Відповідь: Купуємо через інтернет зі Львова Пориюсь в листах може знайду відповідь від ПейПелу, але приблизно звучала так: Селлер такий-то хоче переказати Вам таку-то суму грошей, але Ваш рахунок знаходиться в зоні недовіри ПейПелу, і отримання грошей заборонене. Просимо вибачення за незручності. Гроші повертаються тільки у випадку анулювання транзакції ПейПелу, але 99% продавців просто перекидають гроші на Ваш рахунок.
Відповідь: Купуємо через інтернет зі Львова Висилають. Нам приходили багато посилок з Америки, з Англыъ, з Китаю
Відповідь: Купуємо через інтернет зі Львова треба дивитись на тих, хто висилає я завжди вказую, куду висилаю.. один раз висилала в Зімбабве, але я попередила покупця, що не беру на себе відповідальності, якшо посилка загубиться... то він сказав, шо згідний. Все дійшло. З Україною інші заморочки- наша митниця
Відповідь: Купуємо через інтернет зі Львова А в яких Інтернет-магазинах є така можливість доставки в Україну ? (Америка і Англія цікавлять) поділіться, будь ласка
Відповідь: Купуємо через інтернет зі Львова Наскільки мені відомо чоловік купує все через e-bay, тому якісь інет-магазини не пораджу. Та й дивлячись, що ви збираєтесь купувати, можливо у нас різні інтереси Інет-магазини також частенько продають свій товар через e-bay
Відповідь: Купуємо через інтернет зі Львова Цікава примочка для Лисиці http://www.mozilla.com/en-US/firefox/ Special Editions Mozilla Firefox - eBay Edition Be a better bidder. Download now.
Відповідь: Купуємо через інтернет зі Львова Гаразд, дякую Вчора дещо купила на amazon.de - сьогодні вже написали, що вислали :radist: німецькою держпоштою - чекати десь днів 20...
Відповідь: Купуємо через інтернет зі Львова Bazooka перший постріл і вдалий,якщо не секрет, що ж то за лігуміни такі ,шо ві Львові нема
Відповідь: Купуємо через інтернет зі Львова З почином У нас на пошті так радіють, коли чоловік заходить Вчора зайшов, а вони "ой добре, що ви зайшли, а то ми вже за вами заскучили " і відгрузили 7 посилок
Відповідь: Купуємо через інтернет зі Львова Замовляв в Adorama. Доставили UPS'ом, але довелось розмитнювати - ціна стала більша на 21%.
Відповідь: Купуємо через інтернет зі Львова от про те і мова... коли висилати офіційно UPS або DHL. розмитнення- задороге задоволення:8:
Відповідь: Купуємо через інтернет зі Львова Замовила перші сезони серіалу "Швидка допомога" ("ER") - хочу мову підтягнути (схиблена ), сподіваюся англійською теж можна буде дивитися... Додано через 2 хвилини Дякую! Мені навіть казали, що ціна зростає десь до 40% від вартості замовлення:8: ...
Відповідь: Купуємо через інтернет зі Львова Залежить від типу товару. Завжди стягується ПДВ (20 + митні збори + митна ставка залежно від виду товару (до 30. В моєму випадку ставка була 1%. Повезло Митники дуже хитрі і перевіряють відповідність задекларованої вартості в інвойсі дійсності. Чорт би їх побрав...
Відповідь: Купуємо через інтернет зі Львова я коли вказувала ціну посилки в Україну до 200євро... висилала DHL, на митниці не відкривали нічого
НОВИЙ ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН УЛьвові !!!! Тут можна придбати різні товари від дитячих речей до спортивного мотоциклу !!! відвідайте www.proffi-k
Відповідь: Львівські інтернет-магазини і правильно, що не відповідає. з їхніми цінами давно пора закриватися... неадекватно дорого
Відповідь: НОВИЙ ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН УЛьвові !!!! а чого тут у нас змішалися коні-люди? Пости і з теми львівські інтернет-магазини, і з теми покупки через інтернет і eBay... все на купу
Відповідь: Купуємо через інтернет зі Львова USB-Вентиляторы | USB-Лампочки | Манипуляторы | Полезные устройства | Сувениры | Туть