Відповідь: Протестуй свого провайдера! Ваша скорость соединения в данный момент 266.5 kbit/s, что в байтах составляет 32.7 килобайт/сек. Що цікаво, по угоді має бути 256
Відповідь: Протестуй свого провайдера! Ваша скорость соединения в данный момент 5326.4 kbit/s, что в байтах составляет 652.7 килобайт/сек. мой провайдер ПОКА лидирует
Відповідь: Протестуй свого провайдера! У меня круче всех: Ваша скорость в данный момент 38.5 kbit/s, что в байтах составляет 4.7 килобайт/сек. :D :D :D
Відповідь: Протестуй свого провайдера! Полковник, Ви шо цілому кварталу інтернет продаєте? Нафіга такий канал широкий?
Відповідь: Протестуй свого провайдера! Мартини, чесслово не виноват. Может провайдер просто хреновый???
Відповідь: Протестуй свого провайдера! Дома. 750 рублей ежемесячно. Правда, есть ограничения по трафику - 6000 Мб. НО у меня до этой цифры в месяц не доходит. А то, что остается, накапливается в следующий месяц. Так что почти безлимитный тариф. Интересно, что это не Московский, а Подмосковный провайдер. Но вот, окучивает город потихоньку.
Відповідь: Протестуй свого провайдера! 6000 метров это... Ну, если фильмы качать, то не так уж и много... Я вот тоже хочу дома сделать, да все не могу с провайдером определиться. Сейчас появляются все время новые, уже в комплекте с кабельным цифровым ТВ стали предлагать... Есть еще через спутник. 1 мб от 1,5 коп.
Відповідь: Протестуй свого провайдера! Уарнет такий як в мене 150 грн на місяць Швидкість у 20 разів менша, ніж у Полковника, зате трафік нелімітований Кіно можна качати, лишаєш на ніч, і за 6-7 годин можна дивитися. Загалом за місяць бувало накачував більше 20 Гб. Є у них і зовсім дешевий безлімітний варіант 64 Кб цілодобово = 75 грн на місяць. Правда там кіно треба чекати десь добу поки злізе. Тарифи тута http://www.uar.net/?action=unlim
Відповідь: Протестуй свого провайдера! А це найкращі варіанти з тих що у Львові? Чи Ви не порівнювали, коли підключались?
Відповідь: Протестуй свого провайдера! Перед тим як підключатися, ретельно дослідив ринок, дешевших безлімітних варіантів не було. Але це було у серпні, можливо зараз щось змінилося. Хоча і уарнет не стоїть на місці. Із серпня швидкість у мене збільшилася в півтора рази за ті самі гроші.
Відповідь: Протестуй свого провайдера! Трохи давніший допис ,але на даний час все без змін http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=3717№7
Відповідь: Протестуй свого провайдера! Ваша скорость соединения в данный момент 448.6 kbit/s, что в байтах составляет 55 килобайт/сек.
Відповідь: Протестуй свого провайдера! Укртелеком пішов на небачене зниження цін,ну що ж" и на старуху бывает проруха" http://www.lviv.ukrtelecom.ua/ua/hot_news/?id=2025
Відповідь: Протестуй свого провайдера! Таки дійсно, тарифи дуже непогані, за ті самі гроші, що я плачу Уарнету, в Укртелекому швидкість в 2 рази більша. А які там умови підключення? Типу там купівля або аренда модема, плата за підключення і тд. Чи на всіх телефонних лініях це можливо?
Відповідь: Протестуй свого провайдера! Послуга надається в межах місцевої телефонної мережі ВАТ "Укртелеком" за наявності технічної можливості -служба підтримки 8-800-507-07-70 цілодобово.Підключення: установча плата , одноразово---- 348,00грн Установча плата за умови самостійного підключення на стороні абонента, одноразово----- 174,00грн( http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_wide/dsl_init/wow_self/ ) Плата за користування модемом, за місяць---12,00грн(вартість модему на радіобазарі від 30 до 50 у.о.) При виборі тарифного плану потрібно звернути увагу на те, що тарифні плани з врахованим в абонплаті обсягом інформації включають ліміт тільки 1000 Мбайт,а безлімітні тарифні плани на 10-25% дорожчі,за те вам не прийдеться оплачувати за перевикористання трафіку.Обирати Вам!
Відповідь: Протестуй свого провайдера! не безлімітні плани я навіть не розглядаю , працювати, постійно думаючи щоб не завантажився зайвий мегабайт - то не для мене
Відповідь: Протестуй свого провайдера! Ваша скорость соединения в данный момент 517 kbit/s, что в байтах составляет 63.4 килобайт/сек.