інтернет -провайдери Львова

Тема у розділі 'www', створена користувачем doris, 26 лют 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18,5%
  2. Київстар

26,2%
  3. БІТ-Уарнет

0,6%
  4. Вега (Фарлеп)

4,8%
  5. Укртелеком

11,9%
  6. Одеко (Лініяком)

4,2%
  7. Воля Бродбенд

6,0%
  8. Комітех

5,4%
  9. власний варіант

22,6%
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Номер будинку 55 єслі не обшибаюсь

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

Київстаар і ті шо ви перерахували про них відомо, але може є і інші менш відомі і надають якісний нет?

2. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

всі вище названі надають таку послугу
    (укртелеком по номеру телефону треба перевіряти)

Вкладення:

• Подобається Подобається x 1
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Я мав на увазі менш відомих, а зайти на сайт білайна , інті чи ін оровайдера і вписати адресу не підходить.Малось на увазі якогось локального оровайдера,напр комітех одеко і ін.

4. вільний_слухач

хм, а для чого?
    хоча, хіба то моя справа?)

комітеху кажись нема (?), одеко немає, воля - не радив би... фрінет теж)
    з тих перелічених обрав би або київстар або інті
    (київстар потужніший і стабільніший, а інті - ціна, хоча і по якості теж може бути)

• Подобається Подобається x 2
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Кажете інті,а які в них тарифи на нєт ліміта?

6. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Там ситуація цікава. По номеру телефона ви можете перевірити суто таку можливість на вашій атс. Але то ше не все. Один знайомий перевірив по номеру на сайті телекому і побіг купувати собі модем. А потім виявилося шо в його лінії дуже високий опір і йому всерівно не можуть поставити ОГО.
    Себто вам потрібно перед тим як підключати ого задзвонити вже не памятаю по якім номері і замовити (безкоштовно) аби перевірили опір саме на вашій лінії. Вам пообіцяють шо перевірять на протязі 5 робочих днів.
    На практиці я до них дзвонив протягом двох тижнів і мені казали "ше нема, задзвоніть післязавтра".
    Потім я з кимось висварився і мені дали номер до тих майстрів шо то міряють. Там мені нарешті попався совісний мужчина, але він того опору не міряє. Він тільки ремонтом займається. Тобто бадає ті лінії де високий опір.
    Поскільки совісті в чоловіка було достатньо, він не став мене посилати в післязавтра і сам задзвонив на мою АТС і поцікавився результатами попередніх замірів. Наскільки я розумію вони періодично робляться по плану.
    Результати були задовільні, але мене знову вразила його совісність, бо він поцікавився хто то міряв і коли почув фамілію замірітєля то попросив жіночку на АТС переміряти ще раз :))). В результаті в мене опір високий і підключити не можна.
    Проситися до ремонту я не став бо якшо мені 2 тижні міряли, то я не хочу інтернет з таким сервісом. Хотя куди не крути а всерівно те саме. Утел.

7. вільний_слухач

http://inti.net.ua/lviv/poslugy/taryfy

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:33 ----------

та там вся компанія цікава)))
    не радив би до них (ОГО) підключатись (хіба в крайньому випадку, коли вже зовсім нікого нема)

• Подобається Подобається x 2
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

На рахунок ОГ0 скажу вам хлопці знаю чоловік 5 які підключені до ого і які зовсім не нарікають тілько хтіли би шоб за 2 мб тариф троха зменшили, О.

9. вільний_слухач

а інші вони "пробували"?
    60 грн за
    троха закруто))).. мовчу вже про тех.підтримку і відношення операторів (працівників)

інті до 10 мбіт/с - 35 грн
    київстар до 10 мбіт/с - 70 грн (+2 місяці безкоштовно)

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А взаґалі з інті можна мати справу?

11. вільний_слухач

справу можна мати будь з ким :), а от результат від тої справи, то вже інше питання
    взагалі-то, інті, то бренд ейрбайту (тільки трошки дешевший і без підписання контракту). типу пріпейда.

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Значить фуфло

13. вільний_слухач

хибне враження
    але то Ваше право

14. Insolence

Insolence New Member

Підкажіть ще на Заводській щось крім ОГО-го ?:blush:

15. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Та я теж таких знаю багато. Але все добре поки добре. А як тільки шось не працює то тут вже інша пісенька може початися. Я не говорю шо то зі всіма так. Але зі свого досвіду - обслуговування в них препаршиве. Як так 2 тижні мене посилати нафік і чого я повинен сам їх пінати і ходити сваритися. В знайомого те саме.

