Мда, тяжкий випадок... Уява слабенько працює От наприклад перші числа жовтня: Порахуйте приблизно скільки буде до кінця місяця . Це при тому що канал тільки 2Мбіти. Було б 10М - множте трафіґ ше на 5.
я, наприклад, тільки торентом щомісяця ганяю плиблизно такий об’єм.... ось, це "офіційні" дані: вони становлять близько 1\4 - 1\5 реальних завантажень....
Sselev у тебе дійсно уява слабенька,50 гіг при такій швидкості це дуже мало - можна за декілька днів викачати. Syavych ну ти і звір ))))) Багацько качаєш,я зі своїми 512 КБіт качаю в місяць десь 15-20 гіг.А скільки ти платиш за ті 2 мегабіти чи то в тебе на роботі?
То на роботі (вдома при 256К до 30гіг/місяць), просто вінт полетів, треба ж відновити відео/музік базу, от і качаю посилено. А так як фільми люблю HD дивитись, то самі розумієте
Річ в тому, що треба ще мати багато часу щоб ту всю інформацію переглянути/прослухати. В старі часи один дорвався до нічного колбеку, качав стільки що на хард не вміщалось і багато інформації доводилось стирати.
Може хто чув про оператора Jamzo? Недавно кабелювали будинок. (Зараз у будинку є Укртелеком, Фарлеп, Айрбайтс). Пропонують непогані тарифи. Зараз у мене Фарлеп безліміт 256 кб/с.
Не такі вже й непогані. Будете платити на десяток гривень менше, проте якість звязку буде гіршою ніж Фарлепу.
Перевага Фарлепа в тому що вони забезпечують як інтернет, так і фізичний канал. Простіше розбиратись якщо інет глючить.
В нас на роботі тепер є інтернет від Фарлепу - дуже якісно. Попередньо був юарнет - постійні обриви зв'язку - тому і відмовилися.
Річ в тому що Уарнет як правило підключає через БЗ які належать УТ і за якість лінії треба відповідають телефоністи. В мене теж були розриви, виявилось що погано була прикручена "лапша" в коробці в під'їзді, після заміни "лапші" витою парою якість стала трохи краща. Зараз в мере Уарнет, швидкість 5 мбіт, нарікань нема.
Нарахування трафіку у Фарлепі - це суцільний "анекдот". То висновок сьогоднішнього дня Бо...неясно... Як це могла я переглянути за один день 678 Мегабайт, якщо в інтернеті в той день не була?
А модем був включений? Якщо так, то це нормально І взагалі раджу не дивитись на трафік, а то може бути сердечний приступ )
Ні. Модем був виключений. Якщо так, то що тоді відбувалось, поки мене не було? Є в когось якісь версії?