Сайту нема? Є! Принаймні я на нього заходжу. Наоборот лімітованих тарифів в них нема. Там всьо безлімітки
в мене дома ОГО безлімітний.. не знаю толком чи файний, бо за ним в основному брат сидить, то вже знаэ переваги і недоліки, а я таак... на вихідні можу посидіти пару годин... а на робочому ноуті в мене піплнет... аби не бути привязаним до одного місця... правда я ітак з ним за межі приміщення не вихожу... зручно, однак обмежено і дорого(((
Я ж про це і говорю що лімітовані зара взагалі нікому не потрібні. Це даремна витрата грошей. І сидіти після кожних 5 хв заглядати на статистику ... так як в мене колись давно було на ОГО. Який дурак поведеться на полімітовані
Народ, хто юзає ОГО, у вас всі сайти нормально відкриваються? У мене останніх декілька днів деякі російські сайти не відкриваються, хоча якщо заюзати який-небудь проксі на сайт попадаю нормально...
я юзаю.... глюків не зустрічав... єдиний глюк - то певно мій модем асус, постійно тре зберігати установки модема і перезапускати програмно.... чого б то?
ого, та вони зовсім там повар’ювали! що за золотовербні адміни там сидять! чи в них адмінів по максимальній кривизні рук відбирають?! == пора міняти уряд - газ відключили, державного провайдера від світового інету - відключають...
Допоможіть підключитись до інету по вул. Світла. Укртелеком не катить/// будь-ласка Які є варіанти ? ))
Порадьте,плз,провайдера,в якого можно підключити інет в центральній частині міста(початок Личаківської,вул.Філатова)!Бо скільки дивлюся,крім ОГО Укртелекомівського ніц не знайду
А більш нічого й непотрібно шукати, Я поміняв 6 провайдерів і зупинився на укртелекомі. ЦІНА-ЯКІСТЬ оптимальне співвідношення.
Будь-ласка допоможіть знайти провайдера (вул.Білоцерківська 1а). ОГО не можуть підключити, бо немає "техн.можл." (270 АТМ). Наперед дуже вдячний.