платіжна система PayPal. Доброго всім дня, в мене така проблема, може хтось знає як її вирішити. З"явилося в мене бажання придбати товар через інтернет, але магазин приймає тільки картки Віза і PayPal. Але нажаль зареєструватися в ПейПал потрібна картка, яку треба прив"язати до рахунку, картки немає. Питання в тому чи хтось у Львові купував товари через ПейПал, і чи є якийсь пунк, через який можна зробити перказ грошей. Або як саме ви переводили гроші через ПейПал. Спасибі.
Пошукайте в інеті, були фірми яки за відсоток допоможуть. Але яка проблема щоб завести картку? Досить часто сплачую через цію систему, як реєструватимесь, то все дотепно написано
А що заважає виготовити собі таку картку? В ПриватБанку наприклад можна віртуальну оформити не виходячи з дому і безкоштовно... Ну є типу обмінники які можуть оплатити товар за Вас, Вашими ж грішми (переказати їм можна або через вебмані, або звичайним грошовим переказом). Але немає гарантії, що вони отримавши гроші не скажуть "Ви хто такі? Ми нічого від Вас не отримували". Тому таки краще оформити картку і зареєструватись в PayPal.
То по вашому це норма і тре змиритися? Вот власне а потім питаємся чого так погано йде бізнес, і чого нема грошей. Так роблять НЕ УСІ, а тільки такі "дуже хитро*опі" яких розумні люди уникають. А ви, вибачте, адвокат компанії дешевше.нет.юа?
Тицніть де я казав шо то норма і з тим треба миритись. Інакше далі говорити з Вами немає про що... Наведіть приклади нехитрожопих інтернет-магазинів. І було б добре взнати скільки таких Ви знаєте (а я паралельно порахую хитрожопих) - цікаво просто прикинути процент хитрожопості
Попробуйте так. Половина з тих магазинів мають вітрину в інтернеті і доставку товару. Для клієнта інтернет-магазину чи звичайного магазину пріоритетними мають бути не "хитрожопість" продавця, а дешевша ціна на потрібний товар. Також важливо давати гроші після власного тримання в руках неушкодженого-небракованого-справного товару. Деякі магазини так працюють. Хоча "хитрожопість" продавця небажана. Є статистика, що 60% покупок робиться емоційно, а не з холодним прагматичним порівняльним розрахунком. Тому досвідчений хитрожопий продавець може впихнути Вам неліквідний товар та ще й по завишеній ціні. Тут варто ввімкнути сканер хитрожопості і щирості і бути уважним.
купував мелоч плеєр собі- скажу на перший раз сподобалось, єдине зекономив на доставці бо замовив поштою, взагалом поки не дотягують але ми почекаєм
Вище дівчата писали про доставку квітів. Хочу поділитись магазином своїх знайомих, ціни у них нижчі, ніж у більшості сайтів Доставка квітів - Львів. Замовити квіти або букет квітів та купити з доставкою
Тут є любителі офф-роуда? Я дуже довго шукав необхідні запчастини і спорядження для покатушок... Натрапив на цей сайт Лебедка - купить лебедку тельфер таль в интернет магазине с доставкой в Киеве и Украине. Придбав не лише спорядження, а й лебідку. Тепер ніяке бездоріжжя не страшне з таким механізмом.
Потрібні нові деталі на авто? Автомобільні аксессуари та запчастини в Україні. Доставка та гарантія з розумним підбором запастин для Вашого авто - Магазин автозапчастей автоэлектроники автоаксессуаров автотоваров с доставкой в Киев Украину - Авто Маркет Auto-vin
З'явився новий магазин освітлення Уличные светильники накладные купить недорого в Svetolux Гарні ціна + безкоштовна доставка
Рекомендую лучший интернет-магазин одежды для дома и сна relish.com.ua. Очень большой ассортимент, лучшие бренды Европы и Украины, высокое качество материал! Все советую!
Доброго дня! Хочу запропонувати крутий інтернет магазин меблів Главная. Тут дуже великий вибір меблів як для дому так і для офісу. Приємні ціни, Доставка по всій Україні.