інтернет -провайдери Львова

Тема у розділі 'www', створена користувачем doris, 26 лют 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18,5%
  2. Київстар

26,2%
  3. БІТ-Уарнет

0,6%
  4. Вега (Фарлеп)

4,8%
  5. Укртелеком

11,9%
  6. Одеко (Лініяком)

4,2%
  7. Воля Бродбенд

6,0%
  8. Комітех

5,4%
  9. власний варіант

22,6%
  1. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Та у "Фарлепі" поки технічна підтримка відповість на дзвінок, то вже хіба стрілятися хочеться:ireful1: (або їх пристрелити:))) ). Словом, жахливе, нагле, хамське ставлення "Фарлепу" до своїх користувачів.
    А трендіти (тобто, брехати) по телефону вони вміють, звичайно, за кошт абонента. :pardon: Так як і необгрунтовано збільшувати в 5 раз рахунок користувача інтернету (мій випадок:sad:).

• Подобається Подобається x 1
  2. Nemo

Nemo Well-Known Member

ОГО - нові тарифи

На неофіційному форумі ОГО проскочила попередня інформація про нові тарифи:
    http://ogo.in.ua/forums/
    Вроді швидкість подвоюється на всіх тарифах, з'являється ОГО-8
    Ще незрозуміла ситуація з "UP"-швидкістю - можливо піднімуть до 1М на певних пакетах...

Останнє редагування модератором: 6 гру 2008
  3. sselev

sselev Well-Known Member

1M up потребує дуже якісної лінії.

4. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Стосовно тарифів на послуги Ого. Дійсно дзвонили на тех. підтримку і вони підтвердили інфо про підняття швидкостей в два рази

5. realnero

realnero New Member

Хай всім,

Підкажіть будьласка які є варіанти підключення до нету в кінці вулиці Чупринки. ОГО не підходить, нема їх лінії.

Дякую.

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Пропоную користувачам ОГО не забути нині перейти на ОГО+:
    зайти на "Мій Укртелеком" і обрати тариф. автоматичних переходів не обіцяють.
    Від нині ОГО 4+ можна замовити за 200 грн. :)

Останнє редагування: 15 гру 2008
  7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Зараз акція - при якій CDMA модеми роздають на халяву.
    Якщо не зовсім критично в грошах - то можна пробувати CDMA. Але - тільки в межах міста.
    http://itua.info/news/internet/17946.html

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А що то за ОГО антивірус?

9. Максим Великий

попробуйте через кабель компанії Діалект

10. HacK

HacK Member

в мене зараз безлімка діалекту, перебоїв нема, заявлену швидкість витягую по максим.) інетом довольний)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

укртелеком покращує умови 2 мб за 150 гривень.

12. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Діалект до діжджітел чині? якшо то чи можна конкретніше?

13. Максим Великий

Діалект то провайдер кабельного телебачення і інтернету. Інтернет по кабелю, тре модем 250грн. Я живу на хресті(Чупринки-Київська) і користуюсь послугами нету від нього, 1Мб/с = 150грн. Офіс в них в готелі Турист на Коновальця. Сайт http://www.dialekt.com.ua/

14. Максим Великий

Отут не погоджуюсь. Перебої бувають з частотою приблизно раз в 2-3 тижні по пів дня. Тай на деякі сайти інколи не впускає

15. Максим Великий

До речі, хто користується Діалектом відразу поміняйте Предпочетаемый DNS сервер. Бо той що по замовчуванню тупить страшно

16. Максим Великий

До речі, хто користується Діалектом відразу поміняйте Предпочетаемый DNS сервер. Бо той що по замовчуванню тупить страшно

17. HacK

HacK Member

можливо я попадаю в такі часи шо нема перебоїв, але в мене за 2 місяці користування 2 рази були перебої і то по 5-10 хв, через те що в мене на вулиці світло пропало) Модем коштує не 250 грн а 199 грн )) і безлімка на 1мбіт -140 грн)) а ДНС то на який міняти? в мене там автоматом 3 штуки аж видає))

18. Максим Великий

Наприклад в мене 213.179.229.66

19. sem41

sem41 Well-Known Member

То київський відділ продаж "покращує", досить часто не погоджуючи то з технарями, і багато людей автоматично можуть змінити собі пакет на вищу швидкість,але не факт що ті швидкості будуть.Просто у Львові є багато поганих ліній,які фізично не можуть пропустити таку швидкість.Так що перш ніж автоматом переводити себе на 2-4 чи і 8 мб, поцікавтесь чи ваша лінія зможе Вам то дати.

• Подобається Подобається x 2
  20. Stone

Stone New Member

Я до Jamzo підключився після Airbites. В них за два місяці шо я підключений інтернет працює стабільно. І швидкість не нижча від вказаної в рекламі :) Побачим як далі буде

а де твій аватар? :)