Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ...через 2 год відповідь саппортера на питання коли ж мені проведуть нет: "думаю на следующей неделе".
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Я ж казав стукайте....терпениє і труд все перетрут
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Уявіть ситуацію: ви купуєте холодильник (старий поламався, а без нового ніяк). У магазині вам відповідають - заплатіть гроші і через 10 днів ми вам привеземо. Ви платите. Чекаєте. (за той час користуєтесь холодильником сусіда). Чому чекаєте? Бо це дешевий холодильник... Проходить 3 тижні. Ні слуху, ні духу, ні холодильника... Ви будете терплячими?? Хіба так, бо у вас виходу нема.. Гроші ж ви вже заплатили.. Звертаєтесь в магазин. На питання коли ж вам привезуть той холодильник, отримуєте відповідь: "думаю на следующей неделе". Ви дачі чекатимете, користуючись холодильником сусіда.. Але якої думки ви будете про той магазин?? Чи ви порадите його своїм друзям?? Задумайтесь, Шреку...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління І взагалі. Продавець, який не цінує покупця, то не продавець.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Задумався... напевне все-таки скоро ви будете в туманному альбіоні.А ми прівикши...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління :D :D :D Сподіваюсь, що ні... (По секрету вам скажу, що яким би швидким нет не був за кордоном, всеодно наші вареники - рулез!) :y:
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Питання по темі: а в чому власне затримка на Аірбіті? Нема працівників? Чи така велика черга чекаючих на нет?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління великі об"єми, техпроцес не з простіших,- важко сказати.Можливо то що і у всіх фірм -дефіцит кадрів- всі кваліфіковані робітники за бугром
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління для цікавості я трохи часу назад подав заявку в Укртелеком,якщо би я не морочив їм голову аж до Києва,то заявка була би розглянута пізніше тижня,після тижня ,тиждень виясняли тех можливість,дали добро ,заключення угоди на Японській,поки туда сьода ще тиждень.Контрольний строк підключення я спитався 10 днів ,так як і в Аірів.Ну той же місяць.Тільки туть три тижні спереду угоди ,,а в Аіру після.Такий то є льос
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Саме швидше підключає "БІТ" на Сихові,10 днів,але при умові, що вузол в будинку.Якщо нема- то термн не визначений
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Я подала заявку в Укртелеком ще в червні. Через тиждень прийшов майстер і перевірив лінію. Вона виявилась застара для АДСЛ. Я подала заявку на Чупринки на ремонт (заміну) лінії. Обіцяли за 2 тижні все зробити. Після місяця чекання я перестала до них дзвонити і виясняти коли вони нарешті полагодять лінію.. Зараз чекаю на Аірбіт.. Ех... Якесь цьогорічне літо несприятливе для проведення інтернету..
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління І нашо ти це вивісив ? Показати, що в скайнеті всі погані ? як користувачі так адміни ? Я був у цей час в нассі, можу навіть скинути архів чату якщо треба перечитаєш. Дівчина прийшла, заводила розмову в чаті, сказала пару раз, що Айробайт супер, є нет, є форум, є фільмсерв ( дуже класний, кращий ніж у нас ) і мережа рулить, їй намагалися доказатися протилежне, причому прості користувачі, без образ, без обід, без паганих слів, все це було як весела розмова, но дівчина була дальше як в танку, одна намагалася доказати людям в чаті як айробайт рулить, і тут їй не повезло зайшов Діма дозер. Фатальна фраза Айробайт Рулить чуть би не привела до того, щоб її друзів не відключили. Мені здається неправильно прийти в чужу ХАТУ і казати хазяєну про його недоліки, ато з бажаного гостя, можна перетворитися........ Шрек, ну тоді провайдер комітекс, вибачааюся за неправильно вказаного провайдера.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Цитата"Картки поповнення інтернету Komitex (Lvivlan) на 10 грн Для того, щоб поповнити інтернет картками Komitex (Lvivlan) потрібно: Зайти на сторінку https://stat.lvivlan.net.ua, ввести свій логін та пароль, ввійти н свій рахунок і ввести в строці поповнення под поповнення. Рахунок поповнений. Залишок на рахунку ви побачите зверху на сторінці" http://www.cyberseller.ru/wellcome/good_info.php?idd=314632 Ну тоді Komitex -Lvivlan ,а провайдер lvivlan у списку опитування є...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Дивно. Моя мама у Львові недавно проводила інтернет від "Укртелекому", і швидко провели. Напевно, це від лінії залежить.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління А я так поняв, що ще від особи - на юридичну (тобто фірму) швидше роблять. Але я глянув форум і видно, що й інші провайдери також не дуже швидко працюють. А з мобліки швидко 3-g наприклад коштує 10 коп. мегабайт
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Ми то вже обговорювали треба зразу потратити 1500 грн,і абонплата 500 грн в міс ,а потім ще додатково по 10 коп за метр.Красіво жить нє запрєтішь...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління А ще WiMax також вийде дуже дорого але вони щось кажуть, що можна піключити цілий будинок. Щось є про такі випадкі ?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Вочевидь, Я змущений написати на airbites рекомендований лист. Бо здається там просто про мене забули. Кожен раз коли дозвонююсь обіцяють передзвонити в той же день ввчері або найближчим часом. Договір я підписав ще 8 травня та 10 оплатив платіжку. Цікаво, чи є подібні терплячі люди на форумі, чи провайдер нового покоління очікує, що я буду щодня телефонувати та нагадувати. Хто на форумі працює на airbites підкажіть на чиє ім'я його (лист) писати..