Пробував продати дещо на Aukro. але безрезультатно. Останнім часом вивчаю тему, є відчуття, що за допомогою тих аукціонів можна нехіло заробляти, тільки-от ще не придумав як Може хто має якісь бізнес-ідеї
якщо хтось і має якісь бізнес ідеї, то думаю, не скоро з вами поділиться Таке життя А на мою думку багато хто робить на цьому бізнес. Можна продавати якусь дрібницю по 1гривні, продаш міліон дрібниць - заробиш міліон гривень, проста математика (Сама особисто купила вчора на інтернет аукціоні потрібну мені річ у користувача, який мав понад один міліон чотириста тисяч позитивних коментарів і більшість речей продавав по 1 злотому, але були і дорожчі) так що можу собі уявити який бізнес він зробив на цьому
тут є кілька нюансів: 1) люди в Україні ще не звикли до онлайн-бізнесу, точніше не довіряють цьому. Якщо товар за кругленьку суму, не вартує сподіватись що воно швидко продастся. 2) якщо ви запропонуєте ходовий товар за суттєво меншою ціною ніж в магазинах, ймовірно у вас буде багато клієнтів. Тільки от питання чи вам це буде вигідно... 3) щоб система онлайн аукціонів повноцінно працювала, потрібні якісь моцні гарантії (як в PayPal) на повернення коштів в разі чого. Менталітет в нас "особливий". Не дарма той же ж PayPal не дає юзерам з України таких можливостей користування як в інших країнах. ---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ---------- якщо людина пропонує товар за 1 гривню вартує придивитись на суму доставки... дуже часто продавці компенсують вартісь за допомогою націнки за доставку.
воно справді так, хоч не завжди. Добре що продавці надають змогу при покупці кількох речей (у одного і того самого продавця) за доставку заплптити тільки раз. Тоді при купівлі більшої кількості + заплата за доставку все одно виходить дешевше і вигідніше.
Будучи на екскурсії в Парижі у натовпі перед Лувром знайшла кришку від обєктиву фотоапарату Canon (58mm), у нікого зі знайомих такого апарату не має, під наш теж не підійшла. Лежала та кришка до вчора, думаю собі, що толку мені з неї ніякого, поставила на аукціон. Сьогодні захожу - продано! 10 злотих - мєлочь но приятно (як то кажуть на дорозі не лежить )
Це залежить, чи користувач в аукціоні виразив згоду на відправлення товару за кордон (з моїх власних спостережень, мало хто такким займається, більшість продає у своїй країні), але можна спитатись у ПП в продавця, чи погодиться відіслати товар за кордон (ну тоді звичайно ціна посилки буде вижча )
я замовляю на алегро всяке різне через знайомих які часто катаються туди-сюди. Коштує мені це ціна товару+ціна доставки по Польщі+ще 20% комісії . Якщо товар дорогий і не габаритний, то комісія за домовленістю може бути менша
Вчора прийшов телєевізор (купила бабці в подарунок на заміну її старого Елєктрону, який вже показує черврним кольором...) Старша модель Panasonic ( я маю на увазі "з дупою"), 21", з пультом, новий. Не знаю за скільки такий можна купити в нас, тут він коштував 298 злотих з доставкою до дому.
Інтернет аукціони і магазини це дуже хороша річ - бачиш реальну вартість якісних речей і китайського барахла яке коштує доллар і яке в нас парять за 100 грн! Великою проблемою є доставка - не всі хочуть висилати в Україну мотивуючи що у нас тут Рашн Мафіа ведмеді по вулицях ходять і ніхто нічо незнає крім ushanka, vodka i balalaika..... ((( Ті ж хто згоджується - ціна доставки космос ((( Посередники теж нагліють з відсотками і цінами... а про кражу працівниками Укрпошти і розмитнення і взагалі мовчу.
Сама купую і продаю на Аукро. Наразі все гаразд, я порядний продавець і поки що мені попадаються тільки порядні покупці. Але тепер Аукро заполонили "дропшипери", тобто люди заробляють не виходячи з дому. Так звані посередники. Ви їм платите гроші, вони замовляють товар закордоном і беруть свій процент. Замовлення треба чекати тільки 3-4 тижні. В який розділ не зайдеш, купа китайських товарів і все під замовлення. Одяг, взуття, техніку... Одним словом все, що душа бажає. Особливо багато такого в техніці, десь процентів 80.