Інтернет-Магазин Deshevshe.net.ua у Львові - найкращий вібір комп"ютерної техніки

Discussion in 'Комп'ютери' started by deshevshe lviv ua, Dec 8, 2009.

?

До кінця 2009 року я збираюсь придбати

Poll closed Jan 8, 2010.
  1. Ноутбук

1 vote(s)
    25.0%
  2. КПК

1 vote(s)
    25.0%
  3. Телефон

2 vote(s)
    50.0%
  4. Жорсткий диск

3 vote(s)
    75.0%
  5. Цифровий фотоапарат

2 vote(s)
    50.0%
Multiple votes are allowed.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. syavych

syavych копач

Йой, хтось ше шось купує в дешевше.нет.уа? Мені здоров'я важливіше :sad:

Last edited: May 21, 2011
    • Подобається Подобається x 1
  2. Engineer

Engineer ..........

останідва рази, що пробував в них купляти то також сервіс на повному нулі - замовляв дві флешки -казали будуть середу - приїхав, а приїхала тільки одна менеджер відмазався, що на складі немао_О, сказав, що до понеділка буде - як компенсацію за моральну шкоду та витрачений, марно, час домовився про безкоштовну доставку прямо під хату:) і яке моє було здивування коли в понеділок ввечері мені ніхто не подзвонив - вівторок зранку я подзвонив туди і дізнався, що нічого не приїхало і чи ви згідні ще чекати - звісно я жвідмовився.

в той же день замовив в іншому інет магазині (в якому не буду називати) і в пятницю флешки були в мене

3. ihorpl

ihorpl New Member

Не гарно

Не перший раз замовляю в цьому магазині,завжди забирав замовлення сам а цього разу вирішив замовити через перевізника .Замовив синові руль Defender EXTREME TURBO № 714935 від 20.04.2012 р., ЖАХ прибуло замовлення 23.04.2012р.коробка в коробці, коробка від руля розірвана ,педалі поцарапані ,гарантійна пломба пошкоджена, в коробці гарантійний талон,товарний чек №0000615844 від 25.02.2012 р. та заява про повернення з зв'язку з несправністю руля від 14.03.2012 р.від ПОПЕРЕДНЬОГО ВЛАСНИКА С..... Д.В.Після дзвінка в сервісний відділ скинули реквізити і сказали відправити товар в Київ, відправив 24.04.2012р. прибув товар 25.04.2012р.Знову дзвоню в сер. відділ говорю що товар прибув в Київ на що відповідають щоб передзвонив ДЕСЬ в п'ятницю так як кур'єр забирає товар від перевізника один раз в тиждень.От сижу і думаю спортили подарунок синові ...:vinsent:

Attached Files:

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Щедрий платить 1 раз.

5. tropico

tropico Well-Known Member

дешевше.нет - то ше та шарашкіна конторка...раз телек не в ту частину країни відправили :facepalm:

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Точно!
    Не встрягайте, Афтере, у філософію з новоєврейськими халявщиками-флудерами. Не діло, ботомушо...

• Подобається Подобається x 1
  7. Arabskyy

Arabskyy New Member

Ноут до 2500 грн. який порекомендуєте?

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

9. SashaBelov

SashaBelov миється в бані

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

так вони обшиблись видно, там в ціні ше одиничка має бути :)))

11. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

цікаво. коли доженуть і як будуть з"їжджати :)

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а ніяк, скажуть шо очетяпка і все
    але по вказаній ціні не продадуть

13. SashaBelov

SashaBelov миється в бані

уже стало 9664 грн і ніхто не віддзвонив по замовленню поки.

14. soviet

soviet Well-Known Member

Хз, прикупив у них досить багато чого і порохотяг, вафельницю, міксер, веб-ку та ще багато чого, ніколи не було проблем, єдиний мінус так те що у них немає товару у наявності і тре чекати в середньому 3-5 днів.

15. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

Ок, давайте на тому і закриємо тему, оскільки оплачений термін реклами давно вийшов :)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)