Київстар анонсував нові тарифи:8 мб/с-40* грн, 15 мб-70 : 25 мб-80:50мб-90: 75 мб-100 інфа є ту www.kyivstar.ua Пи Си іншим провайдерам пора закриватись ???
Привіт львів'янинам! Може хтось підкаже провайдера з провідним нетом на вулицях Тракт Глинянський (біля овочевої бази) та Тарнавського (бічна зеленої біля скверика). Буду дуже вдячний!
Всім привіт) Підскажіть будь ласка провайдера безлім інтернету по вулиці Богдана Хмельницького 11 з нормальною якістю звязку) дякую)
Підскажіть будь-ласка до якого провайдера можна підключитись по вул. Відкрита, 1 (Гуртожиток №10, Львівська політехніка). Племінниця у Львові 3 тиждень нічого незнає, прошу допомогти
На рахунок Домашнього Інтернету від Київстрар: - Безкоштовне підключення - Відсутність модему і додаткового устаткування - Симетрична швидкість - Реальний динамічний IP-адрес - Немає поділу трафіку на «Україну» і «Світ» - Дозволено лише одна MAC-адреса (один пристрій) для одночасного підключення до послуги (якщо більше, потрібно використовувати роутери) - Без термінового контракту, але з підписанням договору і первісним платежем. Первинний платіж у розмірі однієї абонплати (на протязі 3-х днів з моменту підключення) Тарифний пакет «Лайт+» Швидкість доступу до інтернет: 8 Мбіт/с (upload), 8 Мбіт/с (download) Обсяг трафіку: НЕОБМЕЖЕНИЙ Абонентна плата: 40 грн/міс * --- Тарифний пакет «Старт+» Швидкість доступу до інтернет: 15 Мбіт/с (upload), 15 Мбіт/с (download) Обсяг трафіку: НЕОБМЕЖЕНИЙ Абонентна плата: 70 грн/міс --- Тарифний пакет «Стандарт+» Швидкість доступу до інтернет: 25 Мбіт/с (upload), 25 Мбіт/с (download) Обсяг трафіку: НЕОБМЕЖЕНИЙ Абонентна плата: 80 грн/міс --- Тарифний пакет «Профі+» Швидкість доступу до інтернет: 50 Мбіт/с (upload), 50 Мбіт/с (download) Обсяг трафіку: НЕОБМЕЖЕНИЙ Абонентна плата: 90 грн/міс --- Тарифний пакет «Експерт» Швидкість доступу до інтернет: 75 Мбіт/с (upload), 75 Мбіт/с (download) Обсяг трафіку: НЕОБМЕЖЕНИЙ Абонентна плата: 100 грн/міс Абонентів послуги Домашній Інтернет обслуговують експерти кращого в Європі центрів телефонного обслуговування. Обслуговування на трьох мовах, період очікування експерта - не більше 10 сек. ---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ---------- Можливість підключення на даний момент присутня у спальних районах Сихова, Франківського та Шевченківського районів. За детальнішою інформацією та оформленням заявки на підключення телефонувати за номером: 067 313 83 33 - Святослав
Привіт усім. Народ я тут до Львова на квартиру перебираюся і потрібно термінове підключення до інтернету. Так як це засіб заробітку грошей. Хто підкаже який провайдер надає послуги по вул. Клепарівській? Якщо цікавить будинок, то 23. Ого не пропонувати. Кажуть шо стара лінія і все таке. Уарнет тільки радіопідключення пропонує яке коштує 1200 грн. звісно для студента то трішки задорого. Дякую наперед
Оце, те що для мене є вирішальним чинником. Поки лише АірБіт і ОГО нормально надавав цю функцію Мабуть підключусь паралельно з ОГО на Експерт, подивлюсь, що воно мені скаже
CDMI - пропонує 80грн міс + 1 коп за мегабайт або 40 грнміс + 2 коп за мегабайт. Якщо трафік не великий - можете спробувати. (Бачив десь рекламу Утелу, чи Укртелекому - від 60 грн - безліміт...) На Клепарівський - напевно кожен день пиво п'єте
Може хто знає які інтернет провайдери покривають вул. Литвиненка, буд. 11? Це між проспектом Червоної Калини, Угорською та Панаса Мирного. Дякую.
Всім привіт ! хочу поміняти провайдера вул. Личаківська 119 зараз ОГО Ультра 24 Мбіт 200 грн в місяць а це погодьтесь трохи закруто хоча насправді приймає 11-12((((( а шоб приймало 24 треба поставити вита пару(а розбивати стіни ох як не хочеться))) тому хочу Оптику до будинку (FTTB) Буль ласка порадьте якогось провайдера який і хороший і ставить таке підключення
У мене перед Київстар,був Білайн,....вони себе не виправдали,швидкість не відповідала заплаченим грошам і постійно були перебої з нетом,мусіла весь час дзвонити,тому й перейшла на Київстар, і все ок.