Відповідь: Купуємо через інтернет зі Львова Яким боком розетка.уа до Львова? Це ж київська контора...
Відповідь: Купуємо через інтернет зі Львова Шрек, справді навіщо все мішати докупи? Ще й тему переіменовувати. Люди вже звикли, як вона називається, шукати стануть - нескоро знайдуть (с)
Відповідь: Iнтернет-магазини О, от і перша проблемка в eBay намалювалась... правда не знаю ще точно, чи дійсно проблемка... Тиждень тому книжку купив, 19€ перерахував... досі не прийшла... Як завтра не прийде, то буду до продавця даватися чути...
Відповідь: Iнтернет-магазини Ну що, проблемки не вийшло... Прийшла вчора книжка, все Ок. Всередині було ще 5€ вкладено... буцім за затримку, а ще записка, що вона просто впала з рук і трохи надбила кутик(хоча я це нерозгледів). Отже наразі на eBay без проблем...
Відповідь: Iнтернет-магазини користуйтеся пошуком www.hotline.ua . Я придбав собі монітор і фотоапарат... економія майже 400гривень:radist:
Відповідь: Iнтернет-магазини Deshevshe.net.ua - тут були? Це київський інтернет-магазин, але є представництво у Львові на Франка. Ціни -бомба. Вибір теж хороший. Брали там мобільний та фотоапарат. На мобільному зекономила 200грн, на фотоапараті 320. Шкода лише що доставки вони не роблять, обіцяли щоскоро буде.
Відповідь: Iнтернет-магазини Перш ніж туди йти раджу почитати відгуки клієнтів, як наших так і київських http://deshevshe.net.ua/guestbook/
Відповідь: Iнтернет-магазини перш ніж вірити цьому, потрібно переконатись. Це може бути як антиреклама, так і випадок "всім не догодиш". Звичайно що у цьому світі все не ідеально. Доречі поганих відгуків про львівський магазин не знайшла!
Відповідь: Iнтернет-магазини Мій товариш вирішив перевірити коли підійшов час купити новий мобільний і зіткнувся з хамством. Купив на 50 грн дорожче в сусідньому магазині, для смартфона 50 грн це невелика різниця.
Відповідь: Iнтернет-магазини В них просто є магазин, в який можна прийти і замовити. А коли це було і яким чином хамство проявлялось, якщо не секрет?
Відповідь: Iнтернет-магазини То ще осінню було. Його здається відфутболили на якийсь сайт замість того щоб дати відповідь на питання (цікавились смартфоном). Ми обговорюємо інет-магазини. Ну нема в мого товариша часу ходити по магазинах, якщо можна проконсультуватись онлайн!
Відповідь: Iнтернет-магазини кгм. зара у більшості студентів повноцінні платіжні карточки VISA Electron.
Відповідь: Iнтернет-магазини цікаво, як мені вийшло? можливо її не скрізь приймають - то так. але Visa Electron є дебетною платіжною карткою і розробленою спеціально для розрахунків через Інтернет, адже Maestro, яка також дебетна ПК, не приймається для розрахунків в Інтернеті.
Відповідь: Iнтернет-магазини Є Visa Electron i є Visa Classic, яка дорожча. Visa Classic має крiм pin коду ще код CCV2, який часто необхiдно ввести для завершення покупки, а на Visa Electron такого коду щось не видко... Крiм того банки пропонують вiртуальнi картки для розрахунку в iнтернет, якi можна оформити за 10 грн, i видадуть картонну iмiтацiї картки P.S. Можливо якийсь банк i пропонує такi картки Electron, якими можна розраховуватись в мережi. Але бiльшiсть банкiв виключає таку можливiсть, подiляючи клiєнтiв банку на "свiдомих" (тi що готовi платити вiд $20) за картку та "несвiдомих" (дешевi картки), таким чином страхується вiд ризикiв. Цi слова нi в якому разi не є образою когось чи чогось - просто висновки з роботи самих банкiв, та з досвiду з картками.
Відповідь: Iнтернет-магазини А скажіть, як на вашу думку, що потрібно для того шоб створити свій інтернет магазин? І чи може інтернет-магазин бути головним заробітком?
Відповідь: Iнтернет-магазини звичайно, що може бути, тільки от що саме продавати треба добряче продумати...