Відповідь: Інтернет- провайдер у Львові (шукаю) не все так однозначно ось тут - однозначно. Вибору не буде. == Все слід "міряти" "по місцю" - ну і по вимогам/потребам. Якщо є застереження по щвидкості/об'єму даних - тут найімовірніше - кабельники не задовільнять
Відповідь: Інтернет- провайдер у Львові (шукаю) Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, оптимального провайдера, моя адреса, Сихівська 3 Дякую!
Відповідь: Інтернет- провайдер у Львові (шукаю) Що стосується провайдерів Безпроводового Інтернету - то покриття є і у PEOPLEnet, і в МТС Конект, і в Utel-у. Щоправда швидкість у двох останніх на даному етапі досить висока від 300 до 1000 Кбіт/с, зате у PEOPLEnet без сумніву вигідніші тарифи і ціни на обладнання прийнятні. можете тут подивитися: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=326069&postcount=7 http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=365847&postcount=25
Відповідь: Інтернет- провайдер у Львові (шукаю) На Сихові ж є Airbites. І офіс у них на Сихівський. Тарифи від 69 грн/міс за безліміт
Відповідь: Інтернет- провайдер у Львові (шукаю) Підкажіть мені, будь ласка, оптимального провайдера на Личаківській, 40?
Інтернет провайдер на Городоцькій 301 Подскажите кто занет провайдера на Городецкой 301. Кроме Воли и Укртелекома. А еще вопрос, кто знает как ускорить процедуру подключения в Укртелеком? Спаасибо!
Відповідь: Інтернет провайдер на Городоцькій 301 Прискорити - піти в офіс і підписати документи) На городоцький є провайдер Club.net (якось так ). Нажаль візитка на роботі, тому координати зараз не скажу. Як знайду маякну
Відповідь: інтернет -провайдери Львова MITALb, Жду с нетерпением инфи по поводу провайдера. По поводу укретелкома, я вчера была у них в офисе, они только неделю будут мне линию проверять! У меня телефон на блокираторе, и это создает ну "просто огромнешие проблемс"! Мальчик там сидит какойто, добиться от него внятных объяснений тож не реально... Чувсвтую затянется все это надолго
Відповідь: інтернет -провайдери Львова Зараз щось вас як запитаю! У Мурованому які провайдери є? Тільки не смійтесь я серйозно. P.S. Хотілось би уточнити - безлімітний
Відповідь: інтернет -провайдери Львова та ні, ніхто не сміється:shutup:. Інтернет зараз потрібен всім, попит величезний, от лише проблема з "провайдерами", і особливо в районах, де немає багатоповерхових будинків, а точніше - переважають особняки. Варіантів небагато: якщо є міський номер - то через оператора (Укртелеком наприклад, і ще у Вас там є, не пам'ятаю назви). "виділенка" - це радше мрія, хіба би радіоінтернет підключити і роздати ще й на сусідів. У цих варіантах буде безліміт. А безпроводовий, наприклад 3G у всіх модифікаціях (операторів) - безлімітів нема наразі, але тарифи все ж непогані (200 грн/місяць - 10 Гб), можете поцікавитися...
Відповідь: інтернет -провайдери Львова Задзвоніть по телефону 244-47-74, в центр технічного обслуговування airbites і скажіть необхідну Вам адресу. Бо часто буває так, що не вся вулиця вже має доступ до інтернету, а лише окремі будинки, а інші "є в планах". Загалом район Виговського/Патона входить в "сферу впливу:bazar: airbites". Тому телефонуйте!
Відповідь: інтернет -провайдери Львова Наскільки я знаю, WIMAX (тобто 4G) можна підключити, до того ж у них з вересня нові тарифи, за 180 грн/місяць - безліміт 512 Кбіт/с. підключення - десь біля 400 грн, обладнання надається в оренду (орендна плата входить в щомісячний тариф). Сам ще не бачив, як воно працює, але ніби непогано. Трохи дорого порівняно з іншими, проте у них покриття за межею міста є точно, скільки км - не знаю, думаю 10-15 км мінімум.
Той модем від МТС вже дістав! Купила собі взимку модем, і в мене одразу ж почалися проблеми із зв"язком. На рівному місці перериває причому не один раз, а мало не кожних 10 хвилин. Є підозра, що це трапляється тому, що будинок в ямі і сигнал не проходить. Тому що коли тестували його на інших комп"ютерах усе було гаразд. І так вже набридло, що й не передати... Хочу собі поставити якийсь стаціонарний модем з безлімітним пакетом, але тут виникає проблема: а куди ж подіти оце чудо МТСівської техніки? Він як-не-як не з дешевих. не хотілося б просто закинути десь на полицю. І не знаю, чи справді він в мене так і не буде ніколи нормально працювати вдома, чи ще дати йому шанс... Одним словом, якщо ваш будинок стоїть десь в якійсь ямі, то добре подумайте перш ніж спокуситися маленьким мобільним модемом))))))))))).Бо він певне і справді більше підходить для того, щоб ним користуватися на лептопах у поїздках.
Відповідь: Той модем від МТС вже дістав! бажано перевіряти роботу модема в "рідному" середовищі - де буде використовуватися більшість часу. Своїм знайомим та клієнтам раджу завжди випробувати, перш ніж підключатися. Хоча з оператором, з яким я працюю, у Львові проблем з обривами дуже мало, лише швидкість може бути "в ямі" непристойно низька і ще раз наголошую від себе: не ведіться на МТС-Конект. найперше - на їхні Додаткові Угоди на два роки!!!:no::padonak:без права зміни тарифних планів. а ще у них лише на перший погляд все глянц, і швидкість нормальна, але це при існуючому навантаженні на мережу (кількості клієнтів), і не відомо, як буде в перспективі. На великій Україні такий досвід вже є у клієнтів "Інтертелекому" (СДМА-оператор, фактично "конкурент" ПІПЛнету та МТС-Конекту, але його НІКОЛИ не буде у Львові - всі ліцензії роздані ). Отже інтертелекомівці мали неземну радість від користування інтернетом 3G на швидкості 1000-1600 кбіт/с у багатьох обласних центрах (Хмельницьк, Тернопіль....) та й по районах, але пропорційно збільшенню клієньів швидкість опустилася до знайомих нам 200-300 кбіт/с. на даному етапі - маємо те, що маємо :cowboy:
Відповідь: інтернет -провайдери Львова Може хтось знає які є прови на Глибокій 27 (перехрестя Київської і Чупринки). Поки нарив що там Діалект(http://www.dialekt.com.ua) якийсь є, але про нього нікогли нечув.
Відповідь: інтернет -провайдери Львова Які є провайдери на вул. П Шафарика 17. Цікавить безліміт Заздалегідь вдячний
Відповідь: інтернет -провайдери Львова як вам нови тарыфы Билайна ???? http://internet.beeline.ua/rus/tariffs/rates.wbp
Відповідь: інтернет -провайдери Львова Нові тарифи Білайна класні. Скоріш за все це є ребрендінгом бренда Світ Онлайн. На оф сайті пише кілька міст, у т.ч. Львів. Проте перевірити можливість підключення вибиває лише Київ і Вишневе. Це кабельний оптиковолоконний нет.