інтернет -провайдери Львова

Тема у розділі 'www', створена користувачем doris, 26 лют 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18,5%
  2. Київстар

26,2%
  3. БІТ-Уарнет

0,6%
  4. Вега (Фарлеп)

4,8%
  5. Укртелеком

11,9%
  6. Одеко (Лініяком)

4,2%
  7. Воля Бродбенд

6,0%
  8. Комітех

5,4%
  9. власний варіант

22,6%
  1. NeoNix

NeoNix New Member

Шукаю провайдера

Підскажіть будь ласка, хто з інтернет провайдерів у Львові веде безлімітний інтернет на вул. Вірменську ? а то ніяк неможу найти провайдерів які б вели сюда інтернет =(

2. teama

teama New Member

Інтернет на Туган-Барановського (бічна Пекарської)

Привіт всім,
    переїхав в нову квартиру шукаю як би туди завести інтернет -- це бічна пекарської на туган-барановського.

Телефонної лінії нема, цікавить 5Гб або безліміт і щоб не дуже дорого.

поможіте!!!

3. Desperado

Desperado Well-Known Member

Також недавно переселився, на вулицю Антоновича( Привокзальна), недалеко від 5 корпусу НУ ЛП... Підкажіть інет-провайдера з безлімітниими тарифами будь-ласка. Полінет і мобільний Утел не пропонувати(Утел сам юзаю) :)
    Чи тяне там у когось Аербайтс?

4. luka_terlik

luka_terlik New Member

В мене запитання. Як можна взнати від якого провайдера проведений кабель? А то я переселився кабель є, а провайдера не знаю. І не можу зв"язатись з попередниками.
    Якщо не знаєте цього , то може знаєте провайдерів по вулиці Шафарика, я б їх обдзвонив. Допоміжіть, PLS

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Судячи з ІР-адреси, провайдер Укртелеком. Рахунок за інтернет повинен приходити разом із рахуком за телефон.

• Подобається Подобається x 1
  6. MARTINI

боюся, що нічого крім ОГО в тому районі зараз нема. Якщо щось цікаве знайдете, повідомте, мені теж цікаво, ми майже сусіди

7. luka_terlik

luka_terlik New Member

Ти з якої IP адреси судиш? Я зараз на роботі. Та й укртелеком хіба проводить кабелі? Він здається все робить по телефонній лінії

8. ngr

ngr New Member

до якого провайдера можна підключитися на перехресті бандери-єфремоава?

9. Nazarko333

Nazarko333 Well-Known Member

На твоїй вулиці здається є http://network.lviv.ua/ дуже класна мережа,спробуй подзвони запитайся

10. Jura6

Jura6 Member

Подивись тут http//internet.moy.su/forum/17 може щось підбереш

11. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Доброго вечора... підкажіть будь-ласка до якого провайдера можна підключитися на вул. Золота... бажано безпровідниковий, але можна і кабельний...??? Підключитися треба терміново, бо ми переїжджаємо а без інтернету а як жити без інтернету я не уявляю...

• Подобається Подобається x 1
  12. lemberg_ua

lemberg_ua New Member

Привіт !

Вирішив створити тему для обговорення інтернету від білайну, оскільки подібної не знайшов (якщо зле шукав, вибачайте :), а повідомлення будь-ласка перемістіть).

Сам підключився до цього провайдера дав тижні назад. З підключенням проблем не було, зробило все швидко і безкоштовно (живу на Сихові). Проблеми почалися потім. Я обрав тариф безлімітний на 10 мегабіт. Швидкість вони більш менш таку дають, щоправда повністю вона такою є лише на торенті. Біда в тому, що самого нету ДУЖЕ часто нема, або обриває. Минулі вихідні не було, і тепер на ці нема (маю ще фарлепіський, тому є змога тут зара писати :haha:. Техпідтримка ніяка, відповідей не дають. Сидять на телефоні кілька людей, причому в Києві. Просив телефон когось з технарів у Львові - не дали :sad:. От така справа. Фактично ситуація така - інет жахливо нестабільний, але коли є, то дуже швидкий. От зараз і мучуся з вибором, повертатися до стабільного але повільного, чи лишатися на білайні ...

Запрошую всіх охочих до дискусії :)

... я коли писав про можливе перенесення допису, то мав на увазі, що його перенесуть в тему про "Інтернет від білайну", а не в загальну про всі провайдери Львова ... Думаю, що в цій темі мій допис про білайн просто загубиться ... шкода ...

Останнє редагування модератором: 12 кві 2009
  13. MARTINI

будете вдома, дізнайтеся свою ІР-адресу, тоді дізнаєтеся і провайдера

14. lemberg_ua

lemberg_ua New Member

дуже перепрошую, але я знову про своїх баранів ... чи є тут хтось, у кого підключений інтернет від білайну ?

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Народ дружно промовчав.
    Вопроси? (с)

• Подобається Подобається x 2
  16. lemberg_ua

lemberg_ua New Member

Питань тоді нема. В принципі, після візиту до офісу білайн у Львові (виявляється він є), відповіді на деякі питання я отримав. Кому цікаво, питайте ;).

17. Vasilius

Vasilius миється в бані

привіт усім!підключився до Уарнету недавно по вул. Тарнавського. інтернетом цілком задоволений, від часу підключення до сьогодні жодного разу перебоїв не було і швидкість весь час стабільна (2/2 Мб)!до будинку заведено оптоволокно!

18. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

19. tequil@

tequil@ миється в бані

привіт...

мені інтернет від Білайн подобається... я взяла собі безліміт 5мб. і задоволена... правда швидкість не завжди така, але за 120 грн. кращого і очікувати не можна... тим більше, підключення абсолютно безкоштовне... я б радила залишатись з білайном, в мене спочатку, коли тільки підключилась були проблеми, але я дзвонила на гарячу лінію 8 800 30 101 30, і зареєструвала скаргу... після того моя проблема вирішилась... без скарги їм нема змісту щось виправляти, їм за додаткову роботу не платять... а з скаргою, вони забов"язані перевірити та виправити помилку...

20. dkv023

dkv023 Member

теж цікавлюсь, але нормальний провайдер, щоб можно було підключити безлімітний

а де твій аватар? :)