
    Як вони мене задовбали....

16. stelmah

stelmah New Member

Підкажіть будь-ласка. вул.Окружна 28
    чи є хоч один провайдер у якого там є покриття? окрім укрТелекому.

17. Sambuca

Sambuca New Member

тут теж на них скаржаться http://lviv24.net/forum/cat-internet/
    :)))

18. elephant

elephant Active Member

так і я про те ж - без додаткового охолодження не обійтись :)

19. tages

tages Member

Потрібно дівчині в гуртожитку встановити інет. Проживає в гуртожитку біля водоканалу (вул. о.басараби) чи є там можливість підключити дротовий (дуже сумніваюсь) якщо ні, то який нормальний провайдер бездротового інтернету порадите щоб не дуже дорого і швидкість була більш менш нормальна (хоча б 2 мб.с ))

20. elephant

elephant Active Member

Цілком може бути, що на вулиці Ольги Басараб (!) є покриття "Вега". Особисто налаштовував підключення в банку на цій вулиці до фарлепівського ADSL. Малоімовіно, що в кімнату в гуртожитку поставлять телефон, але спробувати варто. На сайті можна подати заявку на підключення.

а де твій аватар? :)