Якщо вже мова зайшла про великі швидкості. Вчора телефонували з Волі, запропонували безкоштовно потестувати якусь їх нову технологію. Обіцяють швидкість до 150 мегабіт. Хтось про це вже щось чув?
+ пакет ТВ грвень за 150 і буде воля задоволена Воля Buzz (L833)Воля Boom (L933) Воля Драйв (L533) Воля Эксперт (L633) Щомісячна абонентна плата (включаючи користування модемом), грн/міс з ПДВ 49,90 69,90 99,90 149,90 Швидкість, Кбіт/с 512 2 048 10 240 38 000
Тарифи на сайті я і сам бачив, про 150 мбіт ані слова. Але це, як я зрозумів, щось нове, що вони поки що просто тестують, а запускати будуть через місяць чи може два.
Я б може і поцікавився, але це все одно нереально. За гарантовану швидкість за моїми даними прийдеться платити в декілька разів більше, а так у всіх провайдерів швидкості "до".
Ну если честно, то это "дуууже умовний гігабіт". "якусь нову технологію" Я просто валяюсь)) Эта таинственная технология ни что иное как третий доксис, в Киеве он еще год назад появился.
Точно. А я до цього і не здогадувався, що в мене зараз всього лише другий доксіс Зараз буду напрягати Вікіпедію і інші ресурси, бо загалом пропозиція протестувати таку швидкість дуже заманлива, в будь-якому разі нічого не втрачаю.
Сьогодні на блозі Воробуса невеличкий огляд про це вже був. "Тестуємо новий інтернет". Отже, не всі думають декілька днів, а можливостями користуються швидесенько З самого поста сподобалась інформація про безкоштовне цифрове телебачення та новий модем для доксісу: обидві речі дають як безкоштовний додаток навіть після кінця тестового терміну. Хоча, оскільки я ще півроку буду жити-тужити на сході, це все мені особисто не особо світить.
А який з пакетів цифрового ТБ будуть давати в якості бонуса? Jorgen про це чомусь ніц не написав. Хоч це і не дуже принципово: скористатися можливістю і спробувати цей новий доксіс вже вирішив більш-менш твердо.
А не краще про це спитати в самої Волі? Якщо грати в здогадки, то можна припустити, що так само як у Києві, на халяву дадуть 70-80 каналів. Принаймні про це стверджує її київський сайт. Але можливо у Львові вони вибудують іншу цінову політику.
Поки що склалося враження, що вони самі не знають Логіка є. Але все одно хочеться чогось більшого за київські тарифи
Будь-ласка, допоможіть знайти провайдера на вул. Головацького (бічна Городоцької, трохи вище цирку) (Крім "ОГО")
немає у Львові зараз такого тарифу http://inti.net.ua/lviv/poslugy/taryfy у мене теж інті за 35 грн - 20 мбіт/с є реально... можуть виникати проблеми, але техпідтримка працює цілодобово і що на диво, працює)
Всі провайдери лайно , ні одна зараза на головацького не може провести лінію!Якщо хтось знає нормального провайдера який здатен провести інтернет лінію будь-ласка повідомте
А сенс повідомляти? Нормальні провайдери працюють для нормальних клієнтів. ---------- Додано в 09:47 ---------- Попередній допис був написаний в 09:45 ---------- Та йой, гляньте нік і не переймайтеся. Перевіряти подану інфу - справа інспекторів ПДА, а не журналістів