Відповідь: Англійська мова опять евангелисты, наверное. На Родине уже всех достали (аля "Jesus Camp" кто такое кино знает), так теперь миссию свою несут по миру. тьфу... А що стосовно СD та підручників, так все це навчання по цимбалах. Я англійську мову вивчала всі 6 років у школі, потім в ДНУ кілька років, а коли приїхала до англійськомовної страни взагалі розмовляти не могла. Після року проживання там стала говорите набагато краще чим після всіх тих років навчання. Тому якщо вчитися по-справжньому, то тількі з кимось для кого це рідна мова (але не з євангілістами :ninja: ).
Відповідь: Англійська мова Мені багато що сподобалося, але там багато фанатизму імхо. Додано через 2 хвилини Подруга - українка з Канади. Вчилася рік в Україні (у Львові, не скажу в якій школі, на жаль), коли її батько працював в ЛБА тодішній. З англійської якось принесла "3-", бо вчилися за якимись довоєнними підручниками англійської, а вона писала у вправі так, як звикла говорити. А ви кажете.
Відповідь: Англійська мова я англ мову вчу зі школи,зараз навіть займаюся репетиторством,вчу дітей!це дуже тренує!!!
Англійська мова АНГЛІЙСЬКA мова: усіх рівнів - від Elementary до Advanced, а також Business English та підготовка до міжнародних іспитів TOEFL, та ін. Без вікових обмежень. Якщо зацікавило, є питання? моб.тел: 8097 900 70 51 e-mail: critic2000@yandex.ru
Відповідь: Англійська мова Поясніть мені хтось значення слова "underfat". Я розумію ніби, але перекласти не можу.
Відповідь: Англійська мова Лілю, це та прослойка сала, що контактує не з шкірою, а навпаки - з мнєсом...
Відповідь: Англійська мова У моєї подруги був прикол зі студентами-заочниками в аграрному університеті (друга вища оствіта). Сидить група цих студентів і дуже уважно слухає (бо нічогісеньки не розуміє, а залік чи іспит треба складати) свого вихователя (тобто мою подружку), яка для другої вищої освіти певні лекції має читати тільки англійською. На першій парті сидить хлопчина і весь час ірже немов коняка. Вона його англійською питає: "В чому справа?" Він розуміє, що вона звертається до нього і каже: "Ви так цікаво балакаєте, але я нічого не розумію, бо в школі трохи вивчав німецьку ". Вона його питає німецькою: "Wie heissen Sie?" (переклад: Як Вас звати?; а звучить приблизно: ві хайсен зі). А він їй: "О! А Ви звідки знаєте, що я з Гайсину?" (Гайсин - районний центр Вінницької області) )))
Відповідь: Англійська мова Це я зрозуміла. Я не розумію, чого мені моя вага то каже. Раніше казала Healthy.
Відповідь: Англійська мова А я вчора зайшла нарешті в планету Секонд хенд ...і купила собі відеокасету, оригінальну .Фільм про танці. Без перекладу Вже половину подивилась ..супер зараз прошли поприбираю ..і піду далі дивитись) от так я стараюсь не забувати мову
Відповідь: Англійська мова а я займаюсь з репетитором і налягла на художні книжки мовою оригіналу, потім намагаюсь це переказати своїй репетиторші
Відповідь: Англійська мова Слухаю щодня лекції англійською мовою, потім коли повертаюсь додому, то здається, що всі перехожі розмовляють англ і що я їх не розумію:radist:
Відповідь: Англійська мова А хто може щось сказати про курси англійської у Будинку вчених біля ЛНУ, та про курси, які є при храмі на вул.Винниченка? І ще таке запитання чи є постіні курси в Українському католицькому університеті, а чи тільки літні школи?
Відповідь: Англійська мова Вже записався. Курси відбуваються при греко-католицькому храмі Стрітення. Всього є 4 рівні, на 2 рівні (на який я потрапив) заняття відбуваються тричі на тиждень у вечірній час. Плата символічна, іде як пожертва на церкву - 350грн. за три місяці із друкованими та іншими матеріалами.
Відповідь: Англійська мова В тему - не в тему - але хай знавці англійської від душі посміються. Перший скріншот - лист мого друга з Америки англійською мовою (комп під FreeBSD, кирилівки нема). Другий скріншот - машинний переклад супернавороченої (колись) програми UNITRA - UNIversal TRAnslator американського виробництва (ліцензований диск, 46 мов, можливіть підключення до сервера підвищеного інтелекту). Український переклад був не таким смішним - тобто взагалі незрозумілим. ====================================