Місьє шутіть ізволіл? З якого перепугу я маю знати чия оптика. Йде- значить скорше за все інет. Крім того просто спитав поради на форумі. Може тут власники опти тусуються.
Саме ТАК! тільки жарти. Є старий анекдот: сидять 2 алкашів у хаті, пиячать. -зараз пропиваємо мій годинник -а як ти без годинника тепер будеш? -елементарно! Гаратнув 2 рази у стінку, а з того боку: -Якого біса, у 3-й годині ночі!!! ТАК і з оптикою можна. У наш будинок останній кабель тягнули, то лише у монтажників зміг довідатися, чия оптика.
Йдіть далі пропивайте що у вас там є... Щодо оптики- попитка не питка. Але вже бачу що тут не "той" форум.
а мсьє таки жартував, тіко дехто не допер З тих часів, що я в тих місцях жила, туди добиралися Хоумнет і аєрбіти. продзвоніть, попитайте, мо хто з них добрався таки
Зараз КС активно тягнеться. Тільки ціни дурні. ---------- Додано в 12:28 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ---------- На Замарстинові дефіцит Снікерсів?
Накінець відмовився від PeopleNet (три тижні не було інтернету, ніякі звертання в службу підтримки так нічого і не дали О.о). Порекомендуйте надійного провайдера на Чорновола в районі Макдональдса. Хтось користується в тому районі Airbites чи Київстаром, які в вас враження? Може хтось знає, які тут ще є провайдери?
cкажіть будь-ласка, інтернет якого провайдера можна підключити на вул.Дж. Ленона ( район Щурата). Це новобудова, телефонні лінії ще не підключені. Скоріш за все це може бути Wi-fi
Вітаю, підкажіть, будь ласка на вул Медовій є взагалі якісь провайдери, телефонував всім провайдерам яких найшов в неті, ніхто не підключає, можливо є якісь мережі, поможіть
Харків vs Львів. А що ви бажаєте від своїх провайдерів? Після досить вже тривалого перебування в Харкові захотілося провести паралелі між тамтешніми провайдерами і львівськими реаліями. Одразу вибачаюсь, що рідне місто, якщо відштовхуватись чисто від моїх вражень, знаходиться в прольоті Отже, чим мене приємно вразив Харків: - швидкість. У Львові максимум, на якій я міг розраховувати в своєму районі, це 45 мбіт (причому за космічні гроші). У Харкові в мене 100 мбіт і це вже справжній кайф. - Наявність в певних провайдерів відеокамер в під'їздах. В такий спосіб пробують боротися з крадіжками обладнання, але також це захищає від певних відмазок майстрів. - Швидкість реакції. У Львові часто приходилось чекати день чи навіть два, поки техпідтримка відреагує на мій запит. Тут мені відповіли за 15 хвилин. Звісно це лише одиничний випадок, але все одно приємно. Ну і звісно питань до всіх форумчан. А чого ще не вистачає для щастя від свого провайдера особисто вам? P.S. Вирішив обійтися без опитування, бо в кожного буде якійсь свій варіант відповіді.
Поодинокі приклади аж ніяк не можуть об'єктивно оцінити ситуацію техпідтримки львівських провайдерів. Тим більше, якщо тільки одного, наприклад, спробували. Я у Львова мала справу з двома провайдерами. В одного навіть трубку не піднімали. В другого піднімали навіть о 20:00 і вирішували проблеми зразу по телефону. Так що все відносно..
Знакомая картина... Сидишь на ОГО несколько лет и даже не подозреваешь, что существует интернет быстрее 10-15 мегабит. А потом начинаешь эволюционировать и в итоге даже сотни попросту не хватает.
Одеко, мабуть? Це взагалі клінічний випадок, але в інших не набагато краще. Київстар з Еірбайтсом трохи пижаться з максимальними тарифами, але по відгуках реальні швидкості там не супер. А якщо стирять самі відеокамери?
100%, з поодиноких ситуацій глобальних висновків краще не робити. В принципі, саме тому і написав, що супер швидка реакція в Харкові це в першу чергу приємна емоція... не більше. голосуй - не голосуйЕволюціонуй - не еволюціонуй, але поки що це максимум. Так що має вистачати.
Ну на деяких тарифних планах можливо і надається. Я писав лише про максимальний на 80 мегабіт: його навіть трошки тестував свого часу, максимуму чомусь не побачив. Нічого не зрозумів окрім зухвалості. І то лише зі смайлів здогадався.
Максим. теж коректно надавалася. Загалом у ейрбайтсів, які у інших провайдерів якість підключення залежить від йцого місцеположення.
А что тут особо "зухвалого" в том, что я могу себе позволить интернет, который для других "за межею максимуму"? Я честно написал, что когда во Львове жил, мне и ОГО хватало. Времена были еще те!
Вгадали, знімаю капелюха З клінічністю згоден, всі дорогі тарифи там просто неадекватні. P.S. 2Garmash: може тому, що не слід хизуватись можливістю викладати за інтернет шалені гроші? Не так давно дізнавався, скільки коштує щось більше за 100 мегабіт. Потім ще довго в шоці перебував.