інтернет -провайдери Львова

Тема у розділі 'www', створена користувачем doris, 26 лют 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18,5%
  2. Київстар

26,2%
  3. БІТ-Уарнет

0,6%
  4. Вега (Фарлеп)

4,8%
  5. Укртелеком

11,9%
  6. Одеко (Лініяком)

4,2%
  7. Воля Бродбенд

6,0%
  8. Комітех

5,4%
  9. власний варіант

22,6%
  1. Garmash

Garmash Well-Known Member

На вкус и цвет все фломастеры разные - сейчас в Киеве получаю больше сотни, плачу всего 350 грн.

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

А на який ... вам такі швидкості?
    З кимось змагаєтеся? :)

• Подобається Подобається x 1
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

4. Freedomseeker

Freedomseeker миється в бані

Якщо вже мова зайшла про великі швидкості. Вчора телефонували з Волі, запропонували безкоштовно потестувати якусь їх нову технологію. Обіцяють швидкість до 150 мегабіт. Хтось про це вже щось чув?

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

6. Freedomseeker

Тарифи на сайті я і сам бачив, про 150 мбіт ані слова. Але це, як я зрозумів, щось нове, що вони поки що просто тестують, а запускати будуть через місяць чи може два.

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Цікавтеся від 100 мегабіт а не до 150 ;)

• Подобається Подобається x 2
  9. Freedomseeker

Я б може і поцікавився, але це все одно нереально. За гарантовану швидкість за моїми даними прийдеться платити в декілька разів більше, а так у всіх провайдерів швидкості "до".

10. Garmash

Garmash Well-Known Member

Ну если честно, то это "дуууже умовний гігабіт".

"якусь нову технологію" :))) Я просто валяюсь)) Эта таинственная технология ни что иное как третий доксис, в Киеве он еще год назад появился.

• Подобається Подобається x 2
  11. Freedomseeker

Точно. А я до цього і не здогадувався, що в мене зараз всього лише другий доксіс :pardon: Зараз буду напрягати Вікіпедію і інші ресурси, бо загалом пропозиція протестувати таку швидкість дуже заманлива, в будь-якому разі нічого не втрачаю.

12. Balamut

Balamut Well-Known Member

Сьогодні на блозі Воробуса невеличкий огляд про це вже був. "Тестуємо новий інтернет". Отже, не всі думають декілька днів, а можливостями користуються швидесенько ;)

З самого поста сподобалась інформація про безкоштовне цифрове телебачення та новий модем для доксісу: обидві речі дають як безкоштовний додаток навіть після кінця тестового терміну. Хоча, оскільки я ще півроку буду жити-тужити на сході, це все мені особисто не особо світить. :sad:

13. Freedomseeker

А який з пакетів цифрового ТБ будуть давати в якості бонуса? Jorgen про це чомусь ніц не написав. Хоч це і не дуже принципово: скористатися можливістю і спробувати цей новий доксіс вже вирішив більш-менш твердо.

14. Balamut

Balamut Well-Known Member

А не краще про це спитати в самої Волі? :))) Якщо грати в здогадки, то можна припустити, що так само як у Києві, на халяву дадуть 70-80 каналів. Принаймні про це стверджує її київський сайт. Але можливо у Львові вони вибудують іншу цінову політику.

15. Freedomseeker

Поки що склалося враження, що вони самі не знають :)

Логіка є. Але все одно хочеться чогось більшого за київські тарифи :pardon:

16. hamerfol

hamerfol New Member

Будь-ласка, допоможіть знайти провайдера на вул. Головацького (бічна Городоцької, трохи вище цирку) (Крім "ОГО")
    :cry:

17. Journalist

Journalist Well-Known Member

У мене Інті (airbites) непоганий, раніше був київстар, я ним дуже незадоволена..плачу 69 грн.

18. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

немає у Львові зараз такого тарифу
    http://inti.net.ua/lviv/poslugy/taryfy
    у мене теж інті
    за 35 грн - 20 мбіт/с
    є реально... можуть виникати проблеми, але техпідтримка працює цілодобово і що на диво, працює)

19. hamerfol

hamerfol New Member

Всі провайдери лайно , ні одна зараза на головацького не може провести лінію!Якщо хтось знає нормального провайдера який здатен провести інтернет лінію будь-ласка повідомте :preved:

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А сенс повідомляти?
    Нормальні провайдери працюють для нормальних клієнтів.

---------- Додано в 09:47 ---------- Попередній допис був написаний в 09:45 ----------

Та йой, гляньте нік і не переймайтеся.
    Перевіряти подану інфу - справа інспекторів ПДА, а не журналістів

а де твій аватар? :)