Відповідь: Іноземні мови і самоуки я колись брала кілька уроків в одної вчительки з СШ 37(спеціалізована французька школа). Можете попитатись там також
Відповідь: Іноземні мови і самоуки До речі, найкраще мови вчитися із тим, хто буде користуватися лише французькою, не переходитиме з вами на українську. Додано через 2 хвилини А в кого саме? У мене після цієї школи спогади не найкращі.
Відповідь: Іноземні мови і самоуки п. Оксана Колобова Вона дуже класний викладач, їздила багато раз на гастролі в Бельгію і Францію з нами, як ведуча, коли я співала. Дуже терпелива людина, має гарний підхід.
Відповідь: Іноземні мови і самоуки Повністю погоджуюся. Підручник + касети + публіцистика (газети, журнали, ТВ), і обов'язково спілкування з носієм мови. Я за такою схемою вчив угорську, а французька поряд з нею відпочиває
Відповідь: Іноземні мови і самоуки Доречі в мене тоже Французька мова на 2 місці після Англійської ,котру я добре знаю. А де можна ті підручники купити?
Відповідь: Іноземні мови і самоуки Середній. Ходила на курси в католицький університет на два рівні, тепер хочу з репетитором позайматися
Відповідь: Іноземні мови і самоуки Придбала диски з вивчення іноземної. Це мабуть найдосконаліший винахід для вивчення. Програма контролює мою вимову (є мівкрофон), ставить оцінку, дозволяє прослухати правильний варіант і свій, вчить кожному звуку, задає і перевіряє диктанти, спілкується зі мною (задає питання яке ще й ілюструється малюнком і слухає відповідь - плескає коли відповідь правильно побудована, по змісту може далі задавати питання). Є кілька рівнів складності. Дуже цікаво. Але знову ж - робота з компом.
Відповідь: Іноземні мови і самоуки У моєму повідомленні зразу лінки є. Де сама купила, туди й вам лінки подала.
Відповідь: Іноземні мови і самоуки Репетитор має бути англомовним, а не таким самим учнем. Коли слухаю, як говорять студенти з католицького університету, то дуже сумно робиться, що от вони вчилися тої англійської, і ніби від американців училися, а вимова у них просто "зебест", що часом і не розбереш чи вони хочуть "зет" чи "зис". І дуже багато проколів із вимовою. А наприклад вимова таких простих слів як "where" і "were" є різна. І важливо вимовляти правильно так само, як українські слова "мукА" і "мУка", бо інакше значення не те. І Бора просто молодець, що написала за вимову. Бо граматику можна самостійно підтягнути, з книжками, чи попросити когось виправляти ваші помилки, але от навчитися неправильної вимови, по-моєму, великий мінус. Бо, якщо вимова правильна, то вам пробачать дуже багато граматичних мінусів, але з поганою вимовою, усі помилки стають у кілька разів більшими.
Відповідь: Іноземні мови і самоуки Я теж так думаю, бо вже займалася з випускниками, все ж таки чим сильніший вчитель, тим більші в нього вимоги, ще й мусить бути певний меод вивчення мови
Відповідь: Іноземні мови і самоуки Надибала нині в інеті на ось таку програмку з англійської. Якщо офіційно купувати ($19.99), то ось лінк на амазоні, якщо не надто, то ось іще один лінк. Є і французька у тій же серії: Додано через 5 хвилин Ще є ось таке:
Відповідь: Підтягнути або вивчити англійську? Інтенсив?Влітку! Де? А може хтось ходив в Delite school? Реклама в них не погана, хочу спробувати.
Відповідь: Підтягнути або вивчити англійську? Інтенсив?Влітку! Де? не вірте рекламі!!! знайдіть собі співрозмивників в ІCQ або Skype) знайдіть репетитора - студентку... шоб граматику освоїти
Відповідь: Підтягнути або вивчити англійську? Інтенсив?Влітку! Де? Якщо є базові знання граматику можна і самому підтягнути. Спочатку буде тяжко - довго будете думати як правильно сформулювати речення граматично. А потім взагалі забудете що таке граматика - все буде на автоматі не задумуючись
Відповідь: Підтягнути або вивчити англійську? Інтенсив?Влітку! Де? ППКС Я вчилася в УКУ і літні англомовні школи мені ДУЖЕ допомогли. До цього я майже не говорила англійською, зараз же підробляю перекладами, закінчую другу вищу за спеціальністю англійська мова. Навіть не думала раніше, що саме так складеться ) Рекомендувала б ще багато читати, правильно кажуть. Як поповнити словниковий запас і швидше вивчити багато слів я можу дати кілька порад (якщо хочете, звичайно).