Відповідь: Интернет коробка думаю: простіше.... ))) там немає очікування..... ато не кожен зрозуміє, що тре зачекати хвилинку і що це за цифри нагорі... )))
Відповідь: Интернет коробка Хто не зрозуміє стрілки на картинці - трудно, до перукаря, перемальовуватися...
Відповідь: Интернет коробка Добавлю до рапіди (без малюнків поки): Якщо посилань багато (типу BDRip-фільм качаєте ), щоб після кожної закачки ще раз не лізти на сайт рапіди, то простіше використовувати програму USDownloader (немає нічого спільного з United States ). Добавити туди всі посилання і програма сама всьо скачає.
Відповідь: Интернет коробка є ще також "щасливі години".... коли качати можна одразу, ніби як преміум-юзер....
Відповідь: Интернет коробка та зараз взагалі щасливі часи на рапіді: котиків з песиками немає, 100хв паузи між закачками - рай, одним словом
Відповідь: Интернет коробка "котики" -- це була жесть! я як побачив першого разу -- майже протверезів (до того пив довго пиво)...... добре, що у мене тоді преміум був (це не пиво, а доступ до "рапухи")..