інтернет -провайдери Львова

Тема у розділі 'www', створена користувачем doris, 26 лют 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18,5%
  2. Київстар

26,2%
  3. БІТ-Уарнет

0,6%
  4. Вега (Фарлеп)

4,8%
  5. Укртелеком

11,9%
  6. Одеко (Лініяком)

4,2%
  7. Воля Бродбенд

6,0%
  8. Комітех

5,4%
  9. власний варіант

22,6%
  1. Mokka

Mokka Member

Народ!
    Поможіть з інет-провайдером.
    Перечитала всю цю гілку і відчуваю, що вже мені голова пухне від їх можливої кількості. :8:
    Живу на вулиці Боткіна (зразу біля гот. Гетьман на вулиці Вол. Великого). Звичайна 5-ти поверхівка, я на 5-му поверсі. Телефону нема!!! Воля-Бродбенд не хочу, в них безлімітки нема.
    Спеціалісти, порадьте щось "чайнику"!!! :dntknw: (мо, треба було ще цей допис в гілку "чайник запитує" кинути?)

2. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Або Укртелеком (якщо у Вас їхній телефон), або airbites (тягне в тому районі).

3. Mokka

Mokka Member

щось про них відклики не дуже :bad:

4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Якщо Ви постійно мешкаєте за цією адресою, то все ж вигідно встановити укртелекомівський телефон і від нього відповідно інтернет "ОГО". (багато людей стверджують, що найнадійніший в плані постійного трафіку інету+вигідна безлімітка).
    І якщо Ви мешкаєте зразу біля готелю "Гетьман", то трафік від "Airbites" має бути хороший :), оскільки їхній 2-й офіс знаходиться теж біля "Гетьмана". Гірше тим хто живе далі, там бувають проблемки :)))
    Найнагліший провайдер - "Фарлеп" (тепер "Веґа").

Пи.Си. Написано всьо з власного досвіду. :pardon:

Якщо без телефону, то можна ще спробувати "Мартин", але цей провайдер, здається, більше проводить інтернет в районі Наукової. Та запитатись в них можна. :)

Останнє редагування модератором: 15 чер 2009
  5. Mokka

Mokka Member

Дякую, напевно зупинюся на айрбіті, щось віс решта відмовляються.

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага, він якраз по ту сторону трамвайної лінії, може якраз..
    А ще якраз в тому районі зокрема і на Боткіна є провайдер - Нетворк.

• Подобається Подобається x 1
  7. Sashaua

Sashaua Member

Інтернет провайдер на Виговського

Підкажіть чи є якийсь інтернет провайдер або локальна мережа на початку ціеї вулиці (1-3 будинки).
    Провайдер повинен відповідати наступним критеріям.
    1. без обмеження трафіку.
    2.Швидкість більше 5 мегабіт.
    3. розумна ціна.
    Підсумовуемо.
    ОГО - з такими цінами і станом обененських ліній та вчорашньою техлогіею DSL йдуть в сад.
    ВОЛЯ - дивись пункт 1
    АРБАЙТЕС - це не інтернет це ізврат помножений на високу ціну.
    Буду вдячний якщо щось підкажете.

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Залишається лише це, або це.

9. matador

matador Well-Known Member

Астра нет - http://astra.in.ua/news.php - дуже цікавий провайдер
    порозкидали повно флайерів у мене в будинку з акцією і новими цінами - 10 МБіт за 200 грн
    а коли я прийшов підключитися то сказали що вже передумали по таких цінах давати інет - все подорожчало:)
    ось така замануха для лохів

10. dkv023

dkv023 Member

Радіоінтернет у Львові, які враження

Хто яким радіоінтернетом користуєтся у Львові, які враження, на скіки якісний інтернет?
    Що краще кабельний інтернет чи радіоінтернет і чому?

11. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

В мене локалка Сихів-нет. Провайдер "Комітех" десь в кінці залізничної. Тел. 298-59-77. Це то саме шо Скайнет на санта-барбарі, і Львів-лан в районі левандівки здається. Може помиляюся. Інтернетом задоволений впринципі, без перебоїв. Ціни приємні. 512/512 - 40грн, 2мб/2мб - 80грн для прикладу. Швидкість стабільна. В мене 512, ну ввечері буває 50Кб в середньому...

12. dkv023

dkv023 Member

Ціни приємні. 512/512 - 40грн, 2мб/2мб - 80грн для прикладу цікаві ціни, в уарнета 512/512 буде коштуватиме 200 грн ( 100 грн за радіоканал+100грн за інет) цікаво чому така різниця???

В інеті не дуже відгукуются про радіоінет, мабуть дійсно не якісний інет. в місті багато перешкод для радіоканалу, мабуть він краше для використання поза містом

Останнє редагування модератором: 13 сер 2009
  13. Likealion

Likealion New Member

А для чого в місті радіо-нет??? Кабельний набагато якісніший!!!

А скільки пройшло часу від подачі скарги до її вирішення??? Просто цікаво:)

14. gamex

gamex New Member

Допоможіть з провайдером на леандівці. Телефону немає, квартиру знімаю, так що змісту тягнути телефон нема. Може є яка локальна мережа в цьому районі?

Покищо єдиніий вихід це "Клік" безліміт від Білайна через мобілку.:cry:

Останнє редагування модератором: 24 сер 2009
  15. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

хотел задать вопрос тем кто подключен к UARNETY! Стабильно ли работает и перепады с скоростью еще есть?
    до 15 Мбіт/с*
    (включено 60 Гігабайт) 108,00
    ктото взял на пробу?
    на счет Воли отпишусь! Те кто пишут за трафик, если вы не супер качки, и вам не нада больше 200-300 Гб/мес., то Воля какраз в точку! Раньше был Укртелеком Анлим 512кбит еще тогда за 150грн. то в месяц уходило трафика около 100Гб, сейчас с Волей за 150грн. я скачиваю больше 200Гб! Пока не ограничивают на количество заказов "Ночной безлимит" как в Киеве! Тех. поддержка на 5+! и скорость сейчас подняли до 8Мбит с 4 хотя по идее должно быть до 38 и днем!

16. dkv023

dkv023 Member

уарнет галімий провайдер, хоча на мою думку всі провайдери у Львові однакові. Структура в них неорганізована, по телефону кажуть одне а роблять інше, тарифи рідко спускають, тіки після того як 1-2 роки всі провайдери вже знижуть тарифи вони може ще подумають знизити.
    Радіоканал то вообще ... 100 грн хочуть абон плати тіки за радіоканал + ще інтернет ( 100 грн 1 мб зараз). Але якість жахлива. Ну можливо то сам радіосервіс такий, бо уарнет і радіосервіс я так поняв різні організації.
    Може в них дійсно працюють спеціалісти і вони мають хороше обладнання але організація в них просто жахлива. І тарифи вони рідко знижують.
    На рахунок збоїв , нещодавно в них на одній базі полетіло оптоволокно тому пару днів не у всіх був інет. До речі частенько в них шось ломается

17. Telecom

Telecom New Member

привіт, можу дізнатись чи є технічна можливість підключити інтернет від Vega. Тільки мені будуть потрібні повні дані(вулиця, № будинку; поверх; № квартири; під'їзд), а також контактний телефон. Якщо Ваше питання ще актуальне - пишіть.

18. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Останнє редагування модератором: 30 вер 2009
    • Подобається Подобається x 2
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Останнє редагування модератором: 30 вер 2009
    • Подобається Подобається x 2
  20. syavych

syavych копач

а де твій аватар? :)