інтернет -провайдери Львова

Тема у розділі 'www', створена користувачем doris, 26 лют 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18,5%
  2. Київстар

26,2%
  3. БІТ-Уарнет

0,6%
  4. Вега (Фарлеп)

4,8%
  5. Укртелеком

11,9%
  6. Одеко (Лініяком)

4,2%
  7. Воля Бродбенд

6,0%
  8. Комітех

5,4%
  9. власний варіант

22,6%
  1. thinkers

thinkers Well-Known Member

витримайте паузу. зараз 90% території накривають на умовах безліміт + оплата за швидкість. думаю, скоро приватний сектор теж захоплять.

• Подобається Подобається x 1
  2. syavych

syavych копач

Та не мій він, не мій :sorry: Мав би тіко грошей - купив би... Але вже майже 10 років з ними маю справу (в основному по роботі) і незадоволених значно менше ніж від того ж УТ (враховується не тільки сам зв'язок, а й починаючи з відвідин центру продаж, підключення, обслуговування...). Звісно ж залежить і від АТС, але при поганій АТС інтернет буде до дупи в кожного провайдера :pardon:
    Та й тарифи грають не останню роль у виборі, а у вега зараз вони таки непогані (серед АДСЛ-провайдерів, усілякі ербіти, домашні мережі, білайни не рахую - там своя специфіка).

3. syavych

syavych копач

4. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

5. poetka

poetka Дуже важлива персона

А в кого Київстар? Як вам?

6. Nazarko333

Nazarko333 Well-Known Member

У Львові не має конкуренції,ви сильно помиляється,у Львові є багато конкурентів ОГО. Наприклад : Білайн,Аірбайт,Нетворк (у районі Наукової).
    Вега:
    Тарифний план Швидкість, Kbps Абонплата, грн./міс
    «Мегадім 10» до 8 000* 50,00
    «Мегадім 20» до 8 000* 65,00
    «Мегадім 50» до 8 000* 79,00
    «Мегадім 150» до 8 000* 89,00
    «Мегадім» до 8 000 139,00
    * Після вичерпання ліміту трафіку швидкість буде зменшена:
    На тарифному плані «Мегадім 10» ліміт складає 10 Гб, після вичерпання ліміту
    швидкість буде складати 512 Кб.
    На тарифному плані «Мегадім 20» ліміт складає 20 Гб, після вичерпання ліміту
    швидкість буде складати 1024 Кб.
    На тарифному плані «Мегадім 50» ліміт складає 50 Гб, після вичерпання ліміту
    швидкість буде складати 2048 Кб.
    На тарифному плані «Мегадім 150» ліміт складає 150 Гб, після вичерпання ліміту
    швидкість буде складати 4096 Кб.

Чим таж Вега не конкурент ОГО,якість нету там навіть краще і пінги нижчі.Єдина перевага ОГО це те що він є там де не має інших провайдерів,і тому людям приходиться на ньому сидіти а там де є альтернатива люди надають перевагу конкурентам але точно не йому.
    Я наприклад живу в центрі Львова,тут є тільки два провайдери на моїй вулиці - один ОГО,другий Літех (мій).Так ось тарифи у них анологічні,1 мбіт за 100 грн але в мого Літеха є переваги : Пінги нижчі,швидкість туди-назад синхронна,тобто 1мбіт/1мбіт + є УА-ІХ до 100 мбіт,качаю фільми за 5-10 хвилин.Але всеодно мені потрібне зниження тарифів бо платити 100 грн за мегабіт це смішно,тому чекаю на зниження тарифів в ОГО,тоді мої теж скинуть ціни " Ми с Тамарой ходим парой" ))) Та ось я це все написав до того, щоб сказати що навіть у місцях мінімального скупчення провайдерів ОГО програє,а що вже говорити про спальні райони...

• Подобається Подобається x 4
  7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я теж живу в центрі, і у мене крім ОГО взагалі нічого нема. Ну до того користувався Уарнетом по радіоканалу, але там ціна була така, що нема шо порівнювати взагалі. За 512 кбіт я платив так як зараз за 16 МБіт. А то було не так давно, якісь півтора роки тому

8. Nazarko333

Nazarko333 Well-Known Member

А до Веги не пробували підключитися?

