інтернет -провайдери Львова

Тема у розділі 'www', створена користувачем doris, 26 лют 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18,5%
  2. Київстар

26,2%
  3. БІТ-Уарнет

0,6%
  4. Вега (Фарлеп)

4,8%
  5. Укртелеком

11,9%
  6. Одеко (Лініяком)

4,2%
  7. Воля Бродбенд

6,0%
  8. Комітех

5,4%
  9. власний варіант

22,6%
  1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Інтернет- провайдер у Львові (шукаю)

не все так однозначно

ось тут - однозначно. Вибору не буде.
    ==
    Все слід "міряти" "по місцю" - ну і по вимогам/потребам. Якщо є застереження по щвидкості/об'єму даних - тут найімовірніше - кабельники не задовільнять :)

2. Vova_bi

Vova_bi New Member

Всім привіт!
    Підкажіть, будь ласка, оптимального провайдера, моя адреса, Сихівська 3
    Дякую!:)

3. andi

andi Well-Known Member

Що стосується провайдерів Безпроводового Інтернету - то покриття є і у PEOPLEnet, і в МТС Конект, і в Utel-у. Щоправда швидкість у двох останніх на даному етапі досить висока від 300 до 1000 Кбіт/с, зате у PEOPLEnet без сумніву вигідніші тарифи і ціни на обладнання прийнятні.
    можете тут подивитися: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=326069&postcount=7
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=365847&postcount=25

4. thinkers

thinkers Well-Known Member

На Сихові ж є Airbites.
    І офіс у них на Сихівський. Тарифи від 69 грн/міс за безліміт

• Подобається Подобається x 1
  5. Katie

Katie Member

Підкажіть мені, будь ласка, оптимального провайдера на Личаківській, 40?

6. cyborgs

cyborgs New Member

Інтернет провайдер на Городоцькій 301

Подскажите кто занет провайдера на Городецкой 301. Кроме Воли и Укртелекома. А еще вопрос, кто знает как ускорить процедуру подключения в Укртелеком? Спаасибо!

7. MITALb

MITALb New Member

Відповідь: Інтернет провайдер на Городоцькій 301

Прискорити - піти в офіс і підписати документи)
    На городоцький є провайдер Club.net (якось так :) ). Нажаль візитка на роботі, тому координати зараз не скажу. Як знайду маякну

8. cyborgs

cyborgs New Member

Відповідь: інтернет -провайдери Львова

MITALb,
    Жду с нетерпением инфи по поводу провайдера. По поводу укретелкома, я вчера была у них в офисе, они только неделю будут мне линию проверять! У меня телефон на блокираторе, и это создает ну "просто огромнешие проблемс"! Мальчик там сидит какойто, добиться от него внятных объяснений тож не реально... Чувсвтую затянется все это надолго:sad:

9. dream

dream Well-Known Member

Зараз щось вас як запитаю! :) У Мурованому які провайдери є? Тільки не смійтесь я серйозно.

P.S. Хотілось би уточнити - безлімітний

10. andi

andi Well-Known Member

та ні, ніхто не сміється:shutup:. Інтернет зараз потрібен всім, попит величезний, от лише проблема з "провайдерами", і особливо в районах, де немає багатоповерхових будинків, а точніше - переважають особняки.
    Варіантів небагато: якщо є міський номер - то через оператора (Укртелеком наприклад, і ще у Вас там є, не пам'ятаю назви).
    "виділенка" - це радше мрія, хіба би радіоінтернет підключити і роздати ще й на сусідів. У цих варіантах буде безліміт.
    А безпроводовий, наприклад 3G у всіх модифікаціях (операторів) - безлімітів нема наразі, але тарифи все ж непогані (200 грн/місяць - 10 Гб), можете поцікавитися...;)

11. RUDON

RUDON New Member

коли airbites буде доступним на Патона\Виговського

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: інтеренет -провайдери Львова

ПіплНЕТ, Уарнет, якщо у вас 39-та станція є.

13. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Задзвоніть по телефону 244-47-74, в центр технічного обслуговування airbites і скажіть необхідну Вам адресу. Бо часто буває так, що не вся вулиця вже має доступ до інтернету, а лише окремі будинки, а інші "є в планах". ;)Загалом район Виговського/Патона входить в "сферу впливу:bazar: airbites". Тому телефонуйте! :):):)

14. andi

andi Well-Known Member

Наскільки я знаю, WIMAX (тобто 4G) можна підключити, до того ж у них з вересня нові тарифи, за 180 грн/місяць - безліміт 512 Кбіт/с. підключення - десь біля 400 грн, обладнання надається в оренду (орендна плата входить в щомісячний тариф).
    Сам ще не бачив, як воно працює, але ніби непогано.

Трохи дорого порівняно з іншими, проте у них покриття за межею міста є точно, скільки км - не знаю, думаю 10-15 км мінімум. ;)

15. Соньчик

Соньчик Active Member

Той модем від МТС вже дістав!

Купила собі взимку модем, і в мене одразу ж почалися проблеми із зв"язком. На рівному місці перериває причому не один раз, а мало не кожних 10 хвилин. Є підозра, що це трапляється тому, що будинок в ямі і сигнал не проходить. Тому що коли тестували його на інших комп"ютерах усе було гаразд.

І так вже набридло, що й не передати... Хочу собі поставити якийсь стаціонарний модем з безлімітним пакетом, але тут виникає проблема: а куди ж подіти оце чудо МТСівської техніки? Він як-не-як не з дешевих. не хотілося б просто закинути десь на полицю.

І не знаю, чи справді він в мене так і не буде ніколи нормально працювати вдома, чи ще дати йому шанс...

Одним словом, якщо ваш будинок стоїть десь в якійсь ямі, то добре подумайте перш ніж спокуситися маленьким мобільним модемом))))))))))).Бо він певне і справді більше підходить для того, щоб ним користуватися на лептопах у поїздках.

16. andi

andi Well-Known Member

Відповідь: Той модем від МТС вже дістав!

бажано перевіряти роботу модема в "рідному" середовищі - де буде використовуватися більшість часу.
    Своїм знайомим та клієнтам раджу завжди випробувати, перш ніж підключатися.
    Хоча з оператором, з яким я працюю, у Львові проблем з обривами дуже мало, лише швидкість може бути "в ямі" непристойно низька :)

і ще раз наголошую від себе: не ведіться на МТС-Конект.
    найперше - на їхні Додаткові Угоди на два роки!!!:no::padonak:без права зміни тарифних планів.
    а ще у них лише на перший погляд все глянц, і швидкість нормальна, але це при існуючому навантаженні на мережу (кількості клієнтів), і не відомо, як буде в перспективі. На великій Україні такий досвід вже є у клієнтів "Інтертелекому" (СДМА-оператор, фактично "конкурент" ПІПЛнету та МТС-Конекту, але його НІКОЛИ не буде у Львові - всі ліцензії роздані:beee: :)). Отже інтертелекомівці мали неземну радість від користування інтернетом 3G на швидкості 1000-1600 кбіт/с у багатьох обласних центрах (Хмельницьк, Тернопіль....) та й по районах, але пропорційно збільшенню клієньів швидкість опустилася до знайомих нам 200-300 кбіт/с.
    на даному етапі - маємо те, що маємо :cowboy:

17. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Може хтось знає які є прови на Глибокій 27 (перехрестя Київської і Чупринки). Поки нарив що там Діалект(http://www.dialekt.com.ua) якийсь є, але про нього нікогли нечув.

18. Slav3

Slav3 New Member

Які є провайдери на вул. П Шафарика 17.
    Цікавить безліміт
    Заздалегідь вдячний

19. doris

doris Member

20. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Нові тарифи Білайна класні. Скоріш за все це є ребрендінгом бренда Світ Онлайн. На оф сайті пише кілька міст, у т.ч. Львів. Проте перевірити можливість підключення вибиває лише Київ і Вишневе. Це кабельний оптиковолоконний нет.

а де твій аватар? :)