порадьте якогось провайдера на любінській, зараз користуюсь о3 і не дуже задоволений цим провайдером..
Шукаю будь-який безлімітний інтернет для будинку 8 по вул. Б. Меретина. Вже обійшов і обдзвонив купу провайдерів, всюди "немає технічної можливості", тому вимоги такі малі. В квартирі телефонної лінії немає. Відмовили Укртелеком, Веґа, Комітех, Нетворк, Ейрбайтс і ще кілька, чиї імена забув. Якщо нічого не знайду, буду брати Ютел або Піплнет (але це не айс зовсім для мене).
поцікавтеся ще в в каьельного телеінтернет провайдера Діалект. Я колись жив в цьому районі та користувався їхнім нетом. Офіс в них в готелі Турист і сайт в неті є.
Скажіть,хто користувався , яка якість надання послуг Діалектом , чи варта переходити з ОГО на Діалект
Шановні продвинуті користувачі, а скажіть будь-ласка, який із львівських провайдерів найкращий (смішне питання), найстабільніший, в плані розміщення свого сервера на площадці. Цікавить швидкість не менше 100 мбіт безлімтний трафік. Дякую!
Нет то в них найстабільніший, але от не впевнений чи дають можливість розміщення сервера з таким безлімітом (100Мб)
До останнього часу я користувалась. Непоганий. Мінуси свої є. Часом, щоб додзвонитись до оператора, треба хвилин 20, а буває і більше. Було, що при пошкоджені якогось кабелю, йнтернету не було 2 тижні. Ніхто не вибачився, ніхто не відшкодував проплачені кошти. Можуть без повідомлення змінити паролі, так як зробили 30 листопада минулого року. Дні за два я до них змогла додзвонитись і аж тоді зясувала, що по чім. Зараз сиджу на Львівнеті. Швидкість така сама, як і в білайну, поломок "зеро".
Народ, допоможіть з проблемою... Підкажять хто з провайдерів має технічну можливість підключити нет на Ярослава Мудрого, будинок №7. Вже обдзвонив всіх які знайшов... наперед вдячний.
Привокзальна Будьте добрі підкажіть які є провайдери у районі привокзальної.(телефон від укртелеком але мене ОГО не влаштовує)Або взагалі може є якісь варіанти до підключення.Наперед дякую
Народ, підкажіть будь-якого інтернет провайдера (хотілось би почути не тільки Укртелеком або Піплнет) котрий працює на вулиці Кордуби (це там де Лікеро-Горілчаний завод, за Високим Замком). Дякую!
Шукаю уже будь-якого інет провайдера на адрес вул.Севастопольська 9.. Це личаківський район... біля вул.Пекарської... Телефону немає, тому ОГО відпав.. Лише знаю, що через мій будинок кидали кабель на іншу вулицю.. можливо на вул.Верхрадського або на вул. Чернігівську... Будь-ласка підкажіть якщо хтось орієнтується.. хоча б приблизно ... дякую)
Народ,не буду оригінальна,підкажіть провайдера, можна оптиволок. в районі Високого замку.Ого є,але ціни ну абсурдні
І чого о всі так проти "ОГО"? Живу біля стадіону Україна, район маленький вибору провайдерів майже нема (Фарлеп, Укртелеком і знайомий через 500 метрів з домашньою мережею), спочатку пішов у Фарлеп ( "бо приватник краще ніж держ. контора ставиться до клієнтів" це я так думав), лишив заявку, сказали на протязі тиждня передзвонять. Через 2 тиждні пішов до них спитати що і як, мені відповіли що можливості нема, то і дзвонити вони не вважали за потрібне, а я сидів, чекав... Потім пішов у телеком, сказали краще з блокіратора зняти, лишив заявку, через тиждень прийшов лист що зняти з блокіратора можливості немає. Викликав майстра(прийшов через 1 деь хоча термін місяць), поміняли кусок дроту від щитка до квартири, підключився. Вже 3 місяці все працює, тільки 1 раз був якийсь незрозумілий глюк, але то скорше всього через модем.
Жили б Ви на Білогорщі, тоді б дізнались, що таке "вибору провайдерів майже нема". Мені б ОГО за щастя було.