Вони об'єднюються...(якщо не об'єдналися) До речі питання. Яка мережа є в районі центру (біля змієборця (МВС) якщо детальніше...)
Одеко. Сайт не пишу, бо інакше повідомлення видалять. Безпосередьо з сайту можна відіслати заяву на підключення.
Підкажіть будь-ласка інтернет провайдерів з покриттям (Wi-Fi) по вулиці Шпитальній (24 будинок), 200 метрів від Магнуса в сторону Краківського.
Зорієнтуйте будь-ласка, хто з провайдерів має покриття в центрі міста (р-н Стрийського ринку, вул.Вітовського)? Чи хтось користувався 3G CDMA? Яка в них реальна швидкість?
народ підскажіть будь ласка хорошого провайдера вул Заньковецької це біля Виниківського ринку. можливо там хтось живе. Наперед вдячний за відповідь
В районі старого Сихова - в районі 1 мегабіту підключення йшло (128 кБ). Можна при нагоді уточнити...
ну ж бо народ підкажуть хорошого провайдера на Заньковецьку (район Личаківської біля Виниківсьеого ринку). Що ніхто на Личаківській не живе?
Підключення інтернету на Перова 9 Всім привіт. Нещодавно переїхав до Львова і зараз шукаю квартиру. Є варіант непоганий за вказаною адресою, однак інтернет не проведено. Джамзо там немає, ЛьвівІнтернету також (телефонував). Воля та о3 кажуть на своїх сайтах, що дана вулиця не підключена (Воля ще й має дивний телефон підтримки, на який не дозвонитись). Не підскажете, що там може ще бути? ОГО варіант файний, але проведення телефону заради інтернету - дорогі і непотрібні витрати. Дякую.
Хіба настільки дорого? Ми проводили рік тому, то платили приблизно 40 грн за телефон + інтернет за 1 грн. Ще й акція була, знижка на нет 25% від вартості протягом року.
Хм... Я вважав, там до 1000 . Добре, дякую, уточню у телекому... не знаєте які там терміни підключення? Дякую.
Я замовляла підключення у п'ятницю, прийшли прокладати мережу у середу наступного тижня, попередньо узгодивши. Це було приблизно у такий час, але в минулому році
Порадьте будь ласка хороший і відносно не дорогий бездротовий нет(провайдера). Я стільки начиталася, але визначитись ніяк не можу, я в тих питання не спеціаліст ((
Київстар це те саме що і Білайн. Підключив Київстар місяць тому, інколи по вечорах бувала нижча швидкість а так все чудово.
впринципі я не великий знаток інтернет-провайдерів і ніякої реклами чи антиреклами робити не хочеться скажу загальні фрази кожна людина що має інтернет рано чи пізно жаліється на його постачальника в свою чергу кожен постачальник вважає кожного користувача тупим недоумком, або вшивим ботаном шо розбирається в проксі і може тільки віруси плодити на серверах. незважаючи на ціну, кожен з нас вважає що переплачує за інтернет і кожен з нас вважає що він міг бути кращим, просто ті хлопці шо там десь сидять, так вони не сидять на місці і не контролюють за пультом саме ваш комп, а кудась вийшли покурити чи ваапщє вже додому. от тому в вас така погана швидкість інтернету, от тому і комп тупить. і знов таки, кожен постачальник інтернет послуг вважає що за комп треба було б брати гроші більші. треба тільки створити таємне коло, як в фармацевтів наприклад і качати свої права на ринку. жаль от тільки є багато умніків, що самі тянуть сітки і збивають і без того низькі ціни. ну і крім того багато людей обпікались на солоденьких тарифах, що реально душу потім рвуть ))) наприклад ви платите за інтернет 3гривні 14 копійок і отримуєте в місяць 400 гігабайт інтернету!!!! ура!!! шалена халява. ну фігня шо швидкість там десь так 32 кб ))) або. анлім безпровідний, спєшитє купіть. всього 5 грн на день. ну так, 5 на день, 12 на ніч, 30 коп за вхід, 12 грн за тарифний план "прівєт лашара" і ше вибачте 35 коп за зєднання ))) і ше один тариф мене розмішив. вроді там було 7 гіг в місяць за якісь 70 грн. нєнє, 7 гіг реальних і швидкість нормальна і бабкі сталі. от тільки цих 7 гіг за умовами контракту розбивається на дні місяця на рівні кучьки інтернета, це кажись по 233 Мб в суткі. і якшо недай боже ти за добу перевищив цих 233 метри ефіра, то за кожен маленький кілобайтик ти зобовязаний платити аж пару мільйонів гривень )) ну десь так. а якшо не використав, то вибач, лашара, ти провтикав своє щастя. трєніруйся використовувати рівно 233 метри ))) саме обідне це канєшна нові сітки. появляється крута реклама типу 40 грна місяць, сітка, сервери і бази. інтернет безкоштовно. ти підключишся, кинуть кабель, поюзаєш пару місяців, а чувакі пропали. бо на районі тільки 7 людей підключились і це їм невигідно. ще дуже турбує сервіс-підтримка. ось той самий укртелеком яку глобальну помилку зробив. спасаючись від конкурентів і відсікаючи хвости було насильно пущено у кожен дім по 4 метри швидкості. я звісно відразу получив такі ужасні скачки інету шо капєц. виявляється що наші звичайні телефонні дроти зовсім не розраховані на такі потуги інтернету. якшо атс стара, то пр швидкості в півметра воно працює нормально, а коли добрий укртелеком кинув 4 метра в кожні двері, то кожні другі двері захлиснулись таким подарунком )) видно така наша доля: щєбьонку привезли, асфальт привезли, дрогу зідрали, а розсипати і укатати солярки нема. і стоїть тепер дві піраміди - щебню і асфальтова ))) ---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ---------- боже, який талант пропадає. піду в експрес писати. може пісталєт видадуть ))
Ніколи не жалівся (головне знати, як та система працює і від чого залежить - і голова не болить) Зрештою, як не було інтернету - ніколи не кіпішував. Що є, а що нема - хіба бізнес на ньому зав'язаний. Але тоді зовсім інша розмова...
Гарно ... ну хіба трішки граматику підучити . Хоча може візьмуть і так Не зважаючи на помилки і деякі хибні судження , все ж вам вдалося один момет чітко підмітити - надання послуг інтернету щойно зараз перетворюється на комерційну діяльність. До недавнього часу ця галузь , щонайменше у царині "домашнього інтернету", більше була схожа на харитативну діяльність ніж бізнес.
невже ніхто на початку Личаківської не живе? Ну підскажіть же ж провайдера на вулицю Заньковецької !!!:ireful:
їден знайомий хоче підключити тирнет, живе на Науковій біля кінцевої 2 тролейбуса.Підкажіть будь ласка який там є провайдер.ДЯКУЮ!
еірбайтс, інті, укртелеком, фарлеп, київстар, білайн.... в кожного провайдера є сайт і можна перевірити можливість підключення треба знати точно номер будинку