інтернет -провайдери Львова

Тема у розділі 'www', створена користувачем doris, 26 лют 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18,5%
  2. Київстар

26,2%
  3. БІТ-Уарнет

0,6%
  4. Вега (Фарлеп)

4,8%
  5. Укртелеком

11,9%
  6. Одеко (Лініяком)

4,2%
  7. Воля Бродбенд

6,0%
  8. Комітех

5,4%
  9. власний варіант

22,6%
  1. Slav3

Slav3 New Member

Відповідь: інтернет -провайдери Львова

Хтось допоможе мені????

2. Paladin

Paladin New Member

Подскажите, есть ли локальная сеть или провайдеры на улице Золотой?

3. syavych

syavych копач

Файна новина для юридичних осіб що мають інет від Фарлепу - дуже файні нові тарифи. Конкретно розписувати не буду, бо тут таких осіб мабуть нема :)

Уні-Офіс (швидкість до 8 мбіт/с)
    трафік - абонплата - перебор
    6Гб - 75грн - 0,075
    15Гб - 110грн - 0,055
    30Гб - 220грн - 0,035
    40Гб - 350грн - 0,025

Мега-Офіс (безлімітки)
    швидкість - абонплата
    128 - 85
    256 - 100
    512 - 120
    1024 - 175
    2048 - 250
    До 4000 - 275
    до безліміток додатково доступ до локальних ресурсів на швидкості 8М
    15Г включеного окального трафіку, 0,0065 грн/мб перебор.

Останнє редагування модератором: 23 вер 2008
    • Подобається Подобається x 1
  4. Nazarko333

Nazarko333 Well-Known Member

Бачу нету потрошки дешевіє,нам простим користувачем це лише на руку,до того ж це ж тарифи для юридичних осіб,для фізичних думаю мають бути дешевші якщо будуть

5. syavych

syavych копач

будуть, але очевидно не скоріше весни :sad:

6. Nazarko333

Якщо не помиляюся то на твоїй вулиці є Polynet(якщо Глибока знаходиться біля НУ ЛП)

Вони вже з 15 вересня надають нет на Сихові,але на деяких вулицях(десь 5 вулиць) і то не повністю а лише окремі будинки

Останнє редагування модератором: 29 вер 2008
  7. Poster

Poster Well-Known Member

А хто скаже чому така проблема з інтернетом в центрі міста?
    Довго шукав альтернативи УарНету (вони дають максимум 256к в центрі), та поки зупинився на Укртелекомі ОГО, хоча мене їхній інтернет 2Мб не радує щось зовсім - пінги високі

8. Nazarko333

Проблема з провайдерами тому що в центрі як мені пояснювали на відмінно від нових районів будинки менші,у них проживає менше мешканців і від того переважно у будинку можу бути підключена до нету лише мала кількість людей а в нових районах будинки великі,народу багато,багато бажаючих і тому переважно провайдери базуються там( не вигідно їм у центрі тим займатися) + в центрі важко проводити мережі(старі дахи та комунікації).І через те у центрі переважно монополія.Доречі POSTER а ти на якій вулиці у центрі живеш,що в тебе лише Уарнет?

9. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

то вже діючі тарифи ??? з котрого числа?? і як буде зі старими абонентами???
    є

10. syavych

syavych копач

Так, діючі, але акційні, тому можливо скоро пропадуть. Якшо зараз напишете заяву на зміну тарифу - з 1 листопада поміняють. А шо з старими? З ними як завжди - хто не перевівся на новий - буде сидіти на старому до опупіння.

11. вільний_слухач

вже написав заяву. От цікаво, чому на їхньому сайті про ці тарифи немає жодної інфи??? про це запитав в оператора (тел 240-30-07) і почув цікаву відповідь - це не в нашій компетенції і хто знає,той переводиться, а хто не знає, то далі діють старі (ДУЖЕ ВЕЛИКІ) тарифи... куртка на ваті :ireful1:

• Подобається Подобається x 3
  12. syavych

syavych копач

Ну аякже. Їм не вигідно щоб всі переходили на нові тарифи. Щоб мінімізувати кількість скарг про завищені тарифи утворили ці акційні, але про це і дізналися тільки ті, хто слідкував за новинами Фарлепу :)

13. sselev

sselev Well-Known Member

14. Nazarko333

Всі потрохи знижують ціни.Наприклад у цього Уарнету за 99 грн на місяць можна взяти безліміт на 10 Мбіт але з обмеженням трафіку 50 гіг

15. вільний_слухач

як то безліміт, але з обмеженням трафіку?????якщо є обмеження, то вже не "безліміт"

16. syavych

syavych копач

:scratch_one-s_head:

17. Nazarko333

Безліміт тому що при закінченні тих 50 гіг,швидкість падає з 10 мегабіт до 64 кілобіт(і маєш безліміт 64 кілобітний ))) )

18. sselev

sselev Well-Known Member

Мені важко уявити що хтось буде щомісяця скачувати 50 гіг інформацїї для себе.

ps. випадково знайшов брошурку ІДС Сервіс за 2000 рік, "безліміт" 64К коштував 120 у.о. підключення і 400 у.о./міс абонплата о_О

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я... :blush:

20. syavych

syavych копач

Мда, тяжкий випадок... Уява слабенько працює ;)
    От наприклад перші числа жовтня:
    Порахуйте приблизно скільки буде до кінця місяця :). Це при тому що канал тільки 2Мбіти. Було б 10М - множте трафіґ ше на 5.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)