З Утелом не конче ліпше (то ж та сама кантора).
    В пятницю дзвоню на Утел і повідомляю шо в них на АТС опять шось відпало і в мене швидкість падає до 10м/біт і то пакети проскакують 1 через 5. То мені мало того шо приходиться довго пояснювати шо я не олень і шо модем в мене в порядку і я не буду 2 рази ребутати тачку бо то вже третій чи четвертий такий випадок за рік.

Кожного разу я прошу шоб мені передзвонили і повідомили в чому була проблема (суто для того шоб наступного разу їм ту проблему назвати і знову пів години не переконувати оператора шо я не олень). Останій раз оператор підтверджував шо він поставив в мому зверненні потрібну позначку і мені обовязково передзвонять.
    І нічо - ні отвєта ні прівєта.
    По обіді наступного робочого дня інтернет зявляється і все. Але ж я то дзвонив в пятницю. :) Коли я в суботу і неділю цікавлюся станом речей то оператор ввічливим голосом каже шо "інженери працюють". А я 3 дні бабмук курю. То не сервіс то комедія.

Я розумію шо техніка не залізна і в тому плані претензій не маю. Але така фірма може позволити собі мати сервіс без вихідних і не вішати мені лапшу на вуха. То мене просто ображає як користувача.

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ----------

Чув шо то все виглядає значно краще там де є альтернатива провайдеру.
    В Винниках я особливого вибору не маю і з підводної лодки нікуди не дінуся.

---------- Додано в 17:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ----------

Але то все лірика. Загалом поки нічо не відвалилося (а відвалюється не так часто), то інтернет є стабільним, рве рідко, швидкість стабільна. Засмучує обмеження в 5 гігабайт. Але мені впринципі хватає.

16. Taska

Taska New Member

переселяємось на Гвардійську, телефонна лінія від Vega, але у підключені до інтернету нам відмовлено, сказали що не мають тех. можливості підключити:sad:
    промоніторила інших провайдерів, нікого не знаходимо, мо хто підкаже шо там може бути?
    дякую)

17. ithev

ithev New Member

що порадите підключити? мазепи 11а зараз стоїть homenеt плачу 70 за 8мб
    хочу підключити інті що скажете?

18. Geograf

Geograf Меломан

Комітекс, щось варте уваги, а то підкинули рекламку тарифи нібито непогані:
    Швидкість 5 Мб/с + 100 Мб/с на UA-IX, абонплата 40 грн.
    Цікаво яка в них якість і подачі послуг так і техпідтримки.

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

У мене трохи інший досвід.
    Раз на місяць з'являлися глюки.
    Додзвін, "не олень", спільний ребут, все працює знову.
    У січні зо 3 дні ОГО рвало...
    Подзвонив, "не олень", ребут. Не допомогло. замовив підключення в Інті, а ОГО обгавкав знову. Пообіцяли перевірити лінію (до якої ніколи реальних претензій не було).
    Зі станції подзвонили, підтвердили, що в порядку, але пришлють в хату спеців.
    Прислали...

Ті специ почали на 1з моїх компів прописувати ДНС (а нет беру з роутера :haha: ). Полізли потім налаштовувати роутер. Як наслідок, Нет загубився зовсім. На чому їх праця (з моєї ініціативи) була припинена.
    Знову зателефонували,
    -чи змінилася якість з'єднання?
    -не знаю, не користаюся ОГО
    наступного дня мав нагоду зайти "на Чупринки" і відмовитися від ОГО "нинішнім днем" (а не за 30 днів, як співають у підтримці).
    Замінив роутер з ДСЛ на ЛАН.
    Юзаю Інті за 35 грн. На підстраховку маю 3G від СДМА, хоча ще не пропадав нет.
    Вхідна швидкість трохи нижча за Ультру ОГО, зате вихідна валИть: 350 мб залив на сайт за 3 хв., що мене цілком задовольняє.

Останнє редагування: 23 січ 2011
  20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Комітех нормально працює і тарифи нормальні:напр.-ВСЕСВІТ 12-12 мб/с за 40 грн

а де твій аватар? :)