9. syavych

syavych копач

В центрі Веги практично немає, тому навряд чи цей варіант підійде :)

10. found

found Well-Known Member

А мене більш-менш задовільняють тарифи Волі-кабель...

11. Vidok

Vidok Active Member

Вітаю. Допоможіть будь ласка, мені треба пожити у Львові декілька місяців. Я хочу зняти квартиру в такому районі де не буде проблем з підключенням інтернету. Мені потрібен безліміт. Зараз (у рідному місті) користуюсь ОГО, 150 грн за 2Мб це мене цілком влаштовує. Але для підключення до ОГО треба мати міський телефон... Відчуваю що можна уникнути проблем з підключення телефону чи пошуком квартири з телефоном. Порадьте щось, я у Львові ніколи не був раніше.
    До речі хтось користується мобільним ОГО?

12. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

Жив в таких районах: Наукова, Cихів, Дж. Вашингтона- Зелена- Пасічна
    Ніколи не було проблем з підключення до інтернету + можу порадити декілька провайдерів з свого досвіду))

• Подобається Подобається x 2
  13. Vidok

Vidok Active Member

Порадьте, буду вдячний.

14. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

network.lviv.ua, jamzo.net, komitex.net
    Також був клієнтом ОГО та Волі, від Волі залишились лише негативні враження:sad:
    Зараз користуюсь білайном, впринципі задоволений! Хоча дивлячись для чого вам потрібен інтернет, останнім часом качаю великі файли від 6Гб, тому зараз більше ціню швидкість, ніж надійність:)

15. found

found Well-Known Member

А детальніше можете розписати? Я є зараз їхнім клієнтом, і всі негаразди вони трактують як проблеми з моїм програмним забезпеченням або операційною системою.

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

17. found

found Well-Known Member

Гаразд, вибачте, хоча не вважаю, що це оффтоп вітки "інтернет -провайдери Львова".

18. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

ну перший місяць було все нормально, хоча з заявленої швидкості до 38Мбіт я мав тільки 5(дуже рідко 10), пізніше часто падав інтернет, а потім взагалі не працював 2 тижні, приходили до мене 3 рази, скажем так, щоб їх не образити, люди не розуміли в чому проблема і що вони мають зробити, з комп'ютером на "ВИ"! За цей час єдину відповідь яку я отримав, що сигнал в кабелі в нормі, і модем відображається у них на моніторингу працюючим, і ще довго розповідали про тех. роботи, які ведуться в моєму районі, хоча через 100м в знайомого все працювало) Тільки запрацював інтернет, через 4 дні швидкість впала до 0,5-1Мбіт, пінг на їхню ж площадку в Києві був 300-500мс! Назвонював до них отримував ту саму відповідь. Хотіли смусити мене заплатити за цей період! З такими великими компаніями взагалі важко щось вирішувати, в їхніх договорах стільки підпунктів про якість надання послуг, про відключення і про оплату, що при будь яких обставинах вони завжди праві:)
    Мораль сей басні такова: якщо є альтернативи переходьте на щось інше, і якщо хочете дійсно пізніше довести, що інтернет у вас не працював або послуги надавались неналежним чином дзвоніть у їхній колл-центр хоч кожен день, залишайте заявки і скарги, або на емейл! Це єдине, що пізніше допоможе заощадити ваші гроші та нерви.

19. found

found Well-Known Member

Я кілька днів вів з ними війну по е-мейлу, але більше нема бажання тратити на це час. З їхньої сторони одна відповідь - у них все працює! А проблема - з моєї сторони і просять звернутись до СПЕЦІАЛІСТА, який і виправить ситуацію.

Доведеться, на разі, змиритись з тим, що є.

20. found

found Well-Known Member

Може хтось підказати послугами якого провайдера можна скористатись по вулиці Золотій???

а де твій аватар? :)