Мегаприбутковість це був сарказм. Насправді продавці, які накидують зверху 5-7% як правило забезпечують відповідний сервіс для покупця, наприклад трохи вище допис про дешевше.нет.
Нехочу хвалитись, але наші клієнти залишаються з нами, і приводять друзів. Клієнти конкурентів також залишаються з нами. Не в націнці справа, а в відношенні людини до роботи.
краще не мати справи з замовниками, що шукають "найдешевше" - такі краще най "ідуть на гуртові фірми"
Коли як, такий клієнт може оцінити різницю, в тупій видачи товару на пару доларів дешевше, з чорного ходу, з відгавкуваннями складівників, та не можливісттю щось обговорити та міняти. Та гарною консультацією, чеком про купівлю, гарантійним талоном. Я наприклад згідний отримати більше сервісу, особливо якщо не така велика різниця в коштах. На другий раз, цей клієнт вже не піде на гуртову фірму..
Хтось має досвід роботи з інтернет магазином http://rozetka.com.ua ? Ось хочу купити в них ноутбук Samsung R510 (NP-R510-XAA2UA) , який коштує 524 у.о. Вроді у Львові дешевше не знайти. Мені сподобалась їхня реалізація покупки - спочатку замовляєш, вони привозять на офіс у Львів, йдеш до них з грошима дивишся, платиш, забираєш і то безкоштовна доставка. Вроді непогано у Львові ноутбук за київськими цінами.
ми купуввали фотік, але зараз не пригадаю (не то в розетці, не то ще якийсь подібний). Забирали в офісі Нео на Федьковича. То було 2 роки назад. все було ОК. згадала. ми брали на Цифрі. Ціни практично однакові було, але тут була акція - давали карту пам"яті в дарунок.
я вже пригадала і дописала вище а от ноут я не скажу де ми купували. то треба чоловіка питатись, але теж з Києва і думаю, що скоріш за все, також на Цифрі.
А хто підкаже, який вид діяльності потрібно оформляти для ведення електронної комерції? Кажуть податкова, досить серйозно береться за власників нет-магазинів...
По другому запитанню: насправді нічого податкова не береться. Зрештою, то тільки такіц новини для остраху давали. Інтернет-магазин мусить бути дуже розкрученим і прибутковим, щоб їх зацікавив. В інакшому разі набагато легше прикрити свою діяльність - і нехай тоді взагалі нічого не мають... Головне - ВЧАСНО ЗДАВАТИ ЗВІТИ!!! А вид діяльності - роздрібна торгівля через інтернет (можна навіть такий варіант вибирати при реєстрації ФО). А щоб уникнути різних одиночних випадків можна додати оптову торгівлю та посередництво в торгівлі. Більше залежить, правда, від виду діяльності. Для прикладу, ці види діяльності використовуються тут: www.mojahata.com.ua Детальніші моменти - в приваті.
Дякую, саме це і хотів дізнатися! Ці дві позиції в мене вписані і на єдиному податку. Просто думав, може ще яку "електронну чи інтернет комерцію" треба вписувати чи т.п... А ще, наскільки я знаю, треба вважати на рахунок авторських прав. Наприклад, якщо торгуєте побутовою технікою, а стягнули іконку із зображенням якогось товару, наприклад, із сайту "фокстроту", то можна потім мати се-е-ерйозні проблеми! Краще купити диски з кліпартами!
платіжна система PayPal. Доброго всім дня, в мене така проблема, може хтось знає як її вирішити. З"явилося в мене бажання придбати товар через інтернет, але магазин приймає тільки картки Віза і PayPal. Але нажаль зареєструватися в ПейПал потрібна картка, яку треба прив"язати до рахунку, картки немає. Питання в тому чи хтось у Львові купував товари через ПейПал, і чи є якийсь пунк, через який можна зробити перказ грошей. Або як саме ви переводили гроші через ПейПал. Спасибі.
Пошукайте в інеті, були фірми яки за відсоток допоможуть. Але яка проблема щоб завести картку? Досить часто сплачую через цію систему, як реєструватимесь, то все дотепно написано
А що заважає виготовити собі таку картку? В ПриватБанку наприклад можна віртуальну оформити не виходячи з дому і безкоштовно... Ну є типу обмінники які можуть оплатити товар за Вас, Вашими ж грішми (переказати їм можна або через вебмані, або звичайним грошовим переказом). Але немає гарантії, що вони отримавши гроші не скажуть "Ви хто такі? Ми нічого від Вас не отримували". Тому таки краще оформити картку і зареєструватись в PayPal.
То по вашому це норма і тре змиритися? Вот власне а потім питаємся чого так погано йде бізнес, і чого нема грошей. Так роблять НЕ УСІ, а тільки такі "дуже хитро*опі" яких розумні люди уникають. А ви, вибачте, адвокат компанії дешевше.нет.юа?