інтернет -провайдери Львова

Тема у розділі 'www', створена користувачем doris, 26 лют 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18,5%
  2. Київстар

26,2%
  3. БІТ-Уарнет

0,6%
  4. Вега (Фарлеп)

4,8%
  5. Укртелеком

11,9%
  6. Одеко (Лініяком)

4,2%
  7. Воля Бродбенд

6,0%
  8. Комітех

5,4%
  9. власний варіант

22,6%
  1. Franik

Franik New Member

Дякую за відповідь!:)

2. tambourine

tambourine New Member

KARABIN, дякую за пораду.
    Здається, за 60 грн/міс. Укртелеком дає у Львові тільки 512 Кбіт/с: http://ukrtelecom.ua/services/customers/internet/ogo/tariff, друга таблиця ("Для абонентів решти населених пунктів України")

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Туцьніть по акційному посиланню>далі по "один з безлімітних тарифних планів". а за 48 грн там швидкість 512 кб/с

4. Kalyan

Kalyan Member

Акція діє з 29 вересня по 31 березня 2011 року (включно) /// так це виходить що з квітня знов повекинуть на нормальні тарифи...я правильно розумію ?

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

[/COLOR]Там за 60 грн-2 мб/с і тариф не акційний, акційний модем за 1 грн

6. tambourine

tambourine New Member

KARABIN, по цьому: http://ukrtelecom.ua/services/customers/internet/ogo/speed_up (Умови акції «Швидкість злітає»), так? Тоді Львова це теж не стосується:
    "Перелік міст, що беруть участь в акції: Ковель, Нововолинськ, Дрогобич, Трускавець, Самбір" і т.д. Львова у переліку нема :sad: Ну і так, після 31 березня швидкість, що злітала, знову впаде :)

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Як не вірите сходіть ма Дорошенка 37 або до мого брата на Антононовича.Шукайте посилання "тарифи" а не "швидкість злітає"

8. tambourine

tambourine New Member

KARABIN, вірю, вірю! Як з'ясувалося, "за вказаним номером телефонної лінії зараз немає технічної можливості надання послуги "ОГО"." Блін.

9. mimicon

mimicon Member

Підкажіть провайдера на вул. Природня, 1.
    Або як без паспорта власника телефону підключити ОГО.

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Пройшов ще місяць. ттт..., нарікань жодних.

11. levandovskij

levandovskij Member

підкажіть будь-ласка до якого провайдера можна підключитись на Левандівці в районі озера.

12. ithev

ithev New Member

який провайдер можна підключити на селянській 2 (особняк) ого нехоче підключати

13. Nechiporenko

Nechiporenko New Member

Підскажіть будь ласка які є інтернет провайдери по вулиці Героїв УПА ?

Останнє редагування модератором: 6 кві 2011
  14. kachik

kachik Member

Інтернет по вул.Золота

Можливо хтось з форумчан живе на цій вулиці,або щось знає про інтернет на Золотій. Який провайдер? як підключитися і чи взагазі таке є на тій вулиці??!! Потрібно як найшвидше відповідь.дякую

15. bostvl

bostvl Well-Known Member

На Золотій є один будинок кабельований Київстаром. Більше провайдерів там не знаю.

16. IPK

IPK New Member

бездротовий інтернет поза Львовом

Доброго часу доби всім форумчанам.
    Хотів поцікавитись чи є в когось досвід користування 3Ж інтернетом поза межами Львова, зокрема в Давидові? Цікавить, власне, безлімітний 3Ж інтернет за адекватні гроші. Ширина каналу особливої ролі не грає. Головне, щоб короткі пінги були, бо дитина бавиться по інтернету в онлайн ігри.

З власного досвіду поділюсь наступним:
    Утел тягне через раз -- користуватись роумінгом Київстару не хочу -- 40 коп/мб як на мене задуже.
    На даний момент користуюсь СДМА, але до кінця місяця мушу віддати пакет, оскільки він не мій.

Може Піпли, або нова фірма Інтертелеком тут потягне ? Якби хтось підказав -- буду дуже вдячний, бо бігати і брати пробні пакети і втрачати дні самі розумієте -- особливого бажання немає.

17. vykh

vykh New Member

як підключити інтернет у передмісті?

всім доброго дня!

можливо хтось користується або має знайомих які мають інтернет у Білогорщі?

наразі маю інтернет від уарнет але максимум що вони дають через радіоканал - 512кб/с, більшу швидкість вони технічно не здатні надавати (з їх слів)...

чи є якісь альтернативи? потрібна безлімітка з швидкістю від 2мб/с

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Пробуйте ukrtelecom.ua або komitex.net якшо цікавивить мобільний нет тоді intertelelecom.ua або cdma.ua

19. Lvivnet

Lvivnet New Member

Потрібен інтернет на Замарстинівській 240. Туди по стовбах з криші останньої багатоповерхівки на 700річчя йде оптика. Чия невідомо.

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не знаєте, що треба, аби вони приїхали..?

а де твій аватар? :)