Файна новина для юридичних осіб що мають інет від Фарлепу - дуже файні нові тарифи. Конкретно розписувати не буду, бо тут таких осіб мабуть нема Уні-Офіс (швидкість до 8 мбіт/с) трафік - абонплата - перебор 6Гб - 75грн - 0,075 15Гб - 110грн - 0,055 30Гб - 220грн - 0,035 40Гб - 350грн - 0,025 Мега-Офіс (безлімітки) швидкість - абонплата 128 - 85 256 - 100 512 - 120 1024 - 175 2048 - 250 До 4000 - 275 до безліміток додатково доступ до локальних ресурсів на швидкості 8М 15Г включеного окального трафіку, 0,0065 грн/мб перебор.
Бачу нету потрошки дешевіє,нам простим користувачем це лише на руку,до того ж це ж тарифи для юридичних осіб,для фізичних думаю мають бути дешевші якщо будуть
Якщо не помиляюся то на твоїй вулиці є Polynet(якщо Глибока знаходиться біля НУ ЛП) Вони вже з 15 вересня надають нет на Сихові,але на деяких вулицях(десь 5 вулиць) і то не повністю а лише окремі будинки
А хто скаже чому така проблема з інтернетом в центрі міста? Довго шукав альтернативи УарНету (вони дають максимум 256к в центрі), та поки зупинився на Укртелекомі ОГО, хоча мене їхній інтернет 2Мб не радує щось зовсім - пінги високі
Проблема з провайдерами тому що в центрі як мені пояснювали на відмінно від нових районів будинки менші,у них проживає менше мешканців і від того переважно у будинку можу бути підключена до нету лише мала кількість людей а в нових районах будинки великі,народу багато,багато бажаючих і тому переважно провайдери базуються там( не вигідно їм у центрі тим займатися) + в центрі важко проводити мережі(старі дахи та комунікації).І через те у центрі переважно монополія.Доречі POSTER а ти на якій вулиці у центрі живеш,що в тебе лише Уарнет?
Так, діючі, але акційні, тому можливо скоро пропадуть. Якшо зараз напишете заяву на зміну тарифу - з 1 листопада поміняють. А шо з старими? З ними як завжди - хто не перевівся на новий - буде сидіти на старому до опупіння.
вже написав заяву. От цікаво, чому на їхньому сайті про ці тарифи немає жодної інфи??? про це запитав в оператора (тел 240-30-07) і почув цікаву відповідь - це не в нашій компетенції і хто знає,той переводиться, а хто не знає, то далі діють старі (ДУЖЕ ВЕЛИКІ) тарифи... куртка на ваті
Ну аякже. Їм не вигідно щоб всі переходили на нові тарифи. Щоб мінімізувати кількість скарг про завищені тарифи утворили ці акційні, але про це і дізналися тільки ті, хто слідкував за новинами Фарлепу
Уарнет теж знизив ціни. На особливу увагу заслуговують нові безлімітні пакети. http://www.uar.net/services/adsl/tariffs-unlim/
Всі потрохи знижують ціни.Наприклад у цього Уарнету за 99 грн на місяць можна взяти безліміт на 10 Мбіт але з обмеженням трафіку 50 гіг
Безліміт тому що при закінченні тих 50 гіг,швидкість падає з 10 мегабіт до 64 кілобіт(і маєш безліміт 64 кілобітний ))) )
Мені важко уявити що хтось буде щомісяця скачувати 50 гіг інформацїї для себе. ps. випадково знайшов брошурку ІДС Сервіс за 2000 рік, "безліміт" 64К коштував 120 у.о. підключення і 400 у.о./міс абонплата
Мда, тяжкий випадок... Уява слабенько працює От наприклад перші числа жовтня: Порахуйте приблизно скільки буде до кінця місяця . Це при тому що канал тільки 2Мбіти. Було б 10М - множте трафіґ ше на 5.