Iнтернет-магазини

Тема у розділі 'www', створена користувачем MARTINI, 7 лют 2007.

1. thinkers

thinkers Well-Known Member

а Ви, вибачте, конкурент?

• Подобається Подобається x 3
  2. Tony

Tony Well-Known Member

Ні, я звичайний юзер тієї галузі

3. syavych

syavych копач

Тицніть де я казав шо то норма і з тим треба миритись. Інакше далі говорити з Вами немає про що...
    Наведіть приклади нехитрожопих інтернет-магазинів. І було б добре взнати скільки таких Ви знаєте (а я паралельно порахую хитрожопих) - цікаво просто прикинути процент хитрожопості :)

4. sv-ukraine

sv-ukraine Active Member

Маю великий досвід купівлі товарів в інтернет-магазинах США, а львівських навіть не знаю.

5. Arbayten

Arbayten миється в бані

Попробуйте так. Половина з тих магазинів мають вітрину в інтернеті і доставку товару.
    Для клієнта інтернет-магазину чи звичайного магазину пріоритетними мають бути не "хитрожопість" продавця, а дешевша ціна на потрібний товар. Також важливо давати гроші після власного тримання в руках неушкодженого-небракованого-справного товару. Деякі магазини так працюють.

Хоча "хитрожопість" продавця небажана. Є статистика, що 60% покупок робиться емоційно, а не з холодним прагматичним порівняльним розрахунком. Тому досвідчений хитрожопий продавець може впихнути Вам неліквідний товар та ще й по завишеній ціні. Тут варто ввімкнути сканер хитрожопості і щирості і бути уважним.

Останнє редагування: 11 сер 2010
    • Подобається Подобається x 1
  6. sv-ukraine

sv-ukraine Active Member

О трохи є! Дякую!

7. operator

operator New Member

купував мелоч плеєр собі- скажу на перший раз сподобалось, єдине зекономив на доставці бо замовив поштою, взагалом поки не дотягують але ми почекаєм;)

8. NikaSt

NikaSt Member

9. Jackvorobey

Jackvorobey New Member

Тут є любителі офф-роуда?
    Я дуже довго шукав необхідні запчастини і спорядження для покатушок... Натрапив на цей сайт Лебедка - купить лебедку тельфер таль в интернет магазине с доставкой в Киеве и Украине. Придбав не лише спорядження, а й лебідку. Тепер ніяке бездоріжжя не страшне з таким механізмом.

10. walexkr

walexkr New Member

11. Tolyanchik

Tolyanchik миється в бані

12. kira semenez

kira semenez миється в бані

Рекомендую лучший интернет-магазин одежды для дома и сна relish.com.ua. Очень большой ассортимент, лучшие бренды Европы и Украины, высокое качество материал! Все советую!

Вкладення:

13. Ciwenerip

Ciwenerip New Member

Інтернет магазин товарів для дому domoteh.com склад в Рівному, але є офіс в Львові.

14. ValeriyLoginov

ValeriyLoginov New Member

Доброго дня! Хочу запропонувати крутий інтернет магазин меблів Главная. Тут дуже великий вибір меблів як для дому так і для офісу. Приємні ціни, Доставка по всій Україні.

15. Merxav

Merxav Member

всі вони якісь однакові

а де твій аватар? :)