нички можна не вказувати - ми не злодії пес - це теж не до нас, а про сусідів - ну пане, у вас і фантазія Для перевірки техможливості дійсно необхідні повні данні, якщо відправлятимете цю інфу особистим повідомленням - я зможу допомогти.
нові тарифи одного з провайдерів на Люблінській 150 грн 10 мб 130 -- 5 90 - 2 75 -- 1 мб уа-х всі 100 мб на цей раз не укртелеком, а певно білайн зі своєю оптикою спонукає до таких змін у тарифах ?
Люди поможіть знайти провайдера. Живу на вул.Албанській 4. Вже передзвонив всіх провайдерів ніхто немає технічної підтримким.
astra net Народ хто підключений до астра нет(інтернет провайдер)? Хочу собі підключити але ніхто нічого про нього не чув, підкажіть щось???
Jamzo.net??? Як працює і т.д? Якщо хтось підключений - прохання відписати ПП, дуже потрібна деяка інформація
http://jamzo.net/tarif/ Нормально працює, цінами не вражають але й на сервіс не нарікаю. Людей підключено не дуже багато, через це й канал не буває забитий.
Хлопці і дівчата, допоможіть зробити вибір. хочу інет для перегляду відео в онлайні (швидкість напевно 2-3 Мб, так?) пакет щоб був безлімітний. вибираю з-поміж двох варіантів - ОГО віжд Укртелекому і оптичноволоконного Білайну (у мому будинку є, перевіряв). По цінах, дивився на сайтах, Білайн виграє. Питання які лишаються - якість звязку, збої, технічні неполадки і т.д. Хто користується одним і другим і мав можливість порівняти. Допожіть будь-ласка!
тобто "не пінгом єдиним" - швидкість (реальна) нижча від декларативної: особливо коли нарід в інеті сидить. (це я про ОГО) і другий недолік ОГО - воно ніби і технічну можливість перевіряють - але якість лінії може бути недостатня для 3Mbit ADSL
Може хтось користувався 3G інтернетом від Утелу, поділіться враженнями. Ось хочу купити собі модем з пакетом. І цікаво як воно і чи є покриття на Левандівці в районі базару на Широкій.