Відповідь: Навколо інтернету цікавинки,події... Так. Там, де я хотіла провести, стара лінія.. Не знаю чи вони там щось ремонтували, але через 2 місяці після того навіть діал-ап перестав працювати...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління що конкретно Вас цікавить? і з якого боку туть nirvanka
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління цілодобова Аська support airbites495-101-390
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Ну-у-у... З критичного боку. Наспівуючи: Кто весел - тот смеётся Кто хочет - тот добьётся Кто ищет...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління є тільки односторонні користувачів Скай- нету,які чують свій швидкий кінець
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління вона не юзер Аірбіту і дівчина, яка ж туть критика ,дивно якби перед весільом гарна голівка нареченої була би забита всякою технічною фігньою о може ГаЛоЧкА пару долярів заробит на аксесуарах весільних
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Я теж - не юзер ЛьвівЛану (нідаждался). Вважаю критику за неповоротливість до клієнта передом - нормальною.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Скайнет частина LvivLan через структуру Комін текс,так що Ви теж можете бути незадоволені виходячи із проголошеного принципу Скайнетом
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління мені не сподобалась вчора ікра баклажанняя так я її не купив
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління якщо Аірбіт купив Старнет,то паню krautman ніхто не заставляв переукладати угодучи її примусили.Тим більше вона зза бугра бере собі ЕДГЄ і ноу проблем чи я щось не доганяю?Тільки ЕДГЄ 1500грн обладнання і 500 місячна абонплата ,а туть одна гривня і сорок гривень абонплата почуствуйте разницу,
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Я не користуюся послугами жодної з цих контор, але якби мене так обслуговували, як тут описують - послала б їх далеко за першої ж нагоди. Мабуть, моя конторка значно менша, ніж та, що тут описують, але, щоб я не додзвонилася в офіс в робочий час - такого в мене ще не було. І мобільний номер на неробочий час маю. Підключення (з кабелюванням будинку!) тривало тиждень з моменту заявки, свіч на моє прохання поставили через 2 години після дзвінка. А коли через електрики робили ремонт і виключили світло, через що зник Інтернет (не з вини провайдера), а я заікнулася, що в мене робота горить, то ще й оператор сама передзвонила мені, що вже включили. Оце ставлення до клієнта. А те, що тут описують - це радше покоління совка, а не нового покоління...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ви путаєте домашню мережу з Інтернет- провайдером,а оператор то Ваша сусідка поверхом вище
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління При зникненні сигналу від Уару в мене йде від двох годин до 12, активних дозвонів ,щоб відновити сигнал,А Ви мені туть берете і байки розказуєте і це при умові що робочий день і робочий час,якщо субота неділято зливай воду
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Інтернет я беру від них і їм за нього плачу. То ж для мене вони провайдери. А вже в кого вони його беруть - мені паралельно.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Пані krautman давно вже нема ,їй наша думка до файки, тому переношу всю цю галіматью
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ага, щоб чого доброго не кинуло тіні на провайдера, до якого Ви не маєте жодного стосунку.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Так, поки що я не юзер Аірбіту, але дуже хочу ним стати! І взагалі не важливо чиїм юзером, мені просто дуже дуже потрібний нет. І мені, як дівчині, сидіти і чекати важко, всі ж ми нетерплячі.. Тому і намагаюсь якось втрутитись в цей процес... Про весілля - це оффтоп. І щоб Ви знали, мене зараз більше хвилює питання інтернету, без якого мій наречений не може працювати, ніж весілля, якого в мене не буде (не знаю з чого Ви взяли, що воно буде... буде ж сама розписка.. ну менше з тим).
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Наразі намагаюсь провести на Наукову 8 до батьків, там і брату нет потрібний і мені з нареченим.. Але ми невдовзі переселимся на Наукову 2, так що мені і туди і туди треба...