Відповідь: Навколо інтернету цікавинки,події... Цілодобово аська, кажеш. Ну написав я їм, і як завжди, ніякої реакції. Хоч би написали щось, щоб видно було, що вони там сидять.:cowboy:
Відповідь: Навколо інтернету цікавинки,події... Суппортера я вже 3 дні в онлайні не бачила.. Раніше хоч був.. Але яка різниця, якщо він відписував через день-два?! Але це таки плюс, якщо порівнювати з телефонами, на які просто нереально додзвонитись! А якщо таки додзвонитесь, то вас відішлють на інший номер, з якого вас відішлють назад..
Якого інтернет-ресурсу бракує Львову? Знаю чимало молодих ентузіастів, що планують написати свій сайт. Однак, часто все зводиться до сторінки з різними за свіжістю анекдотами. Отож, дозвольте поцікавитись якого Вам особисто бракує мережевого ресурсу, чи щоб краще мало б бути висвітлено у Львові в Інтернеті? Може таким чином порадимо тим хто має час і натхнення і зможемо й самі скористати з тої поради незабаром?
Відповідь: Якого інтернет-ресурсу бракує Львову? недавно зіткнулася з тим, що немає розкладу авіарейсів з аеропорту м.Львів. Хтось порадив заходити на сторінки різних авіакомпаній і шукати там відправлення з м. Львів (яких може і не бути). Буду вдячна молодим ентузіастам, якщо створять таку сторінку із регулярним оновленням баз !
Відповідь: Якого інтернет-ресурсу бракує Львову? Якщо хто намалює дизайн, то решта за мною...:cowboy:
Відповідь: Якого інтернет-ресурсу бракує Львову? Ще бракує чогось на зразок usi-internet-magazyny.lviv.ua = all-internet-shops.lviv.ua з асортиментом, цінами. Додано через 1 хвилину я подумаю
Відповідь: Якого інтернет-ресурсу бракує Львову? А смисл? Мало того що є? Додано через 1 годину 18 хвилин Типу price.ua?
Відповідь: Якого інтернет-ресурсу бракує Львову? ні, у нас ще немає так багато магазинів, які б пропонували однотипні товари. Я уявляю собі щось на зразок каталогу чи вітрини.
Відповідь: Якого інтернет-ресурсу бракує Львову? Напевно, для споживача краще товарів. Із можливістю пошуку і переходу в магазин. Щось таке робить hit24, але не дуже якісно.
Відповідь: Якого інтернет-ресурсу бракує Львову? Нема питань. Затримка лише в дизайні. П.С. Пробую згадати інет-магазини Львова - щось їх мало знаю, для сайту маловато. Якщо хоча б 10 назбирається, то можна робити.
Відповідь: Якого інтернет-ресурсу бракує Львову? Навіть більше назбирається: http://topping.com.ua/rating/lvov/products_and_services/internet_shop/ Щодо дизайну - повернемося до цього питання за 2 тижні
Відповідь: Якого інтернет-ресурсу бракує Львову? Там всього 21. З них десь до половини треба викинути бо функції інет-магазину не працюють, або сайти компаній які пропонують свої послуги (наприклад рекламу, яку до каталагу товарів не зовсім логічно відносити). Того десь 10 і назбирається
Відповідь: Якого інтернет-ресурсу бракує Львову? Цей варіант відпадає. Полазив по сайтах авіакомпаній - реалізувати автоматичне обновлення даних дуже важко. Тільки на декількох з них є таблиця з усіма рейсами і цінами, решта ж - лише броня на конкретні напрямки.
Відповідь: Якого інтернет-ресурсу бракує Львову? от-от... і не завжди актуальна... те саме - залізниця та автобусні маршрути.... вже чорт з ним - морду можна написати, чи взяти якийсь готовий портал. А от наповнення та оновлення (актуалізація) - тут всі проблеми і починаються -- хотів пару слів про ментальність додати - ну та чорт з ним...
Відповідь: Навколо інтернету цікавинки,події... Балачка. В Интернете появился украинский конкурент аськи
Перша в Україні інтернет-нагорода UA Webstar 2007 Номінації 2007 року: Найкращий приватний блог Найкращий тематичний блог Найкраща соціальна мережа Найкращий пошуковий сервіс Найкраще онлайн-видання http://blogoreader.org.ua/webstar/
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Захожу сьогодні в чат і бачу цю Шкідливу Звичку, запитався, що вона тут робить ? У відповідь: я переключилася сюда. ГГ, ото я в шоці :eek: