Відповідь: Львівські інтернет-магазини Санрайз-Про предлагает в аренду настраиваемый Интернет-магазин с подключением к складским ресурсам гипермаркета. Вы хотите начать свое дело и сразу иметь в ассортименте более 20000 наименований компьютерной, цифровой и бытовой техники? Вы хотите иметь самые выгодные условия поставки, гарантированное наличие товара на складе? Нет ничего проще! Вы платите всего 500$ в месяц и получаете готовый бизнес с продуманной логистической системой. Ваша задача – только организовать доставку товара покупателю http://pro.sunrise.ru/newstext.asp?reg=30&type=RN&id=10666
Відповідь: eBay Купува футбольний м'яч для свого класу....Враження так собі непогано.Все є .Майже.Чуть - чуть.МожеюТипу
Відповідь: eBay Вам то файно - доставка дешево коштує, тому виходить і дешевше. А вот пересилка з Гамерики в Україну (+мито в нас) виходять явно не дешево. Додано через 6 хвилин Чого тут вчити? Відкриваєте PayPal, поповняєте його кредиткою, заходите в єбей (негарно якось по-нашому звучить ), шукаєте товар, дивитесь відгуки про продавця (якщо хоч пару негативних - слід задуматись), ставите свою ставку (і піднімаєте щоразу коли хтось ставить вищу), коли час аукціону закінчується - домовляєтесь з продавцем за спосіб доставки, оплачуєте і отримуєте товар. Все просто:bazar:
Відповідь: eBay Залежить від типу товару. Якщо сам товар відносно дорогий і невеликий за розміром - тоді вигідніше.
Відповідь: eBay можна money orderom теж платити і з продавцем можна домовитись щоб проставляв ціну при пересилці малу в документах і писав що це подарунок(дпя митниці)
Відповідь: eBay Сам я також вже давно в нім. "eBay" купую... не дуже часто, так - час від часу. Наразі задоволений, ще ніразу не було ніяких проблем. Важливо звертати увагу на рейтинг і відгуки в продавця. Таки дійсно дешевше виходить, в залежності від товару звичайно...
Покупки в Інтернеті ТАК домовитись можна хіба з приватниками, але я як правило купую в сурйозних хвірм, в яких все "по бумажках", тому домовитись важко. Додано через 6 хвилин З нім. пересилка таки дешевше ніж з гамерики, хоча і ціни відповідно вищі (хоча теж залежить від товару). П.С. А які товари найчастіше купуєте? Які на Вашу думку є вигідніше купувати через єбей?
Відповідь: eBay Ми от переїжджати збираємось, то я до вбудованих кухонь в "іБеї" приглядаюсь... і ще до багатьох інших дрібниць... Додано через 21 хвилину Різне купував: ровери, собі і малому, дитяче сідало в машину, до кумпутера всяку біду - від наліпок на клавіатуру до "робочого склєрозу", до авта всякі фінтіклюшкі, книги, ДВД(ще до того, як відкрив прекрасний світ скачування... ), до хати дещо, батареї до мобілки і т. д. і т. п. Ніколи не купував одягу і продуктів. Якщо якусь техніку - то виключно фірмову, нехай і старшу, і в продавців з 95-100% рейтингом. Бажано в хвірм з ярликом "першокласного продавця іБей"... Часто виходить дешевше, і то відчутно, якщо якась серйозніша річ то і на кілька десятків євро. В приватників часто якусь корисну річ можна за дурничку взяти - це якщо людина в "іБей" не заробляти вийшла продажом, а зайвого позбутися. Але треба вважати, помітив: деякі під шумок намагаються дорожче як в склепі товар впихнути...
Відповідь: eBay Я купував нормальний м"яч....А такий м'яч який я вважаю нормальним знайти важко в магазині а на Ebay це легко та швидко.
Відповідь: Львівські інтернет-магазини http://photo-start.com.ua Стосовно оплати онлайн. В любому випадку необхідно попереднє узгодження замовлення. Товару може тимчасово не бути на складі, а особисто ми в таких випадках не практикуємо брати повну оплату. Оплата онлайн вебманями річ корисна, але постає питання: чи багато у нас є людей, які ними користуються? Оплата банківськими картками робиться просто, але тут є один момент. Банк бере певний відсоток з продавця за кожну операцію. Торгуючи цифровою технікою є велика імовірність нічого не заробити, а то й продати в мінус.
Відповідь: Львівські інтернет-магазини Psihov Market - это информационный некоммерческий ресурс. Мы не перепродаём технику - мы всего лишь помогаем нашим клиентам покупать товар по оптовым ценам со склада официальных поставщиков известных производителей техники http://market.psihov.net.ua/
Покупки в Інтернеті Поділіться, будь ласка, своїм досвідом купівлі будь-чого в Інтернеті! Зокрема цікавлять Інтернет-магазини Європи і Америки... Яким чином ви розраховувалися і як здійснюється доставка в Україну? Наперед вдячна!
Відповідь: Покупки в Інтернеті я купую майже все по інтернету. Раджу відкрити собі рахунок в www.paypal.com
Відповідь: Покупки в Інтернеті Але спочатку тре мати картку не нижче МастерКард,і туть на Форумі казали що PayPal з Україною погано працює, а як в Нідерландах?