Хотеть не вредно. Сама возможность протестировать 3-й доксис - это уже немало. В Киеве в свое время такой возможности не было, а жаль. P.S. А люди, зарегистрировавшиеся в один день часто спрашивают друг у друга советы? P.P.S. А при чем тут журналисты?
сорі, це була машинальна описка...60 грн. ---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ---------- шановний, ви маєте щось проти щодо представників поєї професії?
Ну шо, підключили собі це чудо-юдо з наворотами? Відчуваю, що зараз почнуться образи і звинувачення в утисках чесних журналістів.
Вже офіційно запустили. http://lviv.volia.com/about/pr/pressreleases/2011-08/727 ---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:59 ---------- Масове тестування мені сильно нагадує минулий рік, коли Воля запроваджувала цифрове телебачення. На Доксіс судячи зі всього у Волі не менш наполеонівські плани.
Я вже уявляю цю картину. Прийщов, встановив торрент-трекер і поставив завантажуватись фільм на декілька гігів. І пояснює всім, що до інших тестів довіри нема ніякої маузер хрест інквізитора має бути завждм на поготові!
підкажіть пацани будласка який інтернетт можна підключити на вул ковжуна , вже замучився від пошуків ?
Хто зна?) На блозі :cesored: вийшов ще 4 дні тому досить розгорнутий матеріал про це тестування. Окрім бла-бла-бла про саму технологію він пару конкретних речей теж описав.
потрібне підключення інету на вигідних і зручних умовах в районі вул. Городоцької, 120-140.... за деталями і з порадами звертайтесь в пп. наперед дякую
І як це йому вдалося, якщо навіть 38 мбіт було майже нереально зловити? А в чому вина баламутівського Воробуса, що замість нього залишився лише шматочок "вирізаного цензурою"? 120-140 гривень, 120-140 мегабіт чи 120-140 це адреса? В контексті цієї гілки кожний подумає щось своє.
Для 38 мбіт, як я зрозумів, будуть давати нові модеми - зловити ці мегабіти будет простіше. А щодо 151 швидкості так *****ус написав, що це максимум і середня швидкість нижча. Правда, я своїми особистими враженнями щодо 38/150 поділюсь лише через півроку, а поки в мене лише харківські тарифи... хоча про дніпропетровські реалії теж скоро пост напишу. Та вина моя, а не Воробуса. Хоча жодних рекламих задумів в мене не було - просто розказава про те, що побачив на цікавому джерелі.
Підкажіть, будь ласка: якщо в квартирі проведено інет від Інті, то як можно зробити так, щоб ним користуватись на двох компах одночасно? Дякую наперед!
Навіщо людям нові модеми, якщо в них і старі нормально працюють? ---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ---------- Якщо нема бажання витрачати гроші на роутер, можна за допомогою шнура по локальній мережі інет на інший комп роздавати.
якщо людина не знає про роутер, то шнуром - хіба вдуситься. а порядні роутери може налаштувати і чайник автоматично Вмикаючи роутер, що роздасть нет далі, варто повідомити підтримку про зміну мак-адреси (прив'язують, гади до мак-адреси компа при підключенні. не факт, що роутер без зміни мак працюватиме коректно)