інтернет -провайдери Львова

Тема у розділі 'www', створена користувачем doris, 26 лют 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18,5%
  2. Київстар

26,2%
  3. БІТ-Уарнет

0,6%
  4. Вега (Фарлеп)

4,8%
  5. Укртелеком

11,9%
  6. Одеко (Лініяком)

4,2%
  7. Воля Бродбенд

6,0%
  8. Комітех

5,4%
  9. власний варіант

22,6%
  1. hamerfol

hamerfol New Member

Той не повідомляй. Скажи просто що не знаєш
    "нормальна людина"

2. Garmash

Garmash Well-Known Member

Хотеть не вредно. Сама возможность протестировать 3-й доксис - это уже немало. В Киеве в свое время такой возможности не было, а жаль.

P.S. А люди, зарегистрировавшиеся в один день часто спрашивают друг у друга советы? :clapping:

P.P.S. А при чем тут журналисты?

• Подобається Подобається x 1
  3. Journalist

Journalist Well-Known Member

сорі, це була машинальна описка...60 грн.

---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------

шановний, ви маєте щось проти щодо представників поєї професії?:)

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

5. Balamut

Balamut Well-Known Member

Ну шо, підключили собі це чудо-юдо з наворотами? ;)

Відчуваю, що зараз почнуться образи і звинувачення в утисках чесних журналістів.

6. Alex Kulko

Alex Kulko Well-Known Member

Вже офіційно запустили.
    http://lviv.volia.com/about/pr/pressreleases/2011-08/727

---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:59 ----------

Масове тестування мені сильно нагадує минулий рік, коли Воля запроваджувала цифрове телебачення. На Доксіс судячи зі всього у Волі не менш наполеонівські плани.

7. levandivka

Йой, не нагадуйте. Чи знову наплодите клонів і тепер DOCSIS 3.0 будете піарити?

• Подобається Подобається x 2
  8. Balamut

Я вже уявляю цю картину. Прийщов, встановив торрент-трекер і поставив завантажуватись фільм на декілька гігів. І пояснює всім, що до інших тестів довіри нема ніякої :mocking:

маузер хрест інквізитора має бути завждм на поготові!

9. Corleone

Corleone розівчився програвати

В них такі ліберальні правила тестування? Може вони ще й зовнішній вінт дозволять приєднати? :)))

10. alien

alien Member

підкажіть пацани будласка який інтернетт можна підключити на вул ковжуна , вже замучився від пошуків ?

11. Balamut

Хто зна?) На блозі :cesored: вийшов ще 4 дні тому досить розгорнутий матеріал про це тестування. Окрім бла-бла-бла про саму технологію він пару конкретних речей теж описав.

Останнє редагування модератором: 23 сер 2011
  12. Багіра

Багіра Well-Known Member

потрібне підключення інету на вигідних і зручних умовах в районі вул. Городоцької, 120-140.... за деталями і з порадами звертайтесь в пп. наперед дякую

13. Corleone

І як це йому вдалося, якщо навіть 38 мбіт було майже нереально зловити? А в чому вина баламутівського Воробуса, що замість нього залишився лише шматочок "вирізаного цензурою"? :)

120-140 гривень, 120-140 мегабіт чи 120-140 це адреса? В контексті цієї гілки кожний подумає щось своє.

14. Garmash

Garmash Well-Known Member

На гигабите тоже 150 в ударные дни это максимум.

15. Balamut

Для 38 мбіт, як я зрозумів, будуть давати нові модеми - зловити ці мегабіти будет простіше. А щодо 151 швидкості так *****ус написав, що це максимум і середня швидкість нижча. Правда, я своїми особистими враженнями щодо 38/150 поділюсь лише через півроку, а поки в мене лише харківські тарифи... хоча про дніпропетровські реалії теж скоро пост напишу.

Та вина моя, а не Воробуса. Хоча жодних рекламих задумів в мене не було - просто розказава про те, що побачив на цікавому джерелі.

16. jassystay

jassystay Member

Підкажіть, будь ласка: якщо в квартирі проведено інет від Інті, то як можно зробити так, щоб ним користуватись на двох компах одночасно? Дякую наперед!

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Роутер собі придбайте

18. Corleone

Навіщо людям нові модеми, якщо в них і старі нормально працюють?

---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ----------

Якщо нема бажання витрачати гроші на роутер, можна за допомогою шнура по локальній мережі інет на інший комп роздавати.

19. levandivka

якщо людина не знає про роутер, то шнуром - хіба вдуситься.
    а порядні роутери може налаштувати і чайник автоматично
    Вмикаючи роутер, що роздасть нет далі, варто повідомити підтримку про зміну мак-адреси (прив'язують, гади до мак-адреси компа при підключенні. не факт, що роутер без зміни мак працюватиме коректно)

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Левандівко,вже працює років 5.просто деяким рутерам тре вписати свою МАС адресу.приміром DIR 320

а де твій аватар? :)