Інспектор петренко чому порушуєм

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Ksani, 16 кві 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Інспектор петренко чому порушуєм

Останній раз, після кількох років "непопадання". Розмова з Петренком була така:
    Я спізнювався на вокзал (зустріти людей) і свідомо поїхав на червоний (ані машин, ані пішоходів не було). Засада.
    Кажу "порушив свідомо, завади не створив, запізнююся на вокзал".
    - Ну ми зараз швиденько протокол складемо.
    - Інспекторе, сядьте до машини! (сів). Нема часу навіть на "швиденько". На скільки я порушив ?
    - Ну ви же свідомий порушник, мусите знати - 17!
    - Ні. ви в мене перший інспектор (подив !!!). Ось 20. Дізнайтеся по рації, де вулиці більш-менш вільні ?
    - (гав-гав) - їдьте Бульваром Шевченка.

Оце - сервіс. А вистоювати години в суді - хіба що для пенсіонерів зручно :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Дімон

Дімон Well-Known Member

Коли порушив свідомо то буває що і заплачу , але буває що наприклад як ви знаєте "Чорновола-Артема" Заправка на Чорновола , а мені треба було на Севастопільську отя повернув направо і по колії наліво повернув , при чому я його бачи і він мені кричав куди я їду я повернув бо спізнювався, то він довго мені намагався пояснити що я порушив , що треба було обїхати 10 вулиць і там розвернутися , а я йому на свої номера показую а вони в мене львівські , то він дивився дивився , протокол вже порав писати, а потім в тпротоколі зазначив що я переходив дорогу в недозволеному місці і обійшлося усним попередженням :)) ги і так проходить часто.

3. Ума

Ума Well-Known Member

а на Майдані хіба не проти корупції стояли? :D

до суду можна не йти, потім прийде квитанція на оплату і в найближчому банку (без черг) оплатити разом із комунальними послугами...

4. Boris_Kiev

Умо, якось я писав про міні-ДТП (шкрябанув двері гарантійної Міцуби). Аж на 138$ (безготівка з ПДВ), при моїй франшизі ОЦВ 100$.
    Але ж ... права вилучили і невідомо що-де-коли (перед відпусткою). Я разів 8 бігав до секретаря з адмінсправ (8 коробок цукерок), поки моя справа лягла "верхньою" у доброї тьоті-судді і нарешті мене ощасливили штрафом на 34 гривні.

Якщо я "на перехресті" визнаю себе винним у порушенні, то навіщо мені "требі особи" ? Мій час і нерви - дорожчі !
    Тодішньому Петренку я вдячний за те, що в талоні зробив напис олівцем і тепер я тіпа чистенький. :)

5. Полковник

Полковник миється в бані

Вот ведь новая на пасть на вечно пьяных москалей:

Первые алколазеры появятся в Петербурге

В самое ближайшее время по всей России начнут распространять приборы, которые позволят гаишникам на расстоянии выявлять водителей, управляющих автомобилем в нетрезвом виде. Первыми алколазеры, реагирующие на пары алкоголя, опробует ГАИ Санкт-Петербурга. Следующие партии поедут в Сочи и Казань

О том, что ГИБДД сможет удаленно определять водителей, которые садятся за руль в состоянии алкогольного опьянения, сообщалось еще в конце прошлого года. К началу 2012 года все подразделения ГАИ в стране должны были получить так называемые алколазеры, которые реагируют на пары алкоголя в движущемся автомобиле. Но с распространением приборов немного запоздали. Первые устройства появляются у гаишников только сейчас.
    ----------------------<cut>----------------------
    "Алколазеры прошли сертификацию. Первая партия приборов направится в Петербург, где с ними начнут работать местные автоинспекторы. Следующие партии отправятся в Сочи и Казань", — заявил начальник Центра оперативной криминалистической и поисково-досмотровой техники Александр Романов.
    По его словам, пока алколазеры будут устанавливаться и работать в тестовом режиме. "Нам предстоит проверить, как они работают в разных климатических условиях, погодных условиях и так далее. По инструкции, приборы способны распознавать пары этанола при концентрации от 150 мкг/л в салоне машины, едущей со скоростью 5-150 км/ч, причем буквально за доли секунды", — объясняет эксперт.

Но, как уже сообщалось ранее, алколазер не в состоянии различить, кто именно из находящихся в салоне автомобиля людей выпил. Показания прибора просто подсказывают гаишникам, какие автомобили стоит проверять в первую очередь. На вооружении ГИБДД будет два варианта алколазера: стационарный и переносной.
    Важно отметить, что наряду с оснащением полицейских машин новыми устройствами, соответствующая работа будет проведена и с сотрудниками Госавтоинспекции. "Этот прибор недешевый, и в массовом порядке на всех трассах мы в ближайшее время установить его не сможем", — отмечают в ГИБДД, добавив, что машины, оснащенные алколазерами, будут дежурить на потенциально опасных трассах.

• Подобається Подобається x 1
  6. restavratsia

restavratsia Active Member

уважно читайте отримане

В кожному протоколі є прізвище інспектора, де і за що штраф і його ромір.До 1 місяця на названу вами адресу прийде поштове повідомлення з двійною сумою від початкової(при несплаті і коли не відмітили на Городоцькій в міському ДАІ квитанцію.Ну а вже потім будуть вас доганяти судовиконавці(куча нервів за якихось 255грн. -мінімалка).:scratch_one-s_head:

7. Boris_Kiev

Шведа за перевищення швидкості у Фінляндії оштрафували на 94 тис. євро

Здається, я розумію причину такого штрафу. Банальні міжетнічні "терки" фінни-шведи. Аланські острови - перманентно гаряча точка міжетнічної напруженості.
    Чувак "попав", мабуть принципово розмовляв шведською і ще нахамив фіннам-поліціянтам.

8. avatarwin

а де твій аватар? :)