KARABIN, дякую за пораду. Здається, за 60 грн/міс. Укртелеком дає у Львові тільки 512 Кбіт/с: http://ukrtelecom.ua/services/customers/internet/ogo/tariff, друга таблиця ("Для абонентів решти населених пунктів України")
Туцьніть по акційному посиланню>далі по "один з безлімітних тарифних планів". а за 48 грн там швидкість 512 кб/с
Акція діє з 29 вересня по 31 березня 2011 року (включно) /// так це виходить що з квітня знов повекинуть на нормальні тарифи...я правильно розумію ?
KARABIN, по цьому: http://ukrtelecom.ua/services/customers/internet/ogo/speed_up (Умови акції «Швидкість злітає»), так? Тоді Львова це теж не стосується: "Перелік міст, що беруть участь в акції: Ковель, Нововолинськ, Дрогобич, Трускавець, Самбір" і т.д. Львова у переліку нема Ну і так, після 31 березня швидкість, що злітала, знову впаде
Як не вірите сходіть ма Дорошенка 37 або до мого брата на Антононовича.Шукайте посилання "тарифи" а не "швидкість злітає"
KARABIN, вірю, вірю! Як з'ясувалося, "за вказаним номером телефонної лінії зараз немає технічної можливості надання послуги "ОГО"." Блін.
Інтернет по вул.Золота Можливо хтось з форумчан живе на цій вулиці,або щось знає про інтернет на Золотій. Який провайдер? як підключитися і чи взагазі таке є на тій вулиці??!! Потрібно як найшвидше відповідь.дякую
бездротовий інтернет поза Львовом Доброго часу доби всім форумчанам. Хотів поцікавитись чи є в когось досвід користування 3Ж інтернетом поза межами Львова, зокрема в Давидові? Цікавить, власне, безлімітний 3Ж інтернет за адекватні гроші. Ширина каналу особливої ролі не грає. Головне, щоб короткі пінги були, бо дитина бавиться по інтернету в онлайн ігри. З власного досвіду поділюсь наступним: Утел тягне через раз -- користуватись роумінгом Київстару не хочу -- 40 коп/мб як на мене задуже. На даний момент користуюсь СДМА, але до кінця місяця мушу віддати пакет, оскільки він не мій. Може Піпли, або нова фірма Інтертелеком тут потягне ? Якби хтось підказав -- буду дуже вдячний, бо бігати і брати пробні пакети і втрачати дні самі розумієте -- особливого бажання немає.
як підключити інтернет у передмісті? всім доброго дня! можливо хтось користується або має знайомих які мають інтернет у Білогорщі? наразі маю інтернет від уарнет але максимум що вони дають через радіоканал - 512кб/с, більшу швидкість вони технічно не здатні надавати (з їх слів)... чи є якісь альтернативи? потрібна безлімітка з швидкістю від 2мб/с
Пробуйте ukrtelecom.ua або komitex.net якшо цікавивить мобільний нет тоді intertelelecom.ua або cdma.ua
Потрібен інтернет на Замарстинівській 240. Туди по стовбах з криші останньої багатоповерхівки на 700річчя йде оптика. Чия невідомо.