Шукаю інтернет -провайдера Шановний Шрек і Ко. Може хтось знає провайдерів чи локалки на вул. Бортнянського (бічна Шевченка) ато вже замучився шукати, радіо-вімакс-ві-фай дорого одному. буду вдячний за допомогу.
Відповідь: Я ридаю(плачу) Ти диви,я думав до інтернету політику пришпилити неможливо.Але старший брат і туть не втерпів, тре буде постирати його на свіжу голову
Відповідь: Шукаю інтернет -провайдера А телефон стаціонарний маєте?Можна поставити ADSL і чекати на щось краще
Відповідь: Шукаю інтернет -провайдера у вашому районі підключіться до ТелКом http://www.telcom.net.ua/
Відповідь: Шукаю інтернет -провайдера ні 233 АТС вони не обслуговують. Укртелеком не канає -телефон на блокіраторі.
Відповідь: Шукаю інтернет -провайдера ну якшо вже так то може спробуйте супутникового провайдера, наприклад того ж Satgate....
Відповідь: Шукаю інтернет -провайдера Радіо-нет знайшов 60-150 у.о за встановлення апаратури (залежно яку антену треба буде), тарифи норм. Але якось хотілося кабельний бо шось радіонету мало довіряю. Кажуть капризний він.
Відповідь: Шукаю інтернет -провайдера моя "виделенка "була на радіо,зара пров замінив на оптоволокно.Ну шо сказати :так ,капризний,але 512 кбіт\сек цілодобово пропускав.Не любить вимкнення електроенергії,грози,особливо погано коли на дощ збирається.А так номано .Хоч Попов не наш родак, але дякуємо йому уклінно!
Шукаю провайдера по вул. Тершаківців, буд.1 БАЖАНО Безлімітний, але не дуже дорогий. Якщо радіо - щоб підключення не дорого) УКРТЕЛЕКОМ неможливо провести - на моїй 75 АТМ стоїть охорона. Чекаю на Вашу мудру пораду:D
шукаю провайдера по вул. Тершаківців, буд.1 БАЖАНО Безлімітний, але не дуже дорогий. Якщо радіо - щоб підключення не дорого) УКРТЕЛЕКОМ неможливо провести - на моїй 75 АТМ стоїть охорона. Чекаю на Вашу мудру пораду