інтернет -провайдери Львова

Тема у розділі 'www', створена користувачем doris, 26 лют 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18,5%
  2. Київстар

26,2%
  3. БІТ-Уарнет

0,6%
  4. Вега (Фарлеп)

4,8%
  5. Укртелеком

11,9%
  6. Одеко (Лініяком)

4,2%
  7. Воля Бродбенд

6,0%
  8. Комітех

5,4%
  9. власний варіант

22,6%
  1. Lvivnet

Lvivnet New Member

Місьє шутіть ізволіл? З якого перепугу я маю знати чия оптика. Йде- значить скорше за все інет. Крім того просто спитав поради на форумі. Може тут власники опти тусуються.

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Саме ТАК! тільки жарти.
    Є старий анекдот:
    ТАК і з оптикою можна.
    У наш будинок останній кабель тягнули, то лише у монтажників зміг довідатися, чия оптика.

3. Lvivnet

Lvivnet New Member

Йдіть далі пропивайте що у вас там є...
    Щодо оптики- попитка не питка. Але вже бачу що тут не "той" форум.

• Подобається Подобається x 1
  4. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

а мсьє таки жартував, тіко дехто не допер :)

З тих часів, що я в тих місцях жила, туди добиралися Хоумнет і аєрбіти. продзвоніть, попитайте, мо хто з них добрався таки

• Подобається Подобається x 3
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Зараз КС активно тягнеться. Тільки ціни дурні.

---------- Додано в 12:28 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ----------

На Замарстинові дефіцит Снікерсів?

• Подобається Подобається x 3
  6. Adnin

Adnin Member

Накінець відмовився від PeopleNet (три тижні не було інтернету, ніякі звертання в службу підтримки так нічого і не дали О.о).
    Порекомендуйте надійного провайдера на Чорновола в районі Макдональдса. Хтось користується в тому районі Airbites чи Київстаром, які в вас враження? Може хтось знає, які тут ще є провайдери?

7. chance

chance New Member

доброго дня, підкажіть, будь ласка на вул Кошовій є якісь хороші провайдери?

8. Adaline

Adaline New Member

cкажіть будь-ласка, інтернет якого провайдера можна підключити на вул.Дж. Ленона ( район Щурата). Це новобудова, телефонні лінії ще не підключені. Скоріш за все це може бути Wi-fi

9. bethrezen

bethrezen New Member

Вітаю, підкажіть, будь ласка на вул Медовій є взагалі якісь провайдери, телефонував всім провайдерам яких найшов в неті, ніхто не підключає, можливо є якісь мережі, поможіть

10. Balamut

Balamut Well-Known Member

Харків vs Львів. А що ви бажаєте від своїх провайдерів?

Після досить вже тривалого перебування в Харкові захотілося провести паралелі між тамтешніми провайдерами і львівськими реаліями. Одразу вибачаюсь, що рідне місто, якщо відштовхуватись чисто від моїх вражень, знаходиться в прольоті :)

Отже, чим мене приємно вразив Харків:

- швидкість. У Львові максимум, на якій я міг розраховувати в своєму районі, це 45 мбіт (причому за космічні гроші). У Харкові в мене 100 мбіт і це вже справжній кайф.

- Наявність в певних провайдерів відеокамер в під'їздах. В такий спосіб пробують боротися з крадіжками обладнання, але також це захищає від певних відмазок майстрів.

- Швидкість реакції. У Львові часто приходилось чекати день чи навіть два, поки техпідтримка відреагує на мій запит. Тут мені відповіли за 15 хвилин. Звісно це лише одиничний випадок, але все одно приємно.

Ну і звісно питань до всіх форумчан. А чого ще не вистачає для щастя від свого провайдера особисто вам?

P.S. Вирішив обійтися без опитування, бо в кожного буде якійсь свій варіант відповіді.

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Поодинокі приклади аж ніяк не можуть об'єктивно оцінити ситуацію техпідтримки львівських провайдерів. Тим більше, якщо тільки одного, наприклад, спробували. Я у Львова мала справу з двома провайдерами. В одного навіть трубку не піднімали. В другого піднімали навіть о 20:00 і вирішували проблеми зразу по телефону. Так що все відносно..

12. Garmash

Garmash Well-Known Member

Знакомая картина... Сидишь на ОГО несколько лет и даже не подозреваешь, что существует интернет быстрее 10-15 мегабит. А потом начинаешь эволюционировать и в итоге даже сотни попросту не хватает.

13. Freedomseeker

Freedomseeker миється в бані

Одеко, мабуть? Це взагалі клінічний випадок, але в інших не набагато краще. Київстар з Еірбайтсом трохи пижаться з максимальними тарифами, але по відгуках реальні швидкості там не супер.

А якщо стирять самі відеокамери? :)

14. Balamut

100%, з поодиноких ситуацій глобальних висновків краще не робити. В принципі, саме тому і написав, що супер швидка реакція в Харкові це в першу чергу приємна емоція... не більше.

голосуй - не голосуйЕволюціонуй - не еволюціонуй, але поки що це максимум. Так що має вистачати.

15. Geograf

Geograf Меломан

В ейрбайтса на разі швидкість надається згідно ТП і навіть на 2-3 Мб вище.:)

16. Garmash

Ну ладно, переубеждать никого смысла не вижу :pardon: но я лично решил по другому:mocking:

17. Freedomseeker

Freedomseeker миється в бані

Ну на деяких тарифних планах можливо і надається. Я писав лише про максимальний на 80 мегабіт: його навіть трошки тестував свого часу, максимуму чомусь не побачив.

Нічого не зрозумів окрім зухвалості. І то лише зі смайлів здогадався.

18. Geograf

Geograf Меломан

Максим. теж коректно надавалася. Загалом у ейрбайтсів, які у інших провайдерів якість підключення залежить від йцого місцеположення.

19. Garmash

А что тут особо "зухвалого" в том, что я могу себе позволить интернет, который для других "за межею максимуму"? :dntknw: Я честно написал, что когда во Львове жил, мне и ОГО хватало. Времена были еще те!

20. Balamut

Вгадали, знімаю капелюха :good: З клінічністю згоден, всі дорогі тарифи там просто неадекватні.

P.S. 2Garmash: може тому, що не слід хизуватись можливістю викладати за інтернет шалені гроші? Не так давно дізнавався, скільки коштує щось більше за 100 мегабіт. Потім ще довго в шоці перебував. :ireful1:

а де твій аватар? :)