А чем плоха услуга "ОГО!"? И цена и качество одни из лучших во Львове. Если ваще можно говорить о качестве интернет услуг в Украине =)
Ну да, это прекрасно. Одна проблема - в жестоком мире чистогана чудес не бывает. когда я подключил билайн интернет дома, тариф "Чемпион мира" (100 мегабит в обе стороны), я просто прозрел от скорости. Ста мегабит там конечно не было, но 30-32 мегабита это вам не шутки. в итоге количество новых подключений у билайна увеличилось и сейчас на этом же тарифе я не имею даже мегабита. Подумываю вернуться на ОГО!, там заявленная скорость присутсвовала стабильно. Про комитех не знаю, слышал и хорошее и плохое, сам не пользовался.
Зараз морочу голову над тим, який нет можна підключи вдома. телефону нема і не буде. квартира зйомна. Думала про біланй , але мого будинку нема у списку і все вище перечитане почало викликати у мене сумніви щодо нього... Порадьте , будь ласка, живу на Стрийській, 59.
доброго дн. підскажіть будь-ласка, який провайдер покриває центр, зокрема вул.грабовського. Багатьох обзвонила, а вони працюють в основному в спальних районах
В центрі прокладати комунікації дуже важко. Практично неможливо. Тому навряд чи там з"явиться хтось крім Укртелекому. Безпровідник може затесатись, але їх розцінки надто суворі на сьогодні.
Ще влітку сидів в центрі з ноутом і використовував безкоштовний нет в якійсь мережі по вайфаю. А взагалі там було купа відкритих мереж з вільним доступом до нету.
до речі, теж собі його підключила. срц пакет за 50 грн в місяць. швидкість - супер. дешево і сердито.
мав колись таке чудо але з появою доступного ADSL інтернету в себе, навіть не хочу чути про домашні мережі і їхній тугий інтернет з купую вірусів, який деколи буває. І ще гіршого супорту я в житті не бачив, ніхто ні вчому не розбирається ВЗАГАЛІ!
Вот і я дивуюсь. Хай я заплачу чуть більше, але я вже ним користуюсь третій рік і ше ніц не заглючило. Хоча в нас в Новому Роздолі крім нього ніц нема. Можливо хтось знає чи є хоч якийсь інтернет на вул. Промисвловій????? ---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ---------- Я б радила інті. Підключила знайома, каже - супер
Всім привіт. Також є проблема з будинком на Стрийській, 59. Не можу знайти у Львові провайдера, який обслуговує цей будинок. Хто би міг порадити? В Інті телефонувала, але сказали, шо можливості підключити 59 будинок немає. Може, ваша подруга живе в іншому будинку?
BEELINE вже розповсюджує 3G модеми за 99 грн трафік від 2 коп/мб мо хто користує-поділіться враженнями