Відповідь: Інтернет-мережі Львова (локальні) Хочу підєднатись до мережі Інтернет на вул. Любінській, недалеко від будинку меблів. Інтернет має бути безлім Додано через 1 хвилину Хочу підєднатись до мережі Інтернет на вул. Любінській, недалеко від будинку меблів. Інтернет має бути безлім вул Гірника 1 Хелп!
Відповідь: Інтернет-мережі Львова (локальні) наша сітка поки що туди не дотягується.... не раніше весни.....
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! Привіт усім. Може уже хтось і питав, але не маю сил переглядати увесь топік Підкажіть хто знає: чи є якесь покриття по вулиць зеленій (біля водоканалу)? Чия це зона, якого провайдера? Дивисся тут: http://www.ipkiev.pp.net.ua/dir/31 але щось там нічого путного в тому районі.
Відповідь: Інтернет-мережі Львова (локальні) Привіт всім, допоможіть знайти провайдера на вул Любінську 97а. наперед дякую
Відповідь: Інтернет-мережі Львова (локальні) Чого ви всі шукаєте дешево і не зрозуміло що? А хіба не краще підключитись до якогось серйозного провайдера і не шукати собі лишніх поблем? З'явилась у Львові нова кантора Ведекон - безпровідний зв'язок, ,ціни ніби не погані, там зразу можна подати заявку на підключення
Відповідь: інтеренет -провайдери Львова Разовые платежи Услуга Тариф Подключение, монтажные и пусконаладочные работы 1515,00 грн Стоимость кабельного модема* 303,00 грн Додано через 1 хвилину Ежемесячные платежи Тарифный план «Безлимитный» Канальная емкость, Kбит/с Ежемесячная абонентская стоимость пакета с учетом НДС, грн 128/128 220,00 256/256 400,00 512/512 700,00 1024/1024 1360,00 2048/2048 2500,00 4096/4096 4350,00 Услуга Тарифные планы Старт Дом Работа Ежемесячная абонентская стоимость пакета с учетом НДС, грн 101,00 202,00 303,00 Скорость в канале, Кбит/с 128 256 512 Предоплаченный трафик, Мб 2048 3072 5120 Стоимость превышения трафика, грн/Мб 0,12 0,1 0,1 Аренда кабельного модема, грн* 15,15 15,15 15,15 * Оборудование предоставляется на время действия договора Додано через 8 хвилин хто має які думки з цього приводу, на яку клієнтуру розраховані послуги таких фірм ? а їх виявляється плодиться і плодиться,чи то просте відмивання бабульок
Відповідь: інтеренет -провайдери Львова послуги таких фірм розраховані на тих, хто хоче мати швидкісний та якісний Інтернет і не хоче зав'язуватиссь з дрібними провайдерами! Додано через 7 хвилин Я вам раджу радіоінтернет компанії Ведекон,
Відповідь: інтеренет -провайдери Львова в мене тоже симетриметричний 1024 кбіт\сек,(на аплоаді дає до 2Мбіт\сек) за 150 грн\міс ,зара ще поставлю собі ОГО -4 на 4Мбіт\сек \ 512кбіт\сек за 250 грн\міс .Так що як там говорять ?не смішіть людей! Додано через 2 хвилини Який у Вас пінг? у мене не вище 15 мілісекунд цілодобово,перепад швидкості до +\-15% Додано через 28 хвилин а Ведекон сам генерує нет- сигнал чи бере в Укртелекому ,зара гляну коли ви створилися і вашу ліцензію, чи взагалі ви можете надавати послуги доступу до нету,не говорячи про те що працюєте тільки в трьох містах України.Можете передати керівництву що у Львові їм нічого ловити Додано через 49 хвилин Ну що так як і я говорив, дозвіл тільки на ШПЗ (широкополосний зв"зок ) www.nkrz.gov.ua/images/doc/c1101-reestr.doc №п\п 19 Ліцензія Національної комісії регулювання зв'язку (НКРЗ) №4938 від 24.11.05 р. Товариство з обмеженою відповідальністю "Ведекон", м. Київ 4938 24.11.05 ШПЗ Додано через 58 хвилин був в мене радіоінтернет від Радіосервісу оть намучися з ним хоча там дають до 10 Мбіт\сек http://www.uar.net/?action=services Додано через 2 години 40 хвилин упссс... Ведекон бере у Golden Telecom
Відповідь: інтеренет -провайдери Львова Ні в кого Ведекон не бере інтернет, це не правда! Для чого такі дурниці писати!? Додано через 5 хвилин Ото вже роздули! Я вже писала що вміють то вміють! Провідний зв'язок не може конкурувати з безпровідним! Ще раз повторюю безпровідний зв'язок розрахований на тих, хто не має можливості підключитись через кабель чти тел! Що тут не зрозумілого! Або навіть надавати провайдерам останню милю! А ви тутфігньою страждаєте!І компанію ні за що зганили! Злюка ти Шрек!
Відповідь: інтеренет -провайдери Львова ризикну припустити шо в тій організації йшлося не про технологію WiMAX, тож порівнювати недоречно. Додано через 1 хвилину насправді нема чого встидатися - це нормальна ринкова ситуація... той же "розкручений" на форумі Ейр-байтс купляє інет у Фарлепа....
Відповідь: інтеренет -провайдери Львова як менеджер з продаж написала так я і відповів Додано через 22 хвилини не бачу технології WiMAX на сайті Ведекону
Відповідь: інтеренет -провайдери Львова Є багато нюансів, які Вам пояснювати недоречно і непотрібно ! А я бачу ви добре пошуршали! Але всеодно на рах купування інтернету ви на праві" Ведекон сам генерує нет!
Відповідь: інтеренет -провайдери Львова Та чого ж, поясніть. Ми для того тут і зібрались щоб обговорити інтернет-технології. Тим паче бачу що ви обізнані в тому ділі А ми з Шреком постоїмо тут скраєчку і послухаєм лекцію
Відповідь: інтеренет -провайдери Львова На рахунок Голден телеком, то Ведекон не купляє в нього нет, просто офіс знаходиться в бізнес -центрі, де користуються послугами Голден, і це є однією з умов оренди! Тому і ай-пішка така! Так що робіть висновки, що ви оцінили не правдиво ситуацію! І дійсно ніякого відношення до WiFi не має, це є радіозвязок!І це різні речі. І ще одне безпровідний звязок не може конкурувати з провідним, так що не потрібно порівнюват ціни з наприклад Укртелекомом!Це не доречно! Якщо вам так вже хочеться щось порівняти , то тоді з подібними провайдерами! Мені також буде цікаво,Бо я бачу це у вас гарно виходить!
Відповідь: інтеренет -провайдери Львова Нє вопрос! ТАБЛИЦЯ ЦІН (анлім) підключення через Радіосервіс Без врахування трафіку. Гарантована швидкість Швидкість, кбіт/с Реєстрація , грн Місячна абонплата, грн\міс 128/128 60,00 75,00 256/256 60,00 150,00 512/512 60,00 240,00 1024/1024 60,00 450,00 Додано через 3 хвилини ТАБЛИЦЯ ЦІН (помегабайтно) Ціни в гривнях з врахуванням ПДВ. Для абонентів м.Львова Тип Реєстрація Місячна абонплата Доплата при перевищенні включеного ліміту трафіку (за 1Мб) R-500 60,00 100,00 (включено Е=500 Мбайт) 0,23 R-1000 60,00 180,00 (включено Е=1000 Мбайт) 0,21 R-2000 60,00 340,00 (включено Е=2000 Мбайт) 0,20 Ціни в гривнях з врахуванням ПДВ. Для абонентів за межами м.Львова Тип Реєстрація Місячна абонплата Доплата при перевищенні включеного ліміту трафіку (за 1Мб) R-400 60,00 100,00 (включено Е=400 Мбайт) 0,25 R-800 60,00 180,00 (включено Е=800 Мбайт) 0,23 R-2000 60,00 360,00 (включено Е=2000 http://www.uar.net/?action=radiolan