Інтернет пейджери

Тема у розділі 'www', створена користувачем MARTINI, 24 лис 2006.

?

Якою системою пошуку Ви користуєтесь

Голосування закрито 4 тра 2007.
  1. Alltheweb

0 голосів
    0,0%
  2. All

0 голосів
    0,0%
  3. Metabot

0 голосів
    0,0%
  4. Черепаха

0 голосів
    0,0%
  5. Punto

0 голосів
    0,0%
  6. Апорт

0 голосів
    0,0%
  7. Рамблер

6,3%
  8. Google

84,4%
  9. Яндекс

25,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Maxxxx

Maxxxx Active Member

Відповідь: Протестуй свого провайдера!

Ваша скорость соединения в данный момент 1319.1 kbit/s, что в байтах составляет 161.7 килобайт/сек.
    Куда там Айробайту ганятися. Скайнет зе бест...

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Для тих, в кого є потреба розмовляти з іншими країнеми, та і з Україною - взагалі на халяву! (якщо є інтернет!)
    В мене є родичі в Канаді, то ми собі поставили той скайп, купили веб-камери і можемо без проблем і безкоштовно розмовляти і бачити один одного!
    http://skype.com/intl/en/download/skype/windows/
    Платити там треба тільки за дзвінки на телефони, а скайп-скайп - нахаляву!
    Потрібен тільки нормальний інтернет. Якщо є питання - звертайтесь

P.S. Це не реклама, мені з цього зиску ніякого, просто з досвіду... Бо як згадаю, скільки платили за дзвінки :8:

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Skype

Давно користуюсь.Але,як оплатити рахунок,щоб дзвонити на телефони,дотепер не можу дотумкати...

4. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

кредитною карткою( Visa/ MasterCard) або через Paypal

5. Flamingo

Flamingo Well-Known Member

От власне, але оплата не приймається від громадян України! Що за несправедливість! Я недавно пробувала поповнювати свій рахунок Скайп з карточки укр. ПриватБанка, але отримала таку наглу відповідь. Хоча раніше це було можливо - буквально пів року тому. :feminist:
    І сервіс Paypal, на скільки я знаю, для наших теж недоступний.

6. Redhotchilly

я не в курсі...
    а причину вам назвали?

7. syavych

syavych копач

З кредитками і PayPal'ом не получиться - такий пункт недоступний для українців. Зате можна іншими способами, а саме:
    e-Gold
    Western Union QuickPay
    WebMoney Transfer
    RuPay
    INOCard
    Pecunix
    UAH iMoney
    Gold Money
    e-Bullion

Додано через 1 хвилину
    Причина в тому що в країнах СНД дуже великий відсоток шахрайства через і-нет платежі...

8. paschenkomax

paschenkomax миється в бані

Соррі за офтоп, але хочу сказати, що ще є така штука, колись був нарив в неті. Принцип її, що там задаєш два(можливо й більше) номери телефонів, будь-які. І програмка дзвонить на два цих номера одночасно, от і абоненти вже піднявши трубки можуть розмовляти безплатно

9. Redhotchilly

це називається, в тому посиланні на www.justvoip.com, шо я дала..є така опція Phone-To-Phone
    Але то не безплатно в Україну... Є список країн, в які безплатно

sig

__________________[/quote]

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Доступний односторонньо.
    Можна здійснювати оплати зі свого рахунка на PayРal, але не можна з нього знімати готівку.

• Подобається Подобається x 1
  11. syavych

syavych копач

Не пробував?

Додано через 32 хвилини
    Спочатку заходим на https://secure.skype.com/store/intl/ru/member/login.html?message=login_required, під своїм користувачем, клікаєм "Пополнить счет" там де SkypeOut, вибираєм метод оплати PayByCash (він доступний якщо в профілі вказано Україна), а там купа методів оплати (недолік - досить високі комісійні, але інших варіантів немає). Пройдемся по-порядку. Перші 3 пункти проблематично. Далі Western Union QuickPay - треба зайти у відділення WU і запитати чи в нас можна оплатити через Western Union QuickPay (90% що не можна :), але спитати варто). WebMoney Transfer і UAH iMoney розглянем далі (імхо найкращі варіанти). RuPay для сусідів наших працює на ура, в нас можливо також підтримується. Решта пунктів проблематично.
    Вернемося до WebMoney і UAH iMoney. Системи аналогічні, тому розглянемо одну з них, а саме WenMoney. Якщо ще досі не маємо свого гаманця то створюємо його (качаєм WebMoney Keeper, реєструємся і т.д.). Поповнюєм рахунок (всі методи є тут http://webmoney.ru/rus/addfunds/), найпростіше банківським переказом або готівкою прийти в фірму КОМПЛЕКС і поповнити. Після поповнення вже можна робити що хочеш (поповнити Скайп наприклад). Якщо потрібно детальніше описати - кажіть з якого місця незрозуміло :)

12. Forpost

Forpost Стоїк

Мій прогноз - Skype не витримає конкуренції

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

То буде щось інше, краще. А зараз мені більшого і не треба...

14. dArt

dArt Well-Known Member

Года 3 наверное уже Скайп юзаю, вроде нормуль, конференции до 6 человек можно днлать. Но потребляет довольно много трафика.
    Для общения с более низким трафиком или конференций 10+ существует замечательная програмулька - ТС, (Тайм спик)

15. syavych

syavych копач

Витримає. Інші дрібніші оператори для забезпечення такої якості зв'язку як Скайп змушені будуть шукати колосальні кошти (канальчик в Скайпа таки широченький: ми проводимо конференції на 5-6 осіб - якість краща за міський зв'язок), а для цього треба підвищити тарифи. + як не крутіть користувачів Скайпу таки багацько і щось не дуже вони спішать розставатися з ним.

16. EntOther

EntOther Well-Known Member

А я вже давно користуюся Лайф месенджером....Він мене цілком забезпечує..Тут є більш детальна інфа..Але скайп має краще оформлення..Навіть набагато краще...)

17. Redhotchilly

Скайпом користуюсь переважно для дзвінків на компютер...
    а для переписування - MSN, ICQ...
    на дзвінки на домашній телефон- JustVoip

18. Forpost

Forpost Стоїк

Балачка 1.0 build 3723

Балачка 1.0 build 3723

Автор 6c6c6 | October 30, 2007 Домашня сторінка: Балачка.com.ua
    Автор перекладу: Балачка.com.ua
    Умови розповсюдження: Freeware
    Операційні системи: всі Windows
    “Копія” польського інтернет-месенджера, котра дає можливість безпосередньо і безкоштовно спілкуватись в Інтернеті за допомогою технології Instant Messaging!

Додано через 1 хвилину
    Завдяки Балачці повідомлення доходять до адресатів швидко і надійно. Спілкування через Балачку дає можливість Вам та Вашим знайомим завжди бути в контакті!

Програма дає можливість надсилання sms-повідомлень на номери всіх українських операторів мобільного зв’язку. Інтернет-месенджер є пристосований до праці в системі Windows.

Можливості програми:

Балачка забезпечує швидкій обмін повідомленнями поміж користувачами Інтернету.

Інтернет-месенджер показує список контактів користувачів а також інформацію про те хто з них в даний момент знаходиться в мережі, і, увімкнувши Балачку, можна простим способом відправити їм повідомлення – воно відразу з’явиться на їх моніторі. Якщо адресата немає за комп’ютером (стан поза мережею) він отримає Ваше повідомлення відразу під час вмикання комп’ютера і Балачки. Балачка це програма котра стандартно вмикається автоматично під час старту системи Windows – тому ми відразу бачимо, що наш знайомий знаходиться в мережі і можемо запросити його до розмови.

Крім того Балачка весь час інформує нас про зміну стану доступності в Інтернеті тих наших знайомих, котрі знаходяться в нашому списку контактів. Завдяки цьому ми знаємо, що вони в даний момент готові до розмови, зайняті, або знаходяться поза мережею.

Для проведення розмови використовується вікно. В ньому ми пишемо наше повідомлення і читаємо відповіді знайомих.

Користуючись Балачкою, Ви можете також надсилати sms-повідомлення. Завдяки цій додатковій функції програма надає багато можливостей відправлення повідомлень користувачам!

Балачка забезпечує високий рівень захисту в мережі і пересилає дані за допомогою сервера Балачки. У випадку вмикання безпосереднього з’єднання (безпосереднє з’єднання між комп’ютерами) використовуються особливі забезпечення.

Акаунт користувача захищається паролем. Завдяки цьому ніхто інший не зможе авторизуватися на чужому акаунті. Пароль не пересилається під час авторизації до програми явно, але завжди в зашифрованій формі пересилається на сервер. Завантажити Балачку 1.0 build 3723 [.exe] - 3,00 Мб
    http://download.balachka.com.ua/balachka10.exe

19. dvin

dvin Well-Known Member

Відповідь: Балачка 1.0 build 3723

Погодьтеся, що це вигадування велосипеду...

20. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Балачка 1.0 build 3723

повністю згідний

а де твій аватар? :)