Шукаю провайдера Підскажіть будь ласка, хто з інтернет провайдерів у Львові веде безлімітний інтернет на вул. Вірменську ? а то ніяк неможу найти провайдерів які б вели сюда інтернет =(
Інтернет на Туган-Барановського (бічна Пекарської) Привіт всім, переїхав в нову квартиру шукаю як би туди завести інтернет -- це бічна пекарської на туган-барановського. Телефонної лінії нема, цікавить 5Гб або безліміт і щоб не дуже дорого. поможіте!!!
Також недавно переселився, на вулицю Антоновича( Привокзальна), недалеко від 5 корпусу НУ ЛП... Підкажіть інет-провайдера з безлімітниими тарифами будь-ласка. Полінет і мобільний Утел не пропонувати(Утел сам юзаю) Чи тяне там у когось Аербайтс?
В мене запитання. Як можна взнати від якого провайдера проведений кабель? А то я переселився кабель є, а провайдера не знаю. І не можу зв"язатись з попередниками. Якщо не знаєте цього , то може знаєте провайдерів по вулиці Шафарика, я б їх обдзвонив. Допоміжіть, PLS
Судячи з ІР-адреси, провайдер Укртелеком. Рахунок за інтернет повинен приходити разом із рахуком за телефон.
боюся, що нічого крім ОГО в тому районі зараз нема. Якщо щось цікаве знайдете, повідомте, мені теж цікаво, ми майже сусіди
Ти з якої IP адреси судиш? Я зараз на роботі. Та й укртелеком хіба проводить кабелі? Він здається все робить по телефонній лінії
Доброго вечора... підкажіть будь-ласка до якого провайдера можна підключитися на вул. Золота... бажано безпровідниковий, але можна і кабельний...??? Підключитися треба терміново, бо ми переїжджаємо а без інтернету а як жити без інтернету я не уявляю...
Привіт ! Вирішив створити тему для обговорення інтернету від білайну, оскільки подібної не знайшов (якщо зле шукав, вибачайте , а повідомлення будь-ласка перемістіть). Сам підключився до цього провайдера дав тижні назад. З підключенням проблем не було, зробило все швидко і безкоштовно (живу на Сихові). Проблеми почалися потім. Я обрав тариф безлімітний на 10 мегабіт. Швидкість вони більш менш таку дають, щоправда повністю вона такою є лише на торенті. Біда в тому, що самого нету ДУЖЕ часто нема, або обриває. Минулі вихідні не було, і тепер на ці нема (маю ще фарлепіський, тому є змога тут зара писати . Техпідтримка ніяка, відповідей не дають. Сидять на телефоні кілька людей, причому в Києві. Просив телефон когось з технарів у Львові - не дали . От така справа. Фактично ситуація така - інет жахливо нестабільний, але коли є, то дуже швидкий. От зараз і мучуся з вибором, повертатися до стабільного але повільного, чи лишатися на білайні ... Запрошую всіх охочих до дискусії ... я коли писав про можливе перенесення допису, то мав на увазі, що його перенесуть в тему про "Інтернет від білайну", а не в загальну про всі провайдери Львова ... Думаю, що в цій темі мій допис про білайн просто загубиться ... шкода ...
дуже перепрошую, але я знову про своїх баранів ... чи є тут хтось, у кого підключений інтернет від білайну ?
Питань тоді нема. В принципі, після візиту до офісу білайн у Львові (виявляється він є), відповіді на деякі питання я отримав. Кому цікаво, питайте .
привіт усім!підключився до Уарнету недавно по вул. Тарнавського. інтернетом цілком задоволений, від часу підключення до сьогодні жодного разу перебоїв не було і швидкість весь час стабільна (2/2 Мб)!до будинку заведено оптоволокно!
привіт... мені інтернет від Білайн подобається... я взяла собі безліміт 5мб. і задоволена... правда швидкість не завжди така, але за 120 грн. кращого і очікувати не можна... тим більше, підключення абсолютно безкоштовне... я б радила залишатись з білайном, в мене спочатку, коли тільки підключилась були проблеми, але я дзвонила на гарячу лінію 8 800 30 101 30, і зареєструвала скаргу... після того моя проблема вирішилась... без скарги їм нема змісту щось виправляти, їм за додаткову роботу не платять... а з скаргою, вони забов"язані перевірити та виправити помилку...