інтернет -провайдери Львова

Тема у розділі 'www', створена користувачем doris, 26 лют 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18,5%
  2. Київстар

26,2%
  3. БІТ-Уарнет

0,6%
  4. Вега (Фарлеп)

4,8%
  5. Укртелеком

11,9%
  6. Одеко (Лініяком)

4,2%
  7. Воля Бродбенд

6,0%
  8. Комітех

5,4%
  9. власний варіант

22,6%
  1. SPB

SPB Well-Known Member

Так мені то і є за щасття:)

• Подобається Подобається x 1
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

і шо,ніхто ніц? :sad:

3. Trooper

Trooper Well-Known Member

А чем плоха услуга "ОГО!"? И цена и качество одни из лучших во Львове. Если ваще можно говорить о качестве интернет услуг в Украине =)

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

подивіться сюди http://komitex.net/

якість-можливо,але не ціна :nea:

5. Trooper

Trooper Well-Known Member

Ну да, это прекрасно. Одна проблема - в жестоком мире чистогана чудес не бывает.
    когда я подключил билайн интернет дома, тариф "Чемпион мира" (100 мегабит в обе стороны), я просто прозрел от скорости. Ста мегабит там конечно не было, но 30-32 мегабита это вам не шутки. в итоге количество новых подключений у билайна увеличилось и сейчас на этом же тарифе я не имею даже мегабита. Подумываю вернуться на ОГО!, там заявленная скорость присутсвовала стабильно. Про комитех не знаю, слышал и хорошее и плохое, сам не пользовался.

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я зара ним користуюсь-2 Мб/c,вже 1,5 року

7. soviet

soviet Well-Known Member

Порадьте плз., якийсь нет в районі 700-т. річчя, а саме вул. Кошиця:)

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Зараз морочу голову над тим, який нет можна підключи вдома. телефону нема і не буде. квартира зйомна. Думала про біланй , але мого будинку нема у списку і все вище перечитане почало викликати у мене сумніви щодо нього... Порадьте , будь ласка, живу на Стрийській, 59.

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А Лініяком там є? Рекомендую! :good:
    А ще там якийсь чи то Ноmenet чи то щось таке.. Ні?

10. доброго дн. підскажіть будь-ласка, який провайдер покриває центр, зокрема вул.грабовського. Багатьох обзвонила, а вони працюють в основному в спальних районах

11. Alex Kulko

Alex Kulko Well-Known Member

В центрі прокладати комунікації дуже важко. Практично неможливо. Тому навряд чи там з"явиться хтось крім Укртелекому. Безпровідник може затесатись, але їх розцінки надто суворі на сьогодні.

12. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Ще влітку сидів в центрі з ноутом і використовував безкоштовний нет в якійсь мережі по вайфаю. А взагалі там було купа відкритих мереж з вільним доступом до нету.

13. Mazerati

до речі, теж собі його підключила. срц пакет за 50 грн в місяць. швидкість - супер. дешево і сердито.

• Подобається Подобається x 2
  14. sani

sani Well-Known Member

мав колись таке чудо :bad:

але з появою доступного ADSL інтернету в себе, навіть не хочу чути про домашні мережі і їхній тугий інтернет з купую вірусів, який деколи буває.

І ще гіршого супорту я в житті не бачив, ніхто ні вчому не розбирається ВЗАГАЛІ!

15. Tequilochka

Tequilochka New Member

Вот і я дивуюсь. Хай я заплачу чуть більше, але я вже ним користуюсь третій рік і ше ніц не заглючило. Хоча в нас в Новому Роздолі крім нього ніц нема.

Можливо хтось знає чи є хоч якийсь інтернет на вул. Промисвловій?????

---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

Я б радила інті. Підключила знайома, каже - супер

16. Sonianin

Sonianin Active Member

Всім привіт.
    Також є проблема з будинком на Стрийській, 59. Не можу знайти у Львові провайдера, який обслуговує цей будинок. Хто би міг порадити?

В Інті телефонувала, але сказали, шо можливості підключити 59 будинок немає. Може, ваша подруга живе в іншому будинку?

17. Mazerati

А чим не підходить лініяком?

18. lvoldemar

lvoldemar Пересічний Львів`янин

Мій колега мешкає у цьому будинку, у нього чудово працює ОГО.

19. Mazerati

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

BEELINE вже розповсюджує 3G модеми за 99 грн трафік від 2 коп/мб мо хто користує-поділіться враженнями

а де твій аватар? :)