Іноземні мови і самоуки

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем nanap, 21 тра 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Англійська мова

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

2. Відповідь: Англійська мова

опять евангелисты, наверное. На Родине уже всех достали (аля "Jesus Camp" кто такое кино знает), так теперь миссию свою несут по миру. :ireful1: тьфу...

А що стосовно СD та підручників, так все це навчання по цимбалах. Я англійську мову вивчала всі 6 років у школі, потім в ДНУ кілька років, а коли приїхала до англійськомовної страни взагалі розмовляти не могла. Після року проживання там стала говорите набагато краще чим після всіх тих років навчання. Тому якщо вчитися по-справжньому, то тількі з кимось для кого це рідна мова (але не з євангілістами :ninja: ).

3. Liliyah Romanova

Мені багато що сподобалося, але там багато фанатизму імхо.

Додано через 2 хвилини
    Подруга - українка з Канади. Вчилася рік в Україні (у Львові, не скажу в якій школі, на жаль), коли її батько працював в ЛБА тодішній. З англійської якось принесла "3-", бо вчилися за якимись довоєнними підручниками англійської, а вона писала у вправі так, як звикла говорити. А ви кажете. :)

4. MalinaH

MalinaH Member

я англ мову вчу зі школи,зараз навіть займаюся репетиторством,вчу дітей!це дуже тренує!!!

• Подобається Подобається x 1
  5. Franko

Franko Member

Англійська мова

АНГЛІЙСЬКA мова: усіх рівнів - від Elementary до Advanced, а також Business English та підготовка до міжнародних іспитів TOEFL, та ін.
    Без вікових обмежень.

Якщо зацікавило, є питання?

моб.тел: 8097 900 70 51
    e-mail: critic2000@yandex.ru

6. Liliyah Romanova

Поясніть мені хтось значення слова "underfat".
    Я розумію ніби, але перекласти не можу.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

піджировий

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лілю, це та прослойка сала, що контактує не з шкірою, а навпаки - з мнєсом...

9. Зенкор

Зенкор Well-Known Member

У моєї подруги був прикол зі студентами-заочниками в аграрному університеті (друга вища оствіта). Сидить група цих студентів і дуже уважно слухає (бо нічогісеньки не розуміє, а залік чи іспит треба складати) свого вихователя (тобто мою подружку), яка для другої вищої освіти певні лекції має читати тільки англійською. На першій парті сидить хлопчина і весь час ірже немов коняка. Вона його англійською питає: "В чому справа?" Він розуміє, що вона звертається до нього і каже: "Ви так цікаво балакаєте, але я нічого не розумію, бо в школі трохи вивчав німецьку ". Вона його питає німецькою: "Wie heissen Sie?" (переклад: Як Вас звати?; а звучить приблизно: ві хайсен зі). А він їй: "О! А Ви звідки знаєте, що я з Гайсину?" (Гайсин - районний центр Вінницької області) )))

• Подобається Подобається x 6
  10. Liliyah Romanova

Це я зрозуміла.
    Я не розумію, чого мені моя вага то каже.
    Раніше казала Healthy.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знайшли з чим розмовляти... моя вже давно мовчить...

• Подобається Подобається x 2
  12. joke

joke Well-Known Member

вона вам заздрить

13. viltis

viltis Well-Known Member

А я вчора зайшла нарешті в планету Секонд хенд ...і купила собі відеокасету, оригінальну .Фільм про танці. Без перекладу:))) Вже половину подивилась ..супер:))) зараз прошли поприбираю ..і піду далі дивитись:)) от так я стараюсь не забувати мову:)

14. lanka

lanka Well-Known Member

а я займаюсь з репетитором і налягла на художні книжки мовою оригіналу, потім намагаюсь це переказати своїй репетиторші

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. coolzak

coolzak Well-Known Member

слухайте радіо де говорять багато або якийсь телеканал новин

16. lanka

lanka Well-Known Member

Слухаю щодня лекції англійською мовою, потім коли повертаюсь додому, то здається, що всі перехожі розмовляють англ і що я їх не розумію:radist: :)

17. Grek

Grek Well-Known Member

А хто може щось сказати про курси англійської у Будинку вчених біля ЛНУ, та про курси, які є при храмі на вул.Винниченка? І ще таке запитання чи є постіні курси в Українському католицькому університеті, а чи тільки літні школи?

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Знайдіть молодого симпатичного мулатика... :)

19. Grek

Grek Well-Known Member

Вже записався. Курси відбуваються при греко-католицькому храмі Стрітення. Всього є 4 рівні, на 2 рівні (на який я потрапив) заняття відбуваються тричі на тиждень у вечірній час. Плата символічна, іде як пожертва на церкву - 350грн. за три місяці із друкованими та іншими матеріалами.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

В тему - не в тему - але хай знавці англійської від душі посміються.

Перший скріншот - лист мого друга з Америки англійською мовою (комп під FreeBSD, кирилівки нема).

Другий скріншот - машинний переклад супернавороченої (колись) програми UNITRA - UNIversal TRAnslator американського виробництва (ліцензований диск, 46 мов, можливіть підключення до сервера підвищеного інтелекту).
    Український переклад був не таким смішним - тобто взагалі незрозумілим.

====================================

